normalde çok sevmem canım çok isterse kardeşimin bardağından 1 yudum alır onda da aldığına pişman olurdum çok şekerli gelirdi ama dün çok güzel gitti ne yalan soylimTemizlik yaparken yaz sıcağında kola ne güzel gidiyor değil mi ? Kars’ta hava serin oluyor canımız istemiyor ama önceki yaşadığımız şehirlerde tam tersiydi ve çok isterdi canım
Günaydın kızlar.
Bugun iftara misafirim var.Hazirlik falan telasi gözüme uyku girmedi.Bi de oğlumu dışarı çıkarıcam.Baya yoğun bi gün.
Canım toplamda kalori açısından çok hafif olmuş, suyun yine ve yine çok az, spor güzelİyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 1 h.yumurta
Peynir
Domates
Öğlen 14.00 ; 1 kase kısır
Akşam; şekersiz pekmezli irmik helvası
Çok enteresan bi menü oldu bugün canım yemek istemedi ıvır zıvırla şişirdim kendimi
Su 1.5 litre
Yarım saat spor
2.5 litreye kadar çıkarmıştım önceki günlerde ama dün bulgurun şişliğinden içemedim bi türlüCanım toplamda kalori açısından çok hafif olmuş, suyun yine ve yine çok az, spor güzel
Teşekkürler canım.Günaydın canım kolay gelsin şimdiden..
Ablamlarında çocukları var onlarda bugünü öyle bi hevesle bekliyolarki güneş falan umurlarında değil valla, çok bunaldılar çocuklar cnm ya bize bile zor onlar napsınGünaydın herkese
Oruçtan mı nedir hiiç canım genel temizlik yapmak istemiyor...Normal rutin işlerimi bile zor yapıyorum.
Birazdan çocukları dışarı çıkaracağız, eve dönünce de kızı uyutup anca iftarı hazırlarım..
Keşke çocukların dışarı çıkma saatini 16.00-20.00 arası koysalar su, bu sıcakta zor olacak ama çok bunaldılar, mecbur çıkacağız
Hem oruç hemde artik evde fazla sıkıldık galiba.Hepsi tabi psikolojimizi etkiliyor.Baya baya çöktük ama geçecek inşallah hepsi canım.Bugun günes bi gidiyo bi geliyo.Biraz serin olsa keşke.Bende çıkarıcam oğlumu bugün.Günaydın herkese
Oruçtan mı nedir hiiç canım genel temizlik yapmak istemiyor...Normal rutin işlerimi bile zor yapıyorum.
Birazdan çocukları dışarı çıkaracağız, eve dönünce de kızı uyutup anca iftarı hazırlarım..
Keşke çocukların dışarı çıkma saatini 16.00-20.00 arası koysalar su, bu sıcakta zor olacak ama çok bunaldılar, mecbur çıkacağız
Canım saatler geçen haftayla aynı mı bulamadım bir türlüGünaydın herkese
Bende ufaktan başladım ama bu gün tam gaz devam edeceğim.Aynen ben temizlikteyim ve yarında temizlik yapacam bayramda da mis mis oturacam inşallah
Ohhh ne güzel.Salı menüsü
Sahur
Akşamdan kalan yemek az yedim ya dün gece ne yedim hatırlamıyorum desem ama kaçamak yok
İftar
Barbunya pilav salata
Şu 3litre
Spor yok genel temizlik halındeyim yatakodasi dip köşe silindi yarında salon var inşallah
Günaydın canım gözümde büyüyen işleri önceden yaptım kiler gibi meselaOhhh ne güzel.
Ben hala bu gün cam sileceğim.
Cuma cumartesi ancak dip bucak girişeceğim.
Ben bu hafta çıkartmayacağım.Günaydın herkese
Bende bu hafta dün akşam dışında kaçamak yok spor var. Güzel beslendim. Ama giden azıcık.2.5 litreye kadar çıkarmıştım önceki günlerde ama dün bulgurun şişliğinden içemedim bi türlüvalla bi haftadır hergün spor yapıyorum ama tartıda anca 200/300 gram arası oynuyo, hayırlısı artık
Hemen bakayım.Alıntı almıştım ama silindi hep yaa
Elifff80 canım karbonatlı yapıyordur o Google a karbonatlı pişi yaz bak
Evet aynı canım, geç gördüm kusura bakmaCanım saatler geçen haftayla aynı mı bulamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?