Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Temizlik yaparken yaz sıcağında kola ne güzel gidiyor değil mi ? Kars’ta hava serin oluyor canımız istemiyor ama önceki yaşadığımız şehirlerde tam tersiydi ve çok isterdi canım
normalde çok sevmem canım çok isterse kardeşimin bardağından 1 yudum alır onda da aldığına pişman olurdum çok şekerli gelirdi ama dün çok güzel gitti ne yalan soylim

Günaydın herkese
Oruçtan mı nedir hiiç canım genel temizlik yapmak istemiyor...Normal rutin işlerimi bile zor yapıyorum.
Birazdan çocukları dışarı çıkaracağız, eve dönünce de kızı uyutup anca iftarı hazırlarım..
Keşke çocukların dışarı çıkma saatini 16.00-20.00 arası koysalar su, bu sıcakta zor olacak ama çok bunaldılar, mecbur çıkacağız

Canım toplamda kalori açısından çok hafif olmuş, suyun yine ve yine çok az, spor güzel

Canım toplamda kalori açısından çok hafif olmuş, suyun yine ve yine çok az, spor güzel
2.5 litreye kadar çıkarmıştım önceki günlerde ama dün bulgurun şişliğinden içemedim bi türlü valla bi haftadır hergün spor yapıyorum ama tartıda anca 200/300 gram arası oynuyo, hayırlısı artık

Ablamlarında çocukları var onlarda bugünü öyle bi hevesle bekliyolarki güneş falan umurlarında değil valla, çok bunaldılar çocuklar cnm ya bize bile zor onlar napsın

Hem oruç hemde artik evde fazla sıkıldık galiba.Hepsi tabi psikolojimizi etkiliyor.Baya baya çöktük ama geçecek inşallah hepsi canım.Bugun günes bi gidiyo bi geliyo.Biraz serin olsa keşke.Bende çıkarıcam oğlumu bugün.

Alıntı almıştım ama silindi hep yaa

Elifff80 canım karbonatlı yapıyordur o Google a karbonatlı pişi yaz bak

Canım saatler geçen haftayla aynı mı bulamadım bir türlü

Ohhh ne güzel.
Ben hala bu gün cam sileceğim.
Cuma cumartesi ancak dip bucak girişeceğim.

Ben bu hafta çıkartmayacağım.
Geçen hafta yürüdük.
Sıkıldılar yürümekten.
Caddeler çok kalabalık.
Parklar derseniz bana göre gidilmemesi gereken yerler. Geçen hafta çok kalabalıktı parklar.
Yanından geçtik.
Bizimkiler gün boyu bahçedeler zaten.

Bende bu hafta dün akşam dışında kaçamak yok spor var. Güzel beslendim. Ama giden azıcık.
Dur bakalım cumaya kadar biraz daha veririz inşallah.
Yılmak yok.
Azimle devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…