Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pişi dışında menü de akşam gözüm protein aradı protein daha çok tok tutuyor.. sporda var o pişi erimiştir.... 🖒🖒🖒
Canım ahali yemek yemek istemedi.
Kek pişi makarna salatası çay menüsü istefiler. Ben de kendime hemen bir çorba yaptım.
Ama aklıma tonbalığı gelseydi yerdim.
Gelmedi aklıma.
Bundan sonra biraz daha dikkat ederim.

Bakın buldum. Dediğim kadar var di mi? İlk ve son yaptığı bebek.
Eki Görüntüle 2640529

Arada uçurum var kaptanım.
Dediğin gibi isteyince oluyor.
Zaman bulunuyor.
Benim bir arkadaşım 2 yaşında kızıyla o kadar farklı el işleri yapıyor ki akıl almaz. Çok da becerikli.
Ben de bir ara penye ipten sepete sardım.
Ama şimdi yapmıyorum.
Şimdi altıgen yelek yapasım var.
Ama önce ip almam gerek.
Bir de şu canlı ders telaşları bitsin.

Kendinde söylemişsin tatlı fazla olmuş.
Gerisi güzel.

Menü güzel canı . afiyet olsun.

Canım şu sıralar kargolar çok sıkıntılı maalesef. Hem kargoya gitmek istemem hem de kargo gelsin istemem. Söylediklerinin hepsini okudum. Daha önce çalıştığım hastanenin kütüphanesi vardı hep oradan okudum. Şimdi de evde olanlarla idare ediyorum. Aynı şehirde olsak hiç sorun olmazdı ama maalesef uzaktasın.

Bugünkü menü
12de
1 yumurta menemen 10 zeytin
Domates salatalık 1 çeyrek ekmek
7 de
1 tabak et sote
1 tabak salata
1 kâse cacık
2 lokma ekmek
Şimdi bir bardak kahve
Canım ekmek ne ekmeğiydi? Ne kadar su içtin? Spor yaptın mı?

Sarah jio nun yitik kalpler istasyonunu okuyan var mı aranızda 2 yıldır almışım hiç elim varmıyor okumaya sanki itici geliyor bana
Ben okumadım canım. Madem elinde var oku bence. Kitabın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorum. O kadının kitapları genelde çerezlik ve hafif oluyor.
Tek tek sayayım. Ekmek ne ekmeğiydi? Bal ve bayram çikolatası olmamış. Limonata olmamış. Dolmalar pirinçli miydi? Bulgurluysa hiç sorun yok. Umarım yürüyüş yapabilmişsindir.
Ben okudum kaptanım çok güzeldi.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Çerez gibi gidiyor.
Aynen canım Gonul83 okuyamıyorum dikkatim dağılıyor diye tavsiye ettim. Çok dikkat gerektirmeyen sürükleyici romanları var. İnsanın kalbine de dokunuyor. Arada çerezlik okumak lazım.
Pişi olmasa güzel olurmuş. O da nazarlığı olsun. Ekmek ne ekmeğiydi?

Uzun zamandan sonra senden menü görmek beni çok mutlu etti. O yüzden şekerpareleri görmüyorum. Bende bugün revaniye kıyıp çöpe döktüm. Yoksa gidip gelip yiyecektim.

Teşekürler sil baştan başlıcaz inşaallah 9. Takımdan cvp geldi o takımda olucam galiba.

Sen bizim takımdaydın oraya yazmana gerek yoktu ki? Buradan izne ayrılmıştın. İstersen buraya gelebilirsin ama yine de sen bilirsin gitmek istersen oraya da gidebilirsin.

Anladım canım haklısın hiç aklıma gelmedi kargo sıkıntısı hele bu sıralar

Kızlar iki gündür sabah niyetleniyorum şekersiz 21 güne başlamaya. Başlıyorum da. Akşama kadar çok iyi gidiyorum akşam bozuyorum işi. Menümü yazayım da anlayın ne demek istediğimi.

Kahvaltı (11:00)
1 tane az yağlı yumurta
2,5 dilim tam buğday ekmeği
3 minik parça sucuk
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Biraz domates ve salatalık

Ara (16:00)
1 tane elma
3 yemek kaşığı yoğurt

Akşam (19:00)
1,5 servis kaşağı mantar kavurması
3 yemek kaşığı yoğurt

Kaçamak akşam yemeğinden sonra oldu.
1 avuç kavrulmuş fıstık. 15 dk sonra 3 küçük dilim revani 1 tane bayram çikolatası

3 lt su, spor yok. Yarın yeniden başlıyorum şekersiz 21 e. Umarım bu kez günü kaçamaksız kapatırım.

Bu arada çok erken regl oldu. Geçen ayın 7 sinde olmuştum. Bugün ayın 27. si. Hiç böyle olmazdı. Umarım sorun yoktur

Sen bizim takımdaydın oraya yazmana gerek yoktu ki? Buradan izne ayrılmıştın. İstersen buraya gelebilirsin ama yine de sen bilirsin gitmek istersen oraya da gidebilirsin.
Kusura bakma ne olduğunu bile unutmuşum birde sayfa farklı geldi zorla buldum ne nerde şimdi oraya yazdım sıkıntı olmazsa oradan devam edeyim. İlgine teşekkürler

Kusura bakma ne olduğunu bile unutmuşum birde sayfa farklı geldi zorla buldum ne nerde şimdi oraya yazdım sıkıntı olmazsa oradan devam edeyim. İlgine teşekkürler

Hiç sorun yok canım. Önemli olan senin zayıflayabilmen. Hangi takımda olduğunun hiç önemi yok. Umarım bu kez hedefine ulaşırsın.

Teşekkür ederim canım düm yazmaya başlamıştım menülerimi. Bitti şükür tatlım

Ekmek Tam buğdaydı kaptanım.
Pişi çok azdı.
Olmasa iyi olurdu.
Ama oldu bir kere.
Yarın daha dikkatli olucam.

Kızlar mutlaka ve mutlaka menülerinize ekmeğin ve pilavın cinsini yazmayı ihmal etmeyin. Bana her seferinde tek tek sordurtmayın olur mu? Dolma ve sarmalarda da lütfen içeriği belirtin. Her defasında tek tek sormayayım.

Ekmek tam buğday ekmeği idi canım

Kaptanım ben de seninle 21 gün şekersize başlıyayım.
Meyve yiyebiliyor muyuz.
Onu sorayım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…