Yok ilçedeyiz. Aynen bizim de ilk tayinimiz çıkınca saşırmıştım hiç böyle beklemiyordum. Daha önce farklı Doğu illerinden sonra daha rahat ve sosyal geldi. 3 yıldır soğuğuna da alıştık. Bakalım bu sene nerelere gidiciyizKars merkezde misin canım? Çok beğendim ben Kars'ı. Hiç öyle beklemiyordum. Bir ara anlatırım Doğu ekspresi hikayemi
Birçok yer ve tayin deyince eşin asker mi diye düşündüm:)Yok ilçedeyiz. Aynen bizim de ilk tayinimiz çıkınca saşırmıştım hiç böyle beklemiyordum. Daha önce farklı Doğu illerinden sonra daha rahat ve sosyal geldi. 3 yıldır soğuğuna da alıştık. Bakalım bu sene nerelere gidiciyiz ☺
Yok değilBirçok yer ve tayin deyince eşin asker mi diye düşündüm:)
Aynen yarım litreliği var1 litrelik zor olur sen 0,5 lt lik al bir tane yanına. O elinde olunca sürekli açıp içiyorsun. Çok çabuk bitiyor. Zamanla da el alışkanlığı oluyor. Dene bence.
İçim rahatladı teşekkür ederim :)Canım belirti kullandığın ilaçlardan olabiliyor yumurtlama döneminde de böyle hassasiyetler yasanabiliyor ama büyük ihtimal değilsindir çünkü şimdiden belirti vermez canim
Allah'ım ben de keşke hemen uyuyabilsem.Normalde de uyumayı çok severim, çocuk yokken de gece iyi uyusam bile gündüz fırsat bulursam uyurdum. Öyle 1 saat beni kesmez, 2,5-3 saat uyurum dokunan olmazsa
Al benden de okadar.Bende sorun bende mi diyodum.Gecen gün oğlumu uyuttum ben de uyusam dedim.1bucuk saat sürdü yine uyuyamadım.Zaten oğlum uyandı o sırada da.Allah'ım ben de keşke hemen uyuyabilsem.
Ben en uykum olduğu zaman bile yatağa yatınca en erken uyumam 45 dakika 1 saati bulur.
Ne güzel hemen uyuyabiliyorsun.
Hafifin de hafifi bi menü olmuş, tebrikler, adım süper,Bugünkü menüm:
Sahur
Yoğurt
1 parça ekmek
iftar
1 tabak musakka
Yarım kase komposto
1 parça ekmek
10 bin Adım. 2 lt su
bugün Ahmed mithad efendinin düriye hanım kitabını bitirdim. Birazdan yeni bir kitaba başlayacağım ☺
Kaptanım takımın bana kattıkları dan biri de kitap.Ben her gece yatmadan önce mutlaka okurum. Okumadan uyuyamayanlardanım. İlkokul 5. sınıftan beridir kitaplar vücudumun bir parçası gibi hiç yanımdan ayrılmadılar. Bu mübarek günde ilk okul öğretmenime bir kez daha dua edeyim. İnşallah salgın bitince yine ziyaretine gideceğim. Onun sayesinde kitap okumaya başladım. O günden bu güne her şeyi unuturum yanıma kitap almayı unutmam. Çantamda kitabım olmayınca kendimi çıplak gibi hissedenlerdenim. O yüzden vakit bulamıyorum deme hiç. Her gün sadece bir sayfa bile olsa oku. Ben aynen dediğim gibi yapıyorum. En yoğun günümde bile mutlaka 1-2 sayfa okurum.
Teşekkür ederim. Ama kilo veremedim bu haftaHafifin de hafifi bi menü olmuş, tebrikler, adım süper,
Bazen tartıda çok oynamıyor, ama vucudun içinde mutlaka bi değişim oluyordur..sıkılaşma gibi..Teşekkür ederim. Ama kilo veremedim bu hafta
Hafif ve güzel bi menüİyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00 ; 1 yumurtadan mantarlı omlet
Peynir
Domates
Ara öğün 14.30; sütlü türk kahvesi
3 badem,1 ceviz, 1 kuru kayısı
Akşam 16.30; 5 kaşık et sote
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara öğün 19.00; 1kare bitter
Papatya çayı
Su 2 litre
40 dk hitt 20 dakka yürüyüş toplamda 1 saat spor
Bende bugün hıfzı topuzun gazi ve fikriye kitabını bitirdim 180 sayfam kalmıştı bittyarın yeni kitaba başlıcam ama okumadığım 2 kitabım kaldı yavaş okumam lazım bu aralar ☺en sevdiğim şey kitapçıları dolaşıp kitap almak ama bu süreçte onuda yapamıyorum internetten almayı hiç sevmiyorum
İnşallahBazen tartıda çok oynamıyor, ama vucudun içinde mutlaka bi değişim oluyordur..sıkılaşma gibi..
Diyete ve spora rağmen bi hafta kilo verilmediğinde, diğer hafta çok güzel kilo veriliyorcanını sıkma, hiçbiri boşa gitmiyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?