- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Ooo kaptancığım, yaa nerelerdesiiin?Günaydın
Kaçak kaptan geldi
Özledik seni, merak da ettik. Bi sıkıntı yok değil mi?Günaydın
Kaçak kaptan geldi
Ak benden de o kadarKilo alıyorsak tek sebebi onlar vallabenimki bide tosun gibi olmuş ama oralı değil 120 kilo olmuş bana diyor ki göbeğin çıkmış o koca koca göbeğini de görmüyor mübarek patlayacak
Teşekkür ederim canım.Kabartma diyoruz biz ona canım. Yoğurt, kabartma tozu yada karbonat, yumurta, un, tuz yoğurup büyük bir beze alıp, yarım cm kalınlığında açıyoruz kare kare kesip çok kızgın yağda kızartıyoruz.. dediğin gibi hem kıtır kıtır oluyor, ortası açılıp kabardigi içinde pişi gibi sırf hamur olmuyor ve de yağı asla emmiyor.. Çok severiz cokkk... Çocukluğumuzda sabah mis kokusuna uyanirdik evde ekmek yoksa annem bizi bakkala göndermemek için azıcık hamur yoğurur kabartma yapardı hala seve seve yiyoruz
Evet canım uğrayacağım demişti..
kaptan için demiyorum önce bunu belirteyim de önce virüs süreci, bizlerin ve çocuklular için ekstra sıkıntılı alışma evresi, sonrasında ramazan, temizlikler derken aslında baya bı yıprandık sanki yorulduk..
Herkeste bir motivasyon kaybı var.. toparlanmamiz lazim..
Geçmiş olsun canım.. tekrar test yap için rahat etsin.. Kendini darlama..❤
Patates de yemezsek ne yiyelim demi.. herşeyi çok lezzetli.. haşlama yada fırında tüketiyoruz daha çok ekmeksiz yenildiğinde sorun olmayacağını düşünüyorum
Kızlar selam :)
Ben böyle direk konuya giricem ama...
Kızlar 1 haftadır her zaman olmayan olduğu zaman saatlerce geçmeyen sol kasığımda pıt pı atma oluyor
Az önce de kaşıntı hissettim pıt pıtlar devam.
Test yaptım negatif. Açıkçası hamile olacağıma ihtimal de vermiyorum. Google yeni döllenme olurken böle olur diyor. Burnm da çok kaşınır oldu az önce okudum burun kaşıntısı da belirtiymiş. Kokulara midem kalkabiliyor 2 haftadır. Genelde kokulara hassasiyetm var ama midem bulanmaz. Geçen gün garip bi yemek kokusu geldi balkonda o kadar rahatsız etti ki eşim et kokusu güzel diyor neresi gzl diyorm ben de. Alt komşu balkon kapısını açıyor hep kokusu balkona geliyor rahatsız olmazdım rahatsız olmaya başladım. Taa 2 kat aşağı yan evin kokusunu bile alıyorumbacağımı karnıma çekince solumu şiş sağımı normal hissediyorum.
Bunları geçersek bu kasık pıt pıt olması başka ne olabilir? Hamile kalmamam gereken bir zamandayım ilaç kullanıyorum.
Canım, hepimizde oluyo öyle haller...sıcaklarında etkisi var, ve virüsün hala azalsa da devam etmesi..ben de çok bunaldım, güya Nisan'da ara tatilde memlekete gidecektim, şimdi bayramda bile gidemiyorumKızlar yaaaa cidden çok üzgünüm sizleri merakta bıraktığım için ama inanın bana burayı açıp tek bir satır dahi olsa yazmak gelmedi içimden. Daha doğrusu hiçbir şey yapmadım. Eskiden olmazdı bende böyle şeyler ama şu hastalık çıktığından beri ikidir böyle oluyorum. Sebepsiz yere kendimi kötü hissediyorum. Böyle zamanlarda neredeyse hepinizde numaram var. Hiç çekinmeden 7/24 istediğiniz zaman yazıp, arayıp sorabilirsiniz.
Bundan sonra aklımda olsun bu söylediklerin inşallah olmaz bir daha daCanım, hepimizde oluyo öyle haller...sıcaklarında etkisi var, ve virüsün hala azalsa da devam etmesi..ben de çok bunaldım, güya Nisan'da ara tatilde memlekete gidecektim, şimdi bayramda bile gidemiyorumherşey bazen çok anlamsız, çok boş geliyor. Evin içinde bi bardağı bile alıp kaldırasım gelmediği zamanlar oldu...Ama yapacak bişey yok, bugünümüze şükür...
