Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Daha zamanı gelmedi canım haziranın ilk haftası bekliyorum
Canım senin aklına şüphe düştüğü için de bu kadar hassas olabilir kokulara karşı tutumun.
Bence bu kadar erken zamanda belirti olmaz bence.
Daha 3 haftalıkken çok zor beliryi olması.
Bana da gaz gibi geldi.
Havalar çok sıcak.
Terliyoruz üşüyoruz. Bu arada yerin soğumadından dolayı şişlik gaz olabiliyor.

İnşallah öyledir canım :) şüphe yeni oluştu bende koku hassasiyetmden sonra yani canım :)

Canım yarışıyoruz bu hafta unutmadın değil mi.
Ben çok iyi değilim ama bakalım önümde kaldı 1 gün.
Yok canım unutmadım da bende pek iyi sayılmam eşim burda ve duyetimi ister istemez engelliyor mesela bugün patates kızartması istedi sırf yememek için kendime patates hasladim bu hafta pek iyi olduğum soylenemez

Kaçamaksız çok iyi menü olmuş bence. Ama bu patates de benim kafamı karıştırıyor bunhafta benim de menülerimde vardı. Kilo kaybım olmadı az yememe rağmen acaba patatesten mi diyorum.
Bilemedim ki canım meselâ karatay diyetinde asla yenilmiyor nişasta olduğu için bende pek yememeye çalışsam da en güzel yemek aslında kaç çeşit yapılıyor

Yok canım unutmadım da bende pek iyi sayılmam eşim burda ve duyetimi ister istemez engelliyor mesela bugün patates kızartması istedi sırf yememek için kendime patates hasladim bu hafta pek iyi olduğum soylenemez
Ahhh o eşler.
Benimki de her akşam süt helvası istiyor.
Tepsi bitiyor yenisini yapıyorum.
Ama tutuyorum kendimi.
Kuru meyvemde bitti evde.
Onlar tatlı yerken kutu meyve ayıcsm bir tane.
En azından tatlı hevesimi alır.
Sen de ne güzel alternatif üretmişsin.

Kilo alıyorsak tek sebebi onlar valla benimki bide tosun gibi olmuş ama oralı değil 120 kilo olmuş bana diyor ki göbeğin çıkmış o koca koca göbeğini de görmüyor mübarek patlayacak

Kilo alıyorsak tek sebebi onlar valla benimki bide tosun gibi olmuş ama oralı değil 120 kilo olmuş bana diyor ki göbeğin çıkmış o koca koca göbeğini de görmüyor mübarek patlayacak
Benimki de benim verdiğim kiloları aldı resmen:) adam kendini durduramıyor sonra bir şey şişkinlik yaptı yok ödem var bende deyip duruyor:) yiyip duruyorsun daha mı olmasın diyorum

Menü ve spor çok iyi hit kardiyo çok zor geliyor bana ama ne kadar etkili tebrikler
Zor ama sıkılaşmaya ve yağ kaybına çok etkili oluyo cnm vermem gereken kilo az kaldığı için bu aralar bütün sporlarım hitt kardiyo şeklinde, iç bacak ve alt karın sorunlu benim biraz amacım onları yok etmek

Hemen bakayım.
Çünkü kıtır kıtır.
Ben öğle pişi görmedim.
Sağolsun ben çok seviyorum diye her yaptığında getiriyor.
Kabartma diyoruz biz ona canım. Yoğurt, kabartma tozu yada karbonat, yumurta, un, tuz yoğurup büyük bir beze alıp, yarım cm kalınlığında açıyoruz kare kare kesip çok kızgın yağda kızartıyoruz.. dediğin gibi hem kıtır kıtır oluyor, ortası açılıp kabardigi içinde pişi gibi sırf hamur olmuyor ve de yağı asla emmiyor.. Çok severiz cokkk... Çocukluğumuzda sabah mis kokusuna uyanirdik evde ekmek yoksa annem bizi bakkala göndermemek için azıcık hamur yoğurur kabartma yapardı hala seve seve yiyoruz

Marbling kaptan la görüşmüş, iyi, dünden için gelecek diyordu sanırım
Evet canım uğrayacağım demişti..

kaptan için demiyorum önce bunu belirteyim de önce virüs süreci, bizlerin ve çocuklular için ekstra sıkıntılı alışma evresi, sonrasında ramazan, temizlikler derken aslında baya bı yıprandık sanki yorulduk..
Herkeste bir motivasyon kaybı var.. toparlanmamiz lazim..
Geçmiş olsun canım.. tekrar test yap için rahat etsin.. Kendini darlama..❤

Bilemedim ki canım meselâ karatay diyetinde asla yenilmiyor nişasta olduğu için bende pek yememeye çalışsam da en güzel yemek aslında kaç çeşit yapılıyor

Patates de yemezsek ne yiyelim demi.. herşeyi çok lezzetli.. haşlama yada fırında tüketiyoruz daha çok ekmeksiz yenildiğinde sorun olmayacağını düşünüyorum

Teşekkür ederim canım birkaç gün bekleyip yapayım bari hala geçmedi

10.00 yumurta salatası, çeyreğin çeyreği ev yufkası, domates, salatalık, 6 zeytin

13.00 1 bardak ev limonatasi

16.00 1 tabak yumurtalı ıspanak, 3 yk yoğurt, 3 yk piyaz, yarım dilim çavdar ekmeği

21.00 2 adet ceviz, 1 bardak limonata

40 dk kardiyo, 100 ip atlama
Su 2 tl

Bence de çok etkili bir spor seçmişsiniz. En kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallah

2 gündür doğru dürüst spor yapasim yoktu. düştüm iyice, motivasyon kalmadı. ders falan hiç zaten.. bugün iş yerinden haber gelince moral oldu kalktım sporumu yaptim.. 1 temmuz otel açılıyor 20 sinden sonra çağıracaklar muhtemelen eğitimler vs.. bu demek ki hedefime tam 1 ay.. sonrasında devam edemeyebilirim. Bu hafta çok yemedim ama sporum azdı beklentim -500 Max. Tartilmadim hiç. Bu hafta 76.5 olsam, 20 hazirana kadar 1 ayda 6 kilo vermem gerek oda bu hızla zor.. imkansız değil fakat zor..

Su ve yürüyüş çok güzel Ayrıca revaniye 1 çatalla dayanabilmek en büyük irade olurdu benim için bunun için ayrıca tebrikler ☺
Teşekkürler canım, tatlı pastalara karşı idmanlıyım, nerdeyse her gün evde pasta yada tatlı olur, 5 aylık diyet serüvenimin ilk ayında yememek çok zor gelse de, şimdilerde 1 çatal, 1 tatlı kaşığı vs tadıyorum, kendimi frenlemeyi öğrendim 5 ayın sonunda..istisnai durumlar da oluyo tabi

Günaydın kızlar.Dun baya yoruldum.Bi de sabah oğlum horozlarla kalktı.Bakalim bugün nasıl geçecek.Gecmisi okuyamadım.INSALLAH herkes iyidir.
Günaydın canım, benim kız hergün sabah 6 -6.30 gibi uyanıyor, gece de defalarca kalkıyor, 3-4saatlik bölük pörçük bi uykuyla dolanıyorum çoğu zaman.
Ama öğlen kızı uyutunca ben de yatağa hooop düşüyorum, iş güç herşeyi bırakıyorum..
Gündüz uyursa sen de yat uyu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…