Kızlar selam :)
Ben böyle direk konuya giricem ama...
Kızlar 1 haftadır her zaman olmayan olduğu zaman saatlerce geçmeyen sol kasığımda pıt pı atma oluyor
Az önce de kaşıntı hissettim pıt pıtlar devam.
Test yaptım negatif. Açıkçası hamile olacağıma ihtimal de vermiyorum. Google yeni döllenme olurken böle olur diyor. Burnm da çok kaşınır oldu az önce okudum burun kaşıntısı da belirtiymiş. Kokulara midem kalkabiliyor 2 haftadır. Genelde kokulara hassasiyetm var ama midem bulanmaz. Geçen gün garip bi yemek kokusu geldi balkonda o kadar rahatsız etti ki eşim et kokusu güzel diyor neresi gzl diyorm ben de. Alt komşu balkon kapısını açıyor hep kokusu balkona geliyor rahatsız olmazdım rahatsız olmaya başladım. Taa 2 kat aşağı yan evin kokusunu bile alıyorumbacağımı karnıma çekince solumu şiş sağımı normal hissediyorum.
Bunları geçersek bu kasık pıt pıt olması başka ne olabilir? Hamile kalmamam gereken bir zamandayım ilaç kullanıyorum.
Canım senin aklına şüphe düştüğü için de bu kadar hassas olabilir kokulara karşı tutumun.Daha zamanı gelmedi canım haziranın ilk haftası bekliyorum
İnşallah öyledir canım :) şüphe yeni oluştu bende koku hassasiyetmden sonra yani canım :)Canım senin aklına şüphe düştüğü için de bu kadar hassas olabilir kokulara karşı tutumun.
Bence bu kadar erken zamanda belirti olmaz bence.
Daha 3 haftalıkken çok zor beliryi olması.
Bana da gaz gibi geldi.
Havalar çok sıcak.
Terliyoruz üşüyoruz. Bu arada yerin soğumadından dolayı şişlik gaz olabiliyor.
Yok canım unutmadım da bende pek iyi sayılmam eşim burda ve duyetimi ister istemez engelliyor mesela bugün patates kızartması istedi sırf yememek için kendime patates hasladim bu hafta pek iyi olduğum soylenemezCanım yarışıyoruz bu hafta unutmadın değil mi.
Ben çok iyi değilim ama bakalım önümde kaldı 1 gün.
Bilemedim ki canım meselâ karatay diyetinde asla yenilmiyorKaçamaksız çok iyi menü olmuş bence. Ama bu patates de benim kafamı karıştırıyor bunhafta benim de menülerimde vardı. Kilo kaybım olmadı az yememe rağmen acaba patatesten mi diyorum.
Ahhh o eşler.Yok canım unutmadım da bende pek iyi sayılmam eşim burda ve duyetimi ister istemez engelliyor mesela bugün patates kızartması istedi sırf yememek için kendime patates hasladim bu hafta pek iyi olduğum soylenemez
Teşekkür ederim. Genelde bir gün yoğurt bir gün yumurta felan yiyorum. Ama pek kayda değer kilo veremedim bu hafta henüz. Hayırlısı bakalımBaya baya hafif bi menü olmuş, o sahurla nasıl oruç tutabildin
İftarında hafif, o yüzden ıslak keki tolere eder, adım muhteşem
Aynen ben de hergün olsa her gün yerim patates çok seviyorumBilemedim ki canım meselâ karatay diyetinde asla yenilmiyornişasta olduğu için bende pek yememeye çalışsam da en güzel yemek aslında kaç çeşit yapılıyor
Biz de çocuklarla oyalanıyoruz işte. Eşim gece gündüz çalışınca maalesefMenü güzel canım afiyet olsun.
Benim fide işne eşim bakıyor.
Çiçekler bende.
Ama yorucu bahçe işi.
Sporu orada yapmışsındıt zaten.
Kilo alıyorsak tek sebebi onlar vallaAhhh o eşler.
Benimki de her akşam süt helvası istiyor.
Tepsi bitiyor yenisini yapıyorum.
Ama tutuyorum kendimi.
Kuru meyvemde bitti evde.
Onlar tatlı yerken kutu meyve ayıcsm bir tane.
En azından tatlı hevesimi alır.
Sen de ne güzel alternatif üretmişsin.
Benimki de benim verdiğim kiloları aldı resmen:) adam kendini durduramıyor sonra bir şey şişkinlik yaptı yok ödem var bende deyip duruyor:) yiyip duruyorsun daha mı olmasın diyorumKilo alıyorsak tek sebebi onlar vallabenimki bide tosun gibi olmuş ama oralı değil 120 kilo olmuş bana diyor ki göbeğin çıkmış o koca koca göbeğini de görmüyor mübarek patlayacak
Zor ama sıkılaşmaya ve yağ kaybına çok etkili oluyo cnm vermem gereken kilo az kaldığı için bu aralar bütün sporlarım hitt kardiyo şeklinde, iç bacak ve alt karın sorunlu benim biraz amacım onları yok etmekMenü ve spor çok iyi hit kardiyo çok zor geliyor bana ama ne kadar etkili tebrikler
Kabartma diyoruz biz ona canım. Yoğurt, kabartma tozu yada karbonat, yumurta, un, tuz yoğurup büyük bir beze alıp, yarım cm kalınlığında açıyoruz kare kare kesip çok kızgın yağda kızartıyoruz.. dediğin gibi hem kıtır kıtır oluyor, ortası açılıp kabardigi içinde pişi gibi sırf hamur olmuyor ve de yağı asla emmiyor.. Çok severiz cokkk... Çocukluğumuzda sabah mis kokusuna uyanirdik evde ekmek yoksa annem bizi bakkala göndermemek için azıcık hamur yoğurur kabartma yapardı hala seve seve yiyoruzHemen bakayım.