Bunaldığım zamanlarda buraya yazmak az da olsa rahatlatıyor, kafam dağılıyor en azından..Sen de öyle zamanlarda bize yaz ki birbirimize daha çok destek olalım
Sen olmayınca imamesi kopuk tespih gibi oluyoruz unutma
Kaptanım hoşgeldin.Günaydın
Kaçak kaptan geldi
Hoçgeldin canım senin yaşadığın durumu ben çok sık yaşıyorum hayatımın tamamına yayıldı bağışıklık kazandım bazı durumlara. işte söylüyorum ya terapi alıyorum yavaş yavaş eski Halime döndürmeye çalışıyoruz kendimi çok zor oluyor seni çokkkk iyi anlıyorum bedenen hasta olsan ilaç alır iyileşirsin ama ruhun hasta oldumu duygu nakli yapamıyorsun kendine Allah kimseye vermesin bu durumu.Yalnız kızlar bayramda koydukları 4 günlük bütün illerdeki sokağa çıkma yasağı şimdiye kadar yaptıkları en önemli ve güzel iş. Eğer bu yasak olmasaydı virüs ikiye üçe katlayacaktı. Bütün emeklerimiz boşa gidecekti. Çok doğru bir karar verdiler her ne kadar hepimiz üzülsek de.
Ebrucum bu sürede zaman zaman böyle can sıkılmaları normal.Öyle uzun uzun anlatıp sizlere de kötü enerji yollamayı istemiyorum neler olduğu konusunda. Ramazanın son günleri beni fiziksel açıdan oldukça etkiledi. Halsizlik, bezginlik derken içimden de hiçbir şey yapmak gelmedi. Sanırım bunda havaların birden bire aşırı ısınması da etkili oldu. Ben bile kendime bazen inanamıyorum çünkü kolay kolay sıkılmayan bir insan olarak içimden hiçbir şey yapmak gelmedi. Son iki gündür biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Sizin yanınıza da kendimi iyi hissetmeden gelmek istemedim. Dün çocukların izin günüydü biliyorsunuzdur. Onlarla ilgilendim, dışarıya çıktık. Onun haricinde her şey bildiğiniz gibi. Sağlık meslek lisesinden beridir öğrendiğimiz bir sağlık tanımı vardır. Bilmem siz bir yerlerde duydunuz mu diyeceğim de çoğunuz öğretmensiniz mutlaka duymuşsunuzdur.
Sağlık; sadece bireyin vücudunda hastalık ve sakatlığın olmayışını değil, kişinin bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik halinde olması diye öğretilir. Bedenen ne kadar sağlıklı bile görünsek ruhen sağlık da en az fiziksel sağlık kadar önemliymiş. Her şeyi çok etkiliyor. İşi kötü tarafı da virüs hiç bitecek gibi durmuyor. Sizlerde ne var ne yok? Herkes iyidir inşallahGeçmişe çok gitmek istemiyorum. Bilmem gereken bir şey varsa yazarsanız çok sevinirim.
Sen iyi ol da kaptan önemli değil biz idare ediyoruz. Zaman zaman hepimiz benzer durumları yaşıyoruz. Belirsiz bir geleceğin oluşu da etkili tabi. İnsanın denge halini bozan belki de en önemli şey belirsizlik. Hastalığın seyrini kontrol edemeyeceğimize göre elimizden gelecek en güzel şey bugünümüze ve yapabileceklerimize odaklanmak. Hadi bakalım kaptan silkelen krndine gel:)Kızlar yaaaa cidden çok üzgünüm sizleri merakta bıraktığım için ama inanın bana burayı açıp tek bir satır dahi olsa yazmak gelmedi içimden. Daha doğrusu hiçbir şey yapmadım. Eskiden olmazdı bende böyle şeyler ama şu hastalık çıktığından beri ikidir böyle oluyorum. Sebepsiz yere kendimi kötü hissediyorum. Böyle zamanlarda neredeyse hepinizde numaram var. Hiç çekinmeden 7/24 istediğiniz zaman yazıp, arayıp sorabilirsiniz.
Canım belirti kullandığın ilaçlardan olabiliyor yumurtlama döneminde de böyle hassasiyetler yasanabiliyor ama büyük ihtimal değilsindir çünkü şimdiden belirti vermez canimKızlar selam :)
Ben böyle direk konuya giricem ama...
Kızlar 1 haftadır her zaman olmayan olduğu zaman saatlerce geçmeyen sol kasığımda pıt pı atma oluyor
Az önce de kaşıntı hissettim pıt pıtlar devam.
Test yaptım negatif. Açıkçası hamile olacağıma ihtimal de vermiyorum. Google yeni döllenme olurken böle olur diyor. Burnm da çok kaşınır oldu az önce okudum burun kaşıntısı da belirtiymiş. Kokulara midem kalkabiliyor 2 haftadır. Genelde kokulara hassasiyetm var ama midem bulanmaz. Geçen gün garip bi yemek kokusu geldi balkonda o kadar rahatsız etti ki eşim et kokusu güzel diyor neresi gzl diyorm ben de. Alt komşu balkon kapısını açıyor hep kokusu balkona geliyor rahatsız olmazdım rahatsız olmaya başladım. Taa 2 kat aşağı yan evin kokusunu bile alıyorumbacağımı karnıma çekince solumu şiş sağımı normal hissediyorum.
