Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben genelde öğleden sonraki saatlerde uğrarım kızlar , sabah uyanıp direkt kendimi spora atıyorum sonra kahvaltı hazırlığı evi toparla , kızımla ödev yapıyoruz...

bugün artık düzenli beslenmeye ve sporuma başlıyorum inşallahhh sabah tartıldım 67.00 idim ( hedefim 55 ağustos sonunda 55 olacammmmmm
Hadi bakalım bol eksili olması dileyiğle.
Çok kilon yok zaten ağustosta hedefine ulaşırsın biraz dikkatle.

Türkiye' de olsan bende bir sürü vardı ama şimdi taaa oraya sana göndermek zor olur. Bence bir tane ondan al. Bir tane de Sarah jio kitaplarından al. Ben sana birazda bakayım da ismini söyleyeyim. Ben çok etkilenmiştim o kitaptan. Çok güzeldi. Şu iyilik kampını inceledin mi? Bence şu aralar senin ihtiyacın var. Katılmanı tavsiye ederim.

Merak etme canım ona da alışırsın kısa süre sonra. Ben de çıkamadım henüz ramazan modundan, sürekli kendimi oruçmuşum gibi hissediyorum ama geçecek nasılsa. Alışkanlıklardan kurtulmak zor oluyor her zamanki gibi

Aynen toparlayacağız sonuçta Ramazan’dan çıktık bayramı yaşadık her zaman olacak birşey değil
Cumadan sonra artık hiç bu denli kaçamak olmayacak

Ne cuması yaaaa bugünden sonra daha iki gün var cumaya. Akşama menü bekliyorum kaçamak görürsem bak sopalarım bu kez

Kilo aldığın dönemde ne kadar spor yaptın hatırlıyor musun? Mesela ramazanda hiç spor yaptın mı?

Hepimiz evde tek başımıza bayram geçirdik canım. Ben balkona çadır kurdum düşün artık Buradan ne zaman uzaklaşsan cıvıtıyorsun farkında mısın Gönül?

Kızlar bugün şekersiz 21 güne başladım ve bugün ilk günüm. Şimdiye kadar gayet güzel her şey. Ayrıca evde kaldığım sürece iki öğün besleneceğim. Çalışmaya başladığımda sabah erken uyandığım ve kahvaltıyı erken yaptığım için mecburen üç öğüne çıkacağım. ada81 evde olunca cidden üç öğün fazla geliyor.

Kızlar yaaaa bayramda çok sık gelemedim. O yüzden bunlarla çok ilgilenemedim. Şimdi geçmişi okumaya başladım. Bugünden itibaren bunları kontrole başlıyoruz.

Bence bazı şeyler yetenek ama şuna kesinlikle eminim. Hiç yeteneği olmayan insanlar bile uğraşarak, çalışarak, pes etmeyerek harika işler çıkarıyorlar. Ben biraz becerikliyim el işleri konusunda. Her türlüsünde hem de. Amigurimi oyuncaklar yapıyorum. İlk oyuncağım bile çok çok iyiydi. Sosyal medya hesaplarının birinde bir gruba üyeyim. Oyuncak yapan satan bir sürü kadın var. Bazen o kadar çirkin şeyler yapıyorlar ki anlatamam. Geçenlerde kadının biri ilk ve son oyuncağını paylaşmış. Hatta bulursam size atayım. İlk fotoğraftaki oyunca cidden berbat olmuş. Ama uğraşmış, didinmiş çabalamış. İkinci fotoğraftaki oyuncakta harikalar yaratmış. Eğer istersen eminim sen de harika şeyler dikebilirsin. Yeter ki yapabileceğine inan. İşin % 20 si yetenekse bence %80 i çalışma ve çaba. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. İnsan isterse başaramayacağı hiçbir şey yok.

Hadi bakalım bol eksili olması dileyiğle.
Çok kilon yok zaten ağustosta hedefine ulaşırsın biraz dikkatle.
İnşallah canım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.. boyum 1.59 olduğu için 67 fazla duruyor gibi geliyor bana inşallah tekrar 5li rakamlara ulaşırım

Kilo aldığın dönemde ne kadar spor yaptın hatırlıyor musun? Mesela ramazanda hiç spor yaptın mı?
Kilo aldığım dönemde hiç spor yapamadım canım özellikle 63 ten sonra doğru dürüst spor yapamadım... 1 gün yaptım 10 gün yapmadım bunun gibi gibi.....Ramazanda sadece 3 gün spor yaptım onun dışında hep yattım... açıkcası bu kiloları yatarak aldım

Bu kez sporunu diyet bittikten sonra devam edeceğin şekilde ayarlaman lazım. Fark etmişsindir sen de. Her gün saatlerce spor yapmak yok bu kez.

Bu kez sporunu diyet bittikten sonra devam edeceğin şekilde ayarlaman lazım. Fark etmişsindir sen de. Her gün saatlerce spor yapmak yok bu kez.
Kaptanım spor beni oyalıyor mutfağa gitmemi engelliyor o yüzden yine sporla verecem... ben çok yedim yani hem yattım hem yedim sonuç kaçınılmaz oldu ...
Birde şu psikoloji oluştu bi kere başardım yine yaparım amannnn bunuda ye gitsin modundaydım

Aynen öyle oluyor kaptanım... ister istemez daha geç kalkılıyor kahvaltı hazırlığı vs derken saat geçiyor... evde olanlar için en ideali iki öğün bir minik ara 🖒🖒🖒

Küçük mucizeler dükkanı başlangıç için çok iyi bir seçim bence keyifle sıkılmadan okumuştum.. ❤
tmm o zaman oy birliği ile ilk kitabıma karar verdim
yine çok iyisin sporda bende kreşlerin açılmasını bekliyorum spor salonuna yazılmıştım bir türlü gidemedim ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşim olduğu zamanlarda yoksa leslie fen çok sıkıldım.
şimdi parka getirdim çocukları marketlere uğradık öyle işte
teşekkür ederim ama şimdilik 1 kitapla başlayacağım ama bir çok kitap sipariş edebilirim bir seferde gelir yavaş yavaş okurum.
İyilik kampını incelemedim henüz diyorum ya hiç vaktim yok
Ne cuması yaaaa bugünden sonra daha iki gün var cumaya. Akşama menü bekliyorum kaçamak görürsem bak sopalarım bu kez

Hepimiz evde tek başımıza bayram geçirdik canım. Ben balkona çadır kurdum düşün artık Buradan ne zaman uzaklaşsan cıvıtıyorsun farkında mısın Gönül?
Evet aynen öyle ben eğer kaçarsam buradan tutun kulağımdan getirin

O süreli bir şey canım. 1 Haziranda başlıyorlar. O zaman inceleme direkt al. 60 lira zaten hiçbir şey değil. Hadi sözümü dinle hemen gir o gruba. Ciddi ciddi ihtiyacın olan bir yer.

İkinci kitabı da nasılsa alacaksın kargo ücreti ödeme iki kez diye düşünmüştüm. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama buralarda kargolar biraz pahalı oluyor. Kitabın adı Böğürtlen Kışı. Sarah jio nun. Var mı başka okuyan bu kitabı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…