Çünkü kıtır kıtır.
Ben öğle pişi görmedim.
Sağolsun ben çok seviyorum diye her yaptığında getiriyor.
Evet canım uğrayacağım demişti..Marbling kaptan la görüşmüş, iyi, dünden için gelecek diyordu sanırım
Geçmiş olsun canım.. tekrar test yap için rahat etsin.. Kendini darlama..❤Kızlar selam :)
Ben böyle direk konuya giricem ama...
Kızlar 1 haftadır her zaman olmayan olduğu zaman saatlerce geçmeyen sol kasığımda pıt pı atma oluyor
Az önce de kaşıntı hissettim pıt pıtlar devam.
Test yaptım negatif. Açıkçası hamile olacağıma ihtimal de vermiyorum. Google yeni döllenme olurken böle olur diyor. Burnm da çok kaşınır oldu az önce okudum burun kaşıntısı da belirtiymiş. Kokulara midem kalkabiliyor 2 haftadır. Genelde kokulara hassasiyetm var ama midem bulanmaz. Geçen gün garip bi yemek kokusu geldi balkonda o kadar rahatsız etti ki eşim et kokusu güzel diyor neresi gzl diyorm ben de. Alt komşu balkon kapısını açıyor hep kokusu balkona geliyor rahatsız olmazdım rahatsız olmaya başladım. Taa 2 kat aşağı yan evin kokusunu bile alıyorumbacağımı karnıma çekince solumu şiş sağımı normal hissediyorum.
Bunları geçersek bu kasık pıt pıt olması başka ne olabilir? Hamile kalmamam gereken bir zamandayım ilaç kullanıyorum.
Bilemedim ki canım meselâ karatay diyetinde asla yenilmiyornişasta olduğu için bende pek yememeye çalışsam da en güzel yemek aslında kaç çeşit yapılıyor
Teşekkür ederim canım birkaç gün bekleyip yapayım bari hala geçmediKabartma diyoruz biz ona canım. Yoğurt, kabartma tozu yada karbonat, yumurta, un, tuz yoğurup büyük bir beze alıp, yarım cm kalınlığında açıyoruz kare kare kesip çok kızgın yağda kızartıyoruz.. dediğin gibi hem kıtır kıtır oluyor, ortası açılıp kabardigi içinde pişi gibi sırf hamur olmuyor ve de yağı asla emmiyor.. Çok severiz cokkk... Çocukluğumuzda sabah mis kokusuna uyanirdik evde ekmek yoksa annem bizi bakkala göndermemek için azıcık hamur yoğurur kabartma yapardı hala seve seve yiyoruz
Evet canım uğrayacağım demişti..
kaptan için demiyorum önce bunu belirteyim de önce virüs süreci, bizlerin ve çocuklular için ekstra sıkıntılı alışma evresi, sonrasında ramazan, temizlikler derken aslında baya bı yıprandık sanki yorulduk..
Herkeste bir motivasyon kaybı var.. toparlanmamiz lazim..
Geçmiş olsun canım.. tekrar test yap için rahat etsin.. Kendini darlama..❤
Patates de yemezsek ne yiyelim demi.. herşeyi çok lezzetli.. haşlama yada fırında tüketiyoruz daha çok ekmeksiz yenildiğinde sorun olmayacağını düşünüyorum
Bence de çok etkili bir spor seçmişsiniz. En kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallahZor ama sıkılaşmaya ve yağ kaybına çok etkili oluyo cnm vermem gereken kilo az kaldığı için bu aralar bütün sporlarım hitt kardiyo şeklinde, iç bacak ve alt karın sorunlu benim biraz amacım onları yok etmek
Teşekkürler canım, tatlı pastalara karşı idmanlıyım, nerdeyse her gün evde pasta yada tatlı olur, 5 aylık diyet serüvenimin ilk ayında yememek çok zor gelse de, şimdilerde 1 çatal, 1 tatlı kaşığı vs tadıyorum, kendimi frenlemeyi öğrendim 5 ayın sonunda..istisnai durumlar da oluyo tabiSu ve yürüyüş çok güzelAyrıca revaniye 1 çatalla dayanabilmek en büyük irade olurdu benim için bunun için ayrıca tebrikler ☺
Günaydın canım, benim kız hergün sabah 6 -6.30 gibi uyanıyor, gece de defalarca kalkıyor, 3-4saatlik bölük pörçük bi uykuyla dolanıyorum çoğu zaman.Günaydın kızlar.Dun baya yoruldum.Bi de sabah oğlum horozlarla kalktı.Bakalim bugün nasıl geçecek.Gecmisi okuyamadım.INSALLAH herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?