Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar bu arada herkese.
Ben bu gün yoğunum biraz.
Canlı derslerim var.
Bayram temizliğim bitmedi.
Ona devam edeceğim.
Hoş gelen giden olmayacak ama temiz girmek istiyorum bayrama.
Günaydın canım, günaydın kızlar
Ben de bugun rutin topla süpür sil işleri yapacağım, kapı cam halı perde işlerine hiç girişmedim, bi iki makine de çamaşırım var.. acayip derecede de uykum..

Hoşbulduk canım evet birlikte yarıştık ama sen daha yeni kaptan olmuştun kısa sürdü :)

Kullanıcı Adı : Bademellaa
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 162
Kilonuz: 58.3
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Kendimi daha iyi hissetmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Bende kapılara girişmedim.
Onları yazın oda oda yapıyorum ben.
Şimdi bir tek cam sildim.
Dip bucak yaptım.
Yazın oda oda dolap iç dış kapı dilerim hepsini.
Perdelerin temiz.
Çok is olmuyor bu evimde. Yerden ısıtma onun etkisi var mı bilmiyorum. Petdelerim tertemiz.
Kendime iş çıkartmayacağım.

Hoşgeldin canım ben de Elif umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.

Hoşgeldin cnm, çok kilon yok çabucak veririz burda birlikte ❤

Hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşırsın bizimle birlikte

Hoşgeldin canım ben de Elif umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.

Hoşbulduk canım memnun oldum :) inşallah bakalım temennim o :))

Hoşgeldin cnm, çok kilon yok çabucak veririz burda birlikte ❤

Hoşbulduk canım öyle ama yapıştı sanki gerçi bende fazla kaçırıyorum hep ramazan da eşimin yemek istekleri bitmedi beraber iyi yedik. Aslında çok güzel 55 kiloya inmiştim tekrar çıkınca motivasyona ihtiyacım olduğuna karar verdim

Hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşırsın bizimle birlikte

Hoşbulduk canım teşekkür ederim inşallah :)

Sporunu asla ihmal etme canım. Kendine her gün değil haftanın 4 günü spor günü ve spor saati belirle. Yaz bir deftere. Yazdığın yerinde fotoğrafını çek at buraya. Hatta kendine güzel bir diyet defteri hazırla. Hafta hafta verdiğin kiloları yazarsın. Benim vardı öyle bir defterim. Şimdi yine aklıma geldi. Yeniden yapayım. Deftere menüleri mi bile yazıyordum. Acayip motive ediyor. Geriye dönüp okuduğunda aaaaa ben bunları mı yemişim diyorsun ya da ne güzel işler başarmışım diyorsun. Defteri bulursam çekip fotoğrafını atayım. Senden de öyle bir fotoğraf bekliyorum. Seninle yolumuz uzun ama bu kez yolu tamamlayacağız. Anlaştık mı?

O zaman yeniden aramıza hoş geldin diyorum canım. Verilecek kilon çok az. Takımın motivasyonu da maşallah çok çok güzel. Çok kısa sürede hedefine ulaşırsın diye düşünüyorum. İzinli ayrılmışsın zaten son yarıştığında. En kısa zamanda listeye almaya çalışırım seni

Bugün evdeki herkes oruç. Küçük kızımda inşallah ilk orucunu tutuyor. Karşılığında benden lol bebek sözü aldı ama olsun Büyük kız 1 liraya tav olmuştu zaman değişiyor Temizliğime devam etmem lazım benim de. Genel listemizi hazırlayım kaçacağım. Karantinada da olsa bayramlar ayrı bir güzel oluyor. Koskoca bir aylık bir sabrın sonunda bayram günü büyük bir mükafat gibi geliyor bana. Arada uğramaya çalışırım sizlerde burayı boş bırakmayın olur mu?

Hoşbulduk teşekkür ederim bebek tedavisine başlayacaktım çok şükür meyvesini aldık

Aranızdan 3 gönüllü istiyorum kızlar. Ben bu aralar fazla sorumluluk aldım üzerime başka konularda o yüzden yapamayacağım ama faydasını göreceğimiz şeyler var aklımda. İlk olarak birisinin günlük menü takibini yapmasını istiyorum. İkinci kişinin de günlük su ve spor takibini üstlenmesi gerekiyor. Üçüncü kişi ki bunu ben yapabilirim. Kim ne kadar okudu, hangi kitabı okuyor. Üçünü birden ben yapmak isterdim ama yetişemeyeceğim maalesef. Şimdi bana iki güzel gönüllü lazım. Haaaa bu arada şu diyet defteri konusu aklıma güzel fikirler getirdi. Ne dersiniz kızlar kendimize diyet günlüğü tutalım mı? Herkes bu dört konuda fikrini bi söylesin bakalım. Nasıl olur bu söylediklerim? Gönüllü çıkmazsa aranızda liste hazırlayacağım ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…