Bunları geçersek bu kasık pıt pıt olması başka ne olabilir? Hamile kalmamam gereken bir zamandayım ilaç kullanıyorum.
Bu dönem o kadar garip ki 3 aydır belirti aramaktan bile yoruldum oksuruyoruz acaba hapsiriyoruzdisari çıkıyoruz acaba komşuyla karşılaşıyoruz acaba hersekilde acaba diyoruz kaldiki sen bir de hastanedesin böyle süreçler Cook normal yaşaman bizde yaşıyoruz ama hersekilde mutlu olamayız ki bazen de uzuntulerimizi paylaşıyoruz rahatliyorum yazmak içinden gelmediyse tamam birşey diyemem ama bizlwr birbirimize destek için buradayız ve yine de gel olur muü canım kaptanımKızlar yaaaa cidden çok üzgünüm sizleri merakta bıraktığım için ama inanın bana burayı açıp tek bir satır dahi olsa yazmak gelmedi içimden. Daha doğrusu hiçbir şey yapmadım. Eskiden olmazdı bende böyle şeyler ama şu hastalık çıktığından beri ikidir böyle oluyorum. Sebepsiz yere kendimi kötü hissediyorum. Böyle zamanlarda neredeyse hepinizde numaram var. Hiç çekinmeden 7/24 istediğiniz zaman yazıp, arayıp sorabilirsiniz.
Bu dönem o kadar garip ki 3 aydır belirti aramaktan bile yoruldum oksuruyoruz acaba hapsiriyoruzdisari çıkıyoruz acaba komşuyla karşılaşıyoruz acaba hersekilde acaba diyoruz kaldiki sen bir de hastanedesin böyle süreçler Cook normal yaşaman bizde yaşıyoruz ama hersekilde mutlu olamayız ki bazen de uzuntulerimizi paylaşıyoruz rahatliyorum yazmak içinden gelmediyse tamam birşey diyemem ama bizlwr birbirimize destek için buradayız ve yine de gel olur muü canım kaptanım
Bu aradaMilyaay hepimize künefe virüsü yaydı görseydin sende yemek isterdin
Hoçgeldin canım senin yaşadığın durumu ben çok sık yaşıyorum hayatımın tamamına yayıldı bağışıklık kazandım bazı durumlara. işte söylüyorum ya terapi alıyorum yavaş yavaş eski Halime döndürmeye çalışıyoruz kendimi çok zor oluyor seni çokkkk iyi anlıyorum bedenen hasta olsan ilaç alır iyileşirsin ama ruhun hasta oldumu duygu nakli yapamıyorsun kendine Allah kimseye vermesin bu durumu.
Siz de sokağa çıkma yasağına alıştınız ama çünkü yavaş yavaş alıştırdılar ilk yasak bayrama denk gelseydi sen gör o zaman yayagarayı
Ebrucum bu sürede zaman zaman böyle can sıkılmaları normal.
Hepimiz yaşıyoruz bu süreci.
Çünkü sosyalleşme de bir ihtiyaç.
Ve uzun süre evde kalınca bunaldık.
Seni anlayabiliyorum kaptanım.
Benim de içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.
Ama Ayşegül ün dediği gibi buraya yazmak enerji veriyor bana.
Sen iyi ol da kaptan önemli değil biz idare ediyoruz. Zaman zaman hepimiz benzer durumları yaşıyoruz. Belirsiz bir geleceğin oluşu da etkili tabi. İnsanın denge halini bozan belki de en önemli şey belirsizlik. Hastalığın seyrini kontrol edemeyeceğimize göre elimizden gelecek en güzel şey bugünümüze ve yapabileceklerimize odaklanmak. Hadi bakalım kaptan silkelen krndine gel:)
Bu dönem o kadar garip ki 3 aydır belirti aramaktan bile yoruldum oksuruyoruz acaba hapsiriyoruzdisari çıkıyoruz acaba komşuyla karşılaşıyoruz acaba hersekilde acaba diyoruz kaldiki sen bir de hastanedesin böyle süreçler Cook normal yaşaman bizde yaşıyoruz ama hersekilde mutlu olamayız ki bazen de uzuntulerimizi paylaşıyoruz rahatliyorum yazmak içinden gelmediyse tamam birşey diyemem ama bizlwr birbirimize destek için buradayız ve yine de gel olur muü canım kaptanım
Bu aradaMilyaay hepimize künefe virüsü yaydı görseydin sende yemek isterdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?