- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Canım ahali yemek yemek istemedi.Pişi dışında menü de akşam gözüm protein aradı protein daha çok tok tutuyor.. sporda var o pişi erimiştir.... 🖒🖒🖒
Bakın buldum. Dediğim kadar var di mi? İlk ve son yaptığı bebek.
Eki Görüntüle 2640529
İyi akşamlar hanımlar ben de menümü paylaşayım
10.00
150 gr kadar menemen,2 wasa,1/3 avokado,8-9 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
16.45
1 kaseden biraz az şehriye çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,5 tane hindi köfte,yarım kase kabak tarator
18.30
1 kupa sütlü nescafe,2 şekerpare. Evet tatlı fazla oldu bu menüde ama atmaya kıyamadım bugün yedik bitirdik şükür daha da yapmam 5 gündür bitiremedik bir tepsiyi.
Su 3 lt şimdilik adım 3500 ama birazdan leslie ve pilates yapacağım inşallah
Menü güzel canı . afiyet olsun.İyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00; 2 dilim tam buğday lavaşından sebzeli pizza
Domates,salatalık
Ara öğün 15.00; şekersiz filtre kahve 1 ceviz, 2 badem, 4 çilek
Akşam 17.30; 3 kepçe yeşil mercimek
3 kaşık yoğurt, bol salata
Su 2 litre
Halsizdim bütün gün kitapta okuyamadım spor da yapamadım malesef.
Kaptanim sende olanlardan okuduklarından bana yollayabilir misin okuyup geri yollarım sana yada ne bileyim bu teklifi hiç mi etmemeliyimbende sarah jio nun yağmur zamanı mart menekseleri bögurtlen kışı var aralarında okumaďıkların varsa yollayabilirim bende
Canım ekmek ne ekmeğiydi? Ne kadar su içtin? Spor yaptın mı?Bugünkü menü
12de
1 yumurta menemen 10 zeytin
Domates salatalık 1 çeyrek ekmek
7 de
1 tabak et sote
1 tabak salata
1 kâse cacık
2 lokma ekmek
Şimdi bir bardak kahve
Ben okumadım canım. Madem elinde var oku bence. Kitabın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorum. O kadının kitapları genelde çerezlik ve hafif oluyor.Sarah jio nun yitik kalpler istasyonunu okuyan var mı aranızda 2 yıldır almışım hiç elim varmıyor okumaya sanki itici geliyor bana
Tek tek sayayım. Ekmek ne ekmeğiydi? Bal ve bayram çikolatası olmamış. Limonata olmamış. Dolmalar pirinçli miydi? Bulgurluysa hiç sorun yok. Umarım yürüyüş yapabilmişsindir.İyi akşamlar
10.30
Yarım tavada yumurta
Çeyrek ekmeğin yarısı
1 yeşil çay
1 tatlı kaşığı bal
Yeşil çay
1 bayram çikolatası
14.00
1 elma
2 küçük kuru dolması
1 bardak limonata
18.30
1 tabaktan az patlıcan kebabı (patlıcanı bol)
2 küçük kuru dolması
Marul, yeşil soğan
3 litre su, yürüyüş daha yapamadım, yapmaya çalışıcam
Aynen canımBen okudum kaptanım çok güzeldi.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Çerez gibi gidiyor.
Pişi olmasa güzel olurmuş. O da nazarlığı olsun. Ekmek ne ekmeğiydi?Çarşamba menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek
Ara 14.30
1 bardak süt
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası
Bol salata
Avuç içi kadar pişi
2.5 litre su
30 dk Leslie
Kitap yok bu gün. Tek dizi izliyorum o da Osman.
O yüzden vaktim kalmaz.
İyi akşamlar hanımlar ben de menümü paylaşayım
10.00
150 gr kadar menemen,2 wasa,1/3 avokado,8-9 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi
16.45
1 kaseden biraz az şehriye çorbası,3 kaşık bulgur pilavı,5 tane hindi köfte,yarım kase kabak tarator
18.30
1 kupa sütlü nescafe,2 şekerpare. Evet tatlı fazla oldu bu menüde ama atmaya kıyamadım bugün yedik bitirdik şükür daha da yapmam 5 gündür bitiremedik bir tepsiyi.
Su 3 lt şimdilik adım 3500 ama birazdan leslie ve pilates yapacağım inşallah
Teşekürler sil baştan başlıcaz inşaallah 9. Takımdan cvp geldi o takımda olucam galiba.
