- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Geçmişin künefe bölümünü mutlaka okumalısın kaptancığım
O kadar çok denedim ki onu.Gunduz hiç uyuyamiyorum canım ya.1saat uyumak için uğraşıp uyuyamadan kalkıyorum bazen.Ama artık olmuyo sersem gibi geziyorum.Günaydın canım, benim kız hergün sabah 6 -6.30 gibi uyanıyor, gece de defalarca kalkıyor, 3-4saatlik bölük pörçük bi uykuyla dolanıyorum çoğu zaman.
Ama öğlen kızı uyutunca ben de yatağa hooop düşüyorum, iş güç herşeyi bırakıyorum..
Gündüz uyursa sen de yat uyu hemen
Ben yatar yatmaz sızıyorum çoğu zamanO kadar çok denedim ki onu.Gunduz hiç uyuyamiyorum canım ya.1saat uyumak için uğraşıp uyuyamadan kalkıyorum bazen.Ama artık olmuyo sersem gibi geziyorum.
Normalde de uyumayı çok severim, çocuk yokken de gece iyi uyusam bile gündüz fırsat bulursam uyurdum. Öyle 1 saat beni kesmez, 2,5-3 saat uyurum dokunan olmazsaO kadar çok denedim ki onu.Gunduz hiç uyuyamiyorum canım ya.1saat uyumak için uğraşıp uyuyamadan kalkıyorum bazen.Ama artık olmuyo sersem gibi geziyorum.
Ben cocukken de uyumayi sevmezmişim.Ama artik ben bile cok zorlaniyorum.Bende alissam aslinda oglum gunduz uykusunu birakmadan iyi olur.Normalde de uyumayı çok severim, çocuk yokken de gece iyi uyusam bile gündüz fırsat bulursam uyurdum. Öyle 1 saat beni kesmez, 2,5-3 saat uyurum dokunan olmazsa
Suna bak.Hemen söyle sen.Bizde kaptan gelmeden bu muhabbet bitti haberi olmadi diyodukLAydLiNe , erinmedim baktım, cumartesi gününde buldum, 345. Sayfada başlıyo künefe muhabbeti, sonrasında künefe yiyenler, sonrasında gecenin bi yarısı kocasından baklava isteyip, camda yolunu gözleyip, baklavaları yutanlar..
..
Bi arkadaşta yoldan çıkmak üzereydi, Allah tan sonra vazgeçtio kendini biliyor
Allahım Allahım ispiyoncu çocuklar gibisin ayşegül:) bendim o ben yoldan çıkmak üzere olan:)LAydLiNe , erinmedim baktım, cumartesi gününde buldum, 345. Sayfada başlıyo künefe muhabbeti, sonrasında künefe yiyenler, sonrasında gecenin bi yarısı kocasından baklava isteyip, camda yolunu gözleyip, baklavaları yutanlar..
..
LAydLiNe , erinmedim baktım, cumartesi gününde buldum, 345. Sayfada başlıyo künefe muhabbeti, sonrasında künefe yiyenler, sonrasında gecenin bi yarısı kocasından baklava isteyip, camda yolunu gözleyip, baklavaları yutanlar..
..
Düzeltme: 845. SayfaHemen bakıyorumO kadar arayıp bulmuşsun emeğin ziyan olmasın
Düzeltme: 845. Sayfa
Demek ki senden hemen sonra olmuş olanlarBuldum buldum da eee ben zaten en son mesajımı cumartesi yazmışımGeçmişe gitmişken madem okuyayım hepsini dedim son mesajıma döndüm
Çocukken de böyleydim, babam eve gelince o yokken olup biten gizli saklı herşeyi bir bir anlatırdım. Huyum kurusuunAllahım Allahım ispiyoncu çocuklar gibisin ayşegül:) bendim o ben yoldan çıkmak üzere olan:)
Ay ben önermiyorum ömrümden ömür gitti yanıma peçete paketini aldım her sayfayi cevirdigimde gidip eşime sarılıp ağlıyordumhatta eşim bu kitabın sonunu çok merak ediyorum demisti şaka bir yana çok guzel bir kitap cok acıklı ama
Çocukken de böyleydim, babam eve gelince o yokken olup biten gizli saklı herşeyi bir bir anlatırdım. Huyum kurusuun
Maşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.
Okuldan arkadaşım 2 yıl önce gelmiş Tarsus'ta .
Diyor ki size burada yedirdikleri tatlılar şerbet.
Bunlar yenir mi diyor.
Tatlısını getiriyor her gittiğinde.
Etini çok beğeniyor o yörenin.
Buradakiler çok yavan diyor.
Biz alışmışık ya çok fark etmiyoruz.
Kaptan akşama kıyım yapcak atıcak hepimizi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?