Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O kadar çok denedim ki onu.Gunduz hiç uyuyamiyorum canım ya.1saat uyumak için uğraşıp uyuyamadan kalkıyorum bazen.Ama artık olmuyo sersem gibi geziyorum.

O kadar çok denedim ki onu.Gunduz hiç uyuyamiyorum canım ya.1saat uyumak için uğraşıp uyuyamadan kalkıyorum bazen.Ama artık olmuyo sersem gibi geziyorum.
Normalde de uyumayı çok severim, çocuk yokken de gece iyi uyusam bile gündüz fırsat bulursam uyurdum. Öyle 1 saat beni kesmez, 2,5-3 saat uyurum dokunan olmazsa

LAydLiNe
Hoşgeldin kaptanım.Cok merak ettik seni.Cok zor günler geçiriyoruz.Bazen duruma alışıyoruz bazende isyan ediyoruz ama ben hepsi geçecek diye kendimi hem teselli hem motive etmeye çalışıyorum.Siz daha çok içinde oldunuz bu durumun.Senin için çok daha zor oldu.Ama kızlarında dediği gibi hepimiz burda sıkıntılarımızı paylaşarak rahatladık ,daha kolay atlattık.Sende yaz anlat olurmu.Kendine de dikkat et.

LAydLiNe , erinmedim baktım, cumartesi gününde buldum, 345. Sayfada başlıyo künefe muhabbeti, sonrasında künefe yiyenler, sonrasında gecenin bi yarısı kocasından baklava isteyip, camda yolunu gözleyip, baklavaları yutanlar..
..
Bi arkadaşta yoldan çıkmak üzereydi, Allah tan sonra vazgeçti o kendini biliyor

Normalde de uyumayı çok severim, çocuk yokken de gece iyi uyusam bile gündüz fırsat bulursam uyurdum. Öyle 1 saat beni kesmez, 2,5-3 saat uyurum dokunan olmazsa
Ben cocukken de uyumayi sevmezmişim.Ama artik ben bile cok zorlaniyorum.Bende alissam aslinda oglum gunduz uykusunu birakmadan iyi olur.

Suna bak.Hemen söyle sen.Bizde kaptan gelmeden bu muhabbet bitti haberi olmadi diyoduk

Allahım Allahım ispiyoncu çocuklar gibisin ayşegül:) bendim o ben yoldan çıkmak üzere olan:)

Hemen bakıyorum O kadar arayıp bulmuşsun emeğin ziyan olmasın

Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor benimde gözlerim doluyor. Şimdi fark ettim benim hiçbir şey yapma isteğimin kalmamasıyla kitabın bitişi aynı güne denk geliyor. Sanırım kitaptan çok etkilendim

Maşallah ne güzel vakit buluyorsunuz.
Ben çocuklardan ev işinden vakit bulamıyorum.
Çok az vaktim kalıyor.
Bu gün de ufaktan temizliğe başlayacağım.
Ancak bayrama yetişir.
Yemek çocukların derdi derken.

Ben her gece yatmadan önce mutlaka okurum. Okumadan uyuyamayanlardanım. İlkokul 5. sınıftan beridir kitaplar vücudumun bir parçası gibi hiç yanımdan ayrılmadılar. Bu mübarek günde ilk okul öğretmenime bir kez daha dua edeyim. İnşallah salgın bitince yine ziyaretine gideceğim. Onun sayesinde kitap okumaya başladım. O günden bu güne her şeyi unuturum yanıma kitap almayı unutmam. Çantamda kitabım olmayınca kendimi çıplak gibi hissedenlerdenim. O yüzden vakit bulamıyorum deme hiç. Her gün sadece bir sayfa bile olsa oku. Ben aynen dediğim gibi yapıyorum. En yoğun günümde bile mutlaka 1-2 sayfa okurum.

İlk tayin yerim Adana'ydı. Allahım o zamana kadar ben yemek yememişim. Et, kebap yememişim. Tatlı aldığımız bir yer vardı Antepten günlük getiriyorlardı. Adana'da da taş kadayıf var bayılıyorum ben ona. O zaman fark ettim ki her yörenin yemeğini orada yiyeceksin. Kebap yiyeceksen Adana'da Antep de, künefe yiyeceksen Hatay'da. Sanırım bir de damak tadım çok gelişmiş övünmek gibi olmasın Bir yemeğin iyisini bir kez yedikten sonra imkanı yok bana kötüsünü yediremezsiniz. En son ne zaman Adana kebap yedim hatırlamıyorum çünkü uzun süre oldu Adana'ya gitmeyeli. Ama salgın biter bitmez en kısa sürede bir Adana, Antep gezisi yapacağım. Sırf yemek yemek için gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…