Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Marketlerdeki bütün makarnaları siz mi aldınız diyeceğim Ebru'cummmmm makarna yasak canım yasak yeme artık.

Bugün ki verdiğin kiloyla bu menü kendini affettirir. Hiç görmedim farz et. Kitap okudun mu?

Merhaba bende önceden bu guruptaydim 2 yıldan fazla oldu sanırım. Doğum yaptım bebeğim 18 aylık oldu. Kilo vermek istiyorum tekrar aranıza katılabilir miyim

Bence cuma için güzel canım.
Önümüzde 6 gün var.
Yedik bitti.
6 günde telafi edilir.

Marketlerdeki bütün makarnaları siz mi aldınız diyeceğim Ebru'cummmmm makarna yasak canım yasak yeme artık.
Ya canım, bugun pratik ne yapalim hoppp makarna salatası.. mantar sote de vardı ama yemedik biz burada sıcaktan birşey yiyemiyoruz yemek falan.. böyle serin, pratik şeyler, mesela yazın fırın patates, yoğurtlu makarna yada garnitürlü salata tabi birazda mayonez de vardı ama az ton balıklı salata, kisir, karışık kızartma, kabartma kahvaltı gibi geçiştirme, bunlar sık oluyo bizde.. Napimm.. bu hafta daha yemem cuma diye yedim..

Merhaba bende önceden bu guruptaydim 2 yıldan fazla oldu sanırım. Doğum yaptım bebeğim 18 aylık oldu. Kilo vermek istiyorum tekrar aranıza katılabilir miyim
Tabii ki canım hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasındaki formu yeniden doldurup paylaşır mısın daha yakından tanıyalım seni. Şöyle bir geçmişe baktım aslında birlikte yarışmışız ama ben sadece nickini hatırlıyorum. Uzun süre yarışmadık birlikte galiba?

Yok canım, okumadım yaa
Senin okuduğun uçurtma avcısını sipariş ettim merakla bekliyorum daha gelmedi..
Evdeki kitaplardan da okuyabilirim aslında, bu aralar pek okuyamadım

Hadi bugün kendine bir iyilik yap, oku biraz Evdekilerden seç bir tane okumadığın. Diğeri gelene kadar bitirirsin. Bu aralar kargolar geç geliyor maalesef.

Ebrucuğum cuma cumada kalsın Allah affetsin yarından itibaren daha iyi gidelim olur mu? Seninle yarışacağım için ben de öyle yapacağım inşallah

pessinus canım haftaya artık listeye alıyorum seni. Takım şu an çok iyi. Stres yapmazsın eminim. Bu hafta kendini güzelce hazırla olur mu
Şu ramazan bayramının ilk gününü bir atlatayım da adapte olacağım inşallah canım spor bu sıra gerçekten güzel yapıyorum evde hiçbir şey yapamazsam yürüyüş yapıyorum leslie. Yapabilisem de 3 mil+45 dk pilates yapıyorum. Bayramın ilk günü diyorum çünkü şimdiden kahvaltıda şunu mu yesek bunu nu yapsak modundayız. Eşim mesela kahvaltıya simit istedi ben şekerpare:) kendime tatlı hedefini bayrama koymuştum mazur görün:) sonra kaldığımız yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…