Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi markanın şişeleri var ya onun yarım litreliği var. 4 kere dolduruyorum. Ama zor gidiyor maalesef alışamadım hala

1 litrelik zor olur sen 0,5 lt lik al bir tane yanına. O elinde olunca sürekli açıp içiyorsun. Çok çabuk bitiyor. Zamanla da el alışkanlığı oluyor. Dene bence.

Afiyet olsun canım su hayattır ama biraz zor yetisirsin gibi 7litreye çıktı bile bu sıcakta valla kabul ediyorum ben normal biri değilim

İç iç sana çok değil o su. Zaten terleyerek kat kat fazlasını atıyorsun. Bu arada yaşadığın şehrin kıymetini bil. Sıcaktan dolayı metabolizma çok iyi çalışıyor. Adana'dayken yiyip yiyip kilo almayanlardandım. Zaten kilo almamın en büyük sebebi o oldu. Adana'daki yeme düzenimi Konya'ya taşıyınca otomatik kilo aldım. Sıcağın keyfini çıkart. Gör bak ne güzel kilo veriyorsun.

Milyaay su zehirlenmesi diye bir olay var böbreklerden ziyade. Doktora gitmene gerek yok aslında netten araştır bu durumu. Çok su içmek dolaşım sistemini çok çalıştırıyor bu da kalbin normalden fazla çalışmasına sebep oluyor. Yaşadığın şehir itibariyle bizden daha fazla içmen normal. Ama kendine kısıtlama getirmen lazım. Her şeyin fazlası gibi bunun da fazlası zarar. Dene bi bakalım ne kadar aza inebiliyorsun?

Allahım kimine su içirmek için uğraşıyoruz kimine de içirmemek için yok mu bunun ortası

Tantuniyi de Mersin'de yiyeceksin

İki mesajı arka arkaya okuyunca kendiyle çelişen insanlara döndüm Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Çok içmesi gerekiyor ama 7 litrede çok fazla o kadar içmemesi gerekiyor

Kızlar yaaaa geçmişi okudukça menüler geliyor önüme Açken ben ben değilim Kalan kısmı iftardan sonra okuyayım bari olmuyor böyle Ramazanın son günleri ben iyice zorlanmaya başladım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. İlk zamanlar çok iyi gidiyor. Son 3-5 gün bir türlü bitmek bilmiyor.

Hımmmm Milyaay bu hafta listeye girmişti umarım unutmamıştır
Hoşgeldin kaptannnnbizde seni çok merak ettik neyseki iyisin çok şükür ruhen de iyi olmanı diliyorum ☺☺unutmadım unutur muyum hiç ben yemedim ki zaten ben sadece hatayliyim dedimama künefe yemek aklımdan geçmedi değil o gün zor uyudum ama uyudum su konusunda kendimi frenlerin 4.5 litreye inrbildimnapiyim bu 38 derece sıcakta ancaama yarın 30a iniyor şükür yaşadığım şehri gerçekten çok seviyorum yazın diyetsiz biseysiz 3 5 kilo rahatlıkla verebiliyorum kışın löp löp gotursemde yemekleri

Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor benimde gözlerim doluyor. Şimdi fark ettim benim hiçbir şey yapma isteğimin kalmamasıyla kitabın bitişi aynı güne denk geliyor. Sanırım kitaptan çok etkilendim
o kitap beni mahvetmisti bayağı icsellestirdim hatta bin muhteşem gunesi korka korka okumuştum bende çok kitap okurum ama bu dönem hiç okumak istemedim galiba okuduğum kitapları coronaya eşleştirmek istemedim ama yine başladım elifle birlikte
Kaptan da kaymaklı ekmek kadayıfı yedi merak etme sen
sen yemişsin biz hayal ettik ama hala kunefeyi aklımdan çıkarmıyorum yaa
1 litrelik zor olur sen 0,5 lt lik al bir tane yanına. O elinde olunca sürekli açıp içiyorsun. Çok çabuk bitiyor. Zamanla da el alışkanlığı oluyor. Dene bence.
ben Tupperware 2 litreligini taşıyorum ve benden sonra alanlarda memnun evde ariticim var suya para dayandiramiyorum dışarda 4 litreyi buluyor benim genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…