Anladım canım haklısın hiç aklıma gelmedi kargo sıkıntısıCanım şu sıralar kargolar çok sıkıntılı maalesef. Hem kargoya gitmek istemem hem de kargo gelsin istemem. Söylediklerinin hepsini okudum. Daha önce çalıştığım hastanenin kütüphanesi vardı hep oradan okudum. Şimdi de evde olanlarla idare ediyorum. Aynı şehirde olsak hiç sorun olmazdı ama maalesef uzaktasın.
Kusura bakma ne olduğunu bile unutmuşum birde sayfa farklı geldi zorla buldum ne nerde şimdi oraya yazdım sıkıntı olmazsa oradan devam edeyim. İlgine teşekkürlerSen bizim takımdaydın oraya yazmana gerek yoktu ki? Buradan izne ayrılmıştın. İstersen buraya gelebilirsin ama yine de sen bilirsin gitmek istersen oraya da gidebilirsin.
Kusura bakma ne olduğunu bile unutmuşum birde sayfa farklı geldi zorla buldum ne nerde şimdi oraya yazdım sıkıntı olmazsa oradan devam edeyim. İlgine teşekkürler
Amin inşaallahHiç sorun yok canım. Önemli olan senin zayıflayabilmen. Hangi takımda olduğunun hiç önemi yok. Umarım bu kez hedefine ulaşırsın.
Teşekkür ederim canım düm yazmaya başlamıştım menülerimi. Bitti şükür tatlımCanım ekmek ne ekmeğiydi? Ne kadar su içtin? Spor yaptın mı?
Ben okumadım canım. Madem elinde var oku bence. Kitabın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorum. O kadının kitapları genelde çerezlik ve hafif oluyor.
Tek tek sayayım. Ekmek ne ekmeğiydi? Bal ve bayram çikolatası olmamış. Limonata olmamış. Dolmalar pirinçli miydi? Bulgurluysa hiç sorun yok. Umarım yürüyüş yapabilmişsindir.
Aynen canımGonul83 okuyamıyorum dikkatim dağılıyor diye tavsiye ettim. Çok dikkat gerektirmeyen sürükleyici romanları var. İnsanın kalbine de dokunuyor. Arada çerezlik okumak lazım.
Pişi olmasa güzel olurmuş. O da nazarlığı olsun. Ekmek ne ekmeğiydi?
Uzun zamandan sonra senden menü görmek beni çok mutlu etti. O yüzden şekerpareleri görmüyorum. Bende bugün revaniye kıyıp çöpe döktüm. Yoksa gidip gelip yiyecektim.
Ekmek Tam buğdaydı kaptanım.Canım ekmek ne ekmeğiydi? Ne kadar su içtin? Spor yaptın mı?
Ben okumadım canım. Madem elinde var oku bence. Kitabın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyorum. O kadının kitapları genelde çerezlik ve hafif oluyor.
Tek tek sayayım. Ekmek ne ekmeğiydi? Bal ve bayram çikolatası olmamış. Limonata olmamış. Dolmalar pirinçli miydi? Bulgurluysa hiç sorun yok. Umarım yürüyüş yapabilmişsindir.
Aynen canımGonul83 okuyamıyorum dikkatim dağılıyor diye tavsiye ettim. Çok dikkat gerektirmeyen sürükleyici romanları var. İnsanın kalbine de dokunuyor. Arada çerezlik okumak lazım.
Uzun zamandan sonra senden menü görmek beni çok mutlu etti. O yüzden şekerpareleri görmüyorum. Bende bugün revaniye kıyıp çöpe döktüm. Yoksa gidip gelip yiyecektim.
Ekmek tam buğday ekmeği idi canımCanım ekmek ne ekmeğiydi? Ne kadar su içtin? Spor yaptın mı?
Kaptanım ben de seninle 21 gün şekersize başlıyayım.Kızlar iki gündür sabah niyetleniyorum şekersiz 21 güne başlamaya. Başlıyorum da. Akşama kadar çok iyi gidiyorum akşam bozuyorum işi. Menümü yazayım da anlayın ne demek istediğimi.
Kahvaltı (11:00)
1 tane az yağlı yumurta
2,5 dilim tam buğday ekmeği
3 minik parça sucuk
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Biraz domates ve salatalık
Ara (16:00)
1 tane elma
3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam (19:00)
1,5 servis kaşağı mantar kavurması
3 yemek kaşığı yoğurt
Kaçamak akşam yemeğinden sonra oldu.
1 avuç kavrulmuş fıstık. 15 dk sonra 3 küçük dilim revani 1 tane bayram çikolatası
3 lt su, spor yok. Yarın yeniden başlıyorum şekersiz 21 e. Umarım bu kez günü kaçamaksız kapatırım.
Bu arada çok erken regl oldu. Geçen ayın 7 sinde olmuştum. Bugün ayın 27. si. Hiç böyle olmazdı. Umarım sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?