- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Bizim apartmanın bahçesinde oynayacak yer yok ne yazık ki..o yüzden hep evdeler..Ben bu hafta çıkartmayacağım.
Geçen hafta yürüdük.
Sıkıldılar yürümekten.
Caddeler çok kalabalık.
Parklar derseniz bana göre gidilmemesi gereken yerler. Geçen hafta çok kalabalıktı parklar.
Yanından geçtik.
Bizimkiler gün boyu bahçedeler zaten.
Aslında çocuklara üzülüyorum ama bir şekilde de seviniyorum gelecek için hepimizde bolluğa feraha alıştık ve çocuklara öte git demiyoruz psikolojileri bozulacak diye hiç zorluk yaşamıyoruz bu dönem belki çok zor oldu ama hepimiz.soyle bir kendimize geldik gibi dışarda yürütebilmek bile ne kadar değerliBizim apartmanın bahçesinde oynayacak yer yok ne yazık ki..o yüzden hep evdeler..
Geçen hafta benimkilerde sıkıldı ve yoruldu yürümekten, bu hafta oğlanlar halı sahada oynadı, şükür ki kimsecikler yoktu. Bizde kızı bebek arabasıyla gezdirdik, parkta oturduk biraz. Kalabalığa girmedik..Benim kız evden dışarı çıkınca sevindirik oldu
Bizim apartmanın bahçesinde oynayacak yer yok ne yazık ki..o yüzden hep evdeler..
Geçen hafta benimkilerde sıkıldı ve yoruldu yürümekten, bu hafta oğlanlar halı sahada oynadı, şükür ki kimsecikler yoktu. Bizde kızı bebek arabasıyla gezdirdik, parkta oturduk biraz. Kalabalığa girmedik..Benim kız evden dışarı çıkınca sevindirik oldu
Çok haklısın canım, hayatımızdaki bi sürü şeyin ne kadar kıymetli olduğunu anladık..Aslında çocuklara üzülüyorum ama bir şekilde de seviniyorum gelecek için hepimizde bolluğa feraha alıştık ve çocuklara öte git demiyoruz psikolojileri bozulacak diye hiç zorluk yaşamıyoruz bu dönem belki çok zor oldu ama hepimiz.soyle bir kendimize geldik gibi dışarda yürütebilmek bile ne kadar değerli
Cocuklari dışarı cikartamaz olmuştuk belki bu dönem Allah'ın izniyle kazasız belasız biterse daha çok dışarı çıkarlar insallah
İnşallah kıymet bilen insanlardan olsun neslimizÇok haklısın canım, hayatımızdaki bi sürü şeyin ne kadar kıymetli olduğunu anladık..
İnşallah
Bizim kendi bahçemiz canım.Bizim apartmanın bahçesinde oynayacak yer yok ne yazık ki..o yüzden hep evdeler..
Araba sonuçta sizin araba bir sonrakinde götürün bence en azından pencereden kapıdan görsünlerBizim kendi bahçemiz canım.
Akşam olunca hep birlikte top oynuyoruz. Babası Survivor parkurları yapıyor onunla çok eğleniyorlar.
Ama herkes açık alanlara pikniğe gitmişler.
Ben de sadece sokak diye düşündüm.
Herhalde ben safım.
Arabayla gifilmeyecek dendi ya. Kuralcı ben göyürmefim bir yere.
Yoksa anneanne ile dedesini öxlediler.
Oraya götürdüm.
Takımımız yaptırımı fazla olan bir takım değil canım herkes kendinden sorumlu sonuçta. Kendi kendine ceza uygulaması yapabilirsin. Öyle olunca ortam daha gergin olabiliyorLAydLiNe kaptanım kaptan yardımcısı yok mu takımda 1.sayfada kimse yazmıyor
Kaptan yardımcısı belirleyelim de bari senin yokluğunda darlasin bizi
Gönüllü olan varsa 1 spordan 1 de menüden sorumlu yardımcı olsun kurallara uymayan sarı kart alsın sarı kartını sildirmek için extra biseyler yapsın kırmızı kartta diskalifiye edilelim falan yaptırım olsun zaten diskalifiye olmak istemeyen sarı kartını sildirmek kendi elinde oluyor
Yaptırımlar gelsin ben boka sarıyorum böyle
Evet, bu takımın en sevdiğim yanıda buTakımımız yaptırımı fazla olan bir takım değil canım herkes kendinden sorumlu sonuçta. Kendi kendine ceza uygulaması yapabilirsin. Öyle olunca ortam daha gergin olabiliyor
Ben de durmazdım canım kaptancığım sağolsun o da aynı düşüncede o yüzden rahat da bir ortamımuz varEvet, bu takımın en sevdiğim yanıda bu
Ceza, yaptırım vs olsaydı ben bukadar ilerleyemezdim diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum ve bu topigi o yüzden seviyorum sonuçta stres beni kötü etkiliyorTakımımız yaptırımı fazla olan bir takım değil canım herkes kendinden sorumlu sonuçta. Kendi kendine ceza uygulaması yapabilirsin. Öyle olunca ortam daha gergin olabiliyor
Kesin götüreceğiz haftaya.Araba sonuçta sizin araba bir sonrakinde götürün bence en azından pencereden kapıdan görsünler
Takımımız yaptırımı fazla olan bir takım değil canım herkes kendinden sorumlu sonuçta. Kendi kendine ceza uygulaması yapabilirsin. Öyle olunca ortam daha gergin olabiliyor
Evet, bu takımın en sevdiğim yanıda bu
Ceza, yaptırım vs olsaydı ben bukadar ilerleyemezdim diye düşünüyorum
Ben de durmazdım canım kaptancığım sağolsun o da aynı düşüncede o yüzden rahat da bir ortamımuz var
Bende aynı fikirdeyim kızlar sizinle.Kesinlikle katılıyorum ve bu topigi o yüzden seviyorum sonuçta stres beni kötü etkiliyor
Canım yarışıyoruz bu hafta unutmadın değil mi.Selam kızlar nasılsınız iki gündür internrtim yoktu ev ibternetinde sıkıntı vardı gecemedim
Sabah 10.30da
2 sucuklu yumurta
Domates çay
3 te 1 dilim karpuz
6 da akşam yemeği
1 tabak patates salatası
1 kâse cacık
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun.İyi akşamlar
Sahur
Yarım tabak yeşil fasulye
3 kaşık pirinç pilavı
İftar
1 tabak fırında sebzeli tavuk
Yarım tabak salata
1 çatal revani
4 litre su, 1 saat dışarda yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?