Menü biraz fazla geldi ama spor çok iyi.Bugunki menüm
Sahur
Patatesli yumurta
1dilim peynir
Minik kase yoğurt
1dilim ekmek
Iftar
Yarım tabak ıspanak yemeği
2kasik bulgur pilavı
1kase yoğurt
1kase salata
2lokma ekmek.Tadina baktim sadece.
1eksi elma.
1fincan yeşilçay.
1kucuk kase muhallebi tarçınlı.
1fincan kahve+1kare bitter
2.5lt su.
45dak pilates..2mile leslie.
Aaas çok şaşırdım.Kızlar sonuç listelerini hazırladım
İki haftadır üst üste az bir farkla tam kıl payı denilecek bir şekilde 4. oluyoruz. İlk üçe giremedik maalesef takım olarak ama büyük bir başarımız var.
Bireysel derecelerdeAysegul 6666 İkinci
Elifff80 Üçüncü oldu
Ben varım kaptanım.Ne dersiniz haftaya ilk üçe mutlaka girelim mi ? Var mısınız?
Kızlar sonuç listelerini hazırladım
İki haftadır üst üste az bir farkla tam kıl payı denilecek bir şekilde 4. oluyoruz. İlk üçe giremedik maalesef takım olarak ama büyük bir başarımız var.
Bireysel derecelerdeAysegul 6666 İkinci
Elifff80 Üçüncü oldu
Bayram temizliği yaptım ilk defa bir.bayramda tüm enerjimi kendi evime harcamanın mutluluğunu yaşadım canım ya baklava yaptım zeytinyağlı saracam yarın bayramı bayram gibi kendi evimde yasayacam inşallah bayram sabahı soframi atacam inşallah buraya bayram için bayram şekeri bile aldımKızlar yaaa bugün temizlikle uğraştım. Liste işi felan bayağı yoruldum. Free listemizi yarın yapacağım. Ben şimdilik kaçıyorum. İyi geceler herkese
berceste_ canım gözüm seni aradı hep. Nerelerdesin?
Doğru diyorsun canım.Takımı başarısı için kutluyorum. Ayrıca dereceye giren arkadaşları da tebrik ederim. Benim bugünkü menüm:
sahur
Çeyrek pide ile tost
iftar
2 dilim pizza
1 bardak ayran
3 lokma tatlısı
yemediklerimi saysam kesin tebrik edersiniz
(Dondurma , browni, daha çok lokma , makarna salatası, vs vs. Bizde klasik bir akşam)
2 lt su
7 bin adım
Bende aynen senin gibi yapıcam canım.Bayram temizliği yaptım ilk defa bir.bayramda tüm enerjimi kendi evime harcamanın mutluluğunu yaşadım canım ya baklava yaptım zeytinyağlı saracam yarın bayramı bayram gibi kendi evimde yasayacam inşallah bayram sabahı soframi atacam inşallah buraya bayram için bayram şekeri bile aldımeşim diyorki kimse gelmez ki diyo olsun bayram bayram gibi olmalı dimi
Valla çok iyi olur ben de aynı fikirdeyimEfsun64 Tatlım gözlerim seni arıyor. Gel artık cumadan cumaya görmeyelim seni. Ne dersin?
öyle çok isterim kiGönül gel birlikte gidelim
o öyleBaklavaya değil de çay koy kısmına takıldımAdamın canı nasıl çay istediyse sürekli çay koy demiş
çok çok iyi süper gidiyorsun sen yakında hedefini 60 yaparsın bu gidişleKızlar, hala şoktayım tartıya 50 kere çıkıp indim o yüzden geciktim
Geçen hafta 71.2
Şimdi 69.5
Fark. -1700 Gr..
Bu bir rıza lokmasıdırBi ilahi vardı, onu hatırladım şimdi
Demedim mi demeeedimmii
Gönül sana söylemedim mi
Akşamın az olmuş. Kalori hesabına göre de az. Daha sağlıklı beslenmen lazım canım. Kendini aç bırakırsan sonunda olacakları biliyorsun. Karataya bayramdan sonra mı başlayacaksın?
Geçmişi unut şimdi. Bu hafta senden 2 kilo bekliyorum. Ona göre hazırla kendini. Ama bunu az yiyerek yapmayacaksın. Sağlıklı beslenerek ve spor yaparak. Her gün spor yapmanı da istemiyorum. Hafta da 4 gün. Yürüyebilecek yerin var mı? Ya da evde yürüyüş bandı?
Canım az olsun ama eksi olsun.Kızlar tebrik eden herkese teşekkür ederim cüssemden dolayı az buldum bir de çok yediğimi biliyorum yoksa giden her eksi bizden tabi ki artılar gitti çok şükür 126.9 u gördüm bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?