Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gonul83 canım psikolojini düzeltebilmen için ruhuna iyi davranman lazım. Onun sevdiği şeyleri yapıp onunla iyi geçinmelisin. Sen ev işlerini, çocukları, ailene uzaklığı dert edersen sürekli ya da yapman gereken başka şeyleri zaten psikolojini düzeltemezsin. Müzik dinlemek ve kitap okumak bence ruha en iyi gelen şeyler. Bahsettiğimiz kitaplarda zaten çok hafif kitaplar. Ama illaki kitap olacak da değil. Kendini mutlu etmek için uğraş. Bırak ev dağınık kalsın, bırak çocuklar her yeri dağıtsın, bırak yemek olmasın. Çamaşır yıkanmasın. Ya da ne bileyim yapman gereken şeyleri canın istemiyorsa yapma. İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap. Umarım demek istediğim şeyi anlatabilmişimdir.

Hayatımız normale dönünce sanırım o zaman Düzeleceğim. Ama o süreye kadar hoşuma giden birçok şey olsa da sadece balkondaki çiçeklerle ilgilenebilirim ha birde boyama yapıyorum ilk yapmam gerekenlerden birisi boyalarla haşır neşir olacağım bir hobi edinmek bunun için bir kursa gitmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim yakın ilgin için tavsiyelerin için senin gibi bir komşum arkadaşım olsun isterdim her insana sen lazımsın

Bu sıra çok fazla kişiden duyuyorum bu durumu kaptanım. Belki stres hava sıcaklığındaki ciddi artış,vs etkilidir

Bakalım diğer ay nasıl olacak. Şimdilik kendimi rahatsız hissetmiyorum ama tabii ki takipteyim. Umarım söylediğin gibi stres ya da mevsimle alakalıdır

Bu arada hayatımız hiçbir zaman eski samimiyetine dönmeyecek bunu unutma. Sadece biz alışacağız normalmiş gibi gelecek her şey. O yüzden bu durumu da çok önemsememek lazım. Boyamayı da çok severim bu arada

Dünkü menüm

07:30
yarım şeftali

09:30
8 zeytin
2 yumurtalı omlet
Yarım karışık tost
Salatalık
1 dilim kepekli tost ekmeği
Ananas
Beyaz peynir

13:00
3 adet kuzu pirzola

16:30
2 top kulahsız dondurma

akşam uyumadan 1 kase çilek

hafif tempo yürüyüş 1 saat kadar
Su 1,8 lt

Kaptanım burası benim için diyet grubu olmaktan çıktı .
Senin bu şekildeki yazılarında çok motive oluyorum.
Günü planlamaya ve herşeye zaman ayırmaya çalışıyorum.
Bir defter ayarladım.
Ve o deftere hedeflerini aylık kilo verimi.
Aylık hedeflerimi yazdım.
Ve oraya baktıkça motive oluyorum.
Ve sizi böyle kitap okur görünce hevesleniyorum çok.
Çok teşekkür ederim size.

Kesinlikle Gönülcüm.
Ebru keşke benim komşum arkadaşım kız kardeşim olaydın.

Menü karar veremefim iyi mi köyü mü.
Şekerli gıdalar hep akşama doğru olmuş.
Su ve yürüyüş güzel.

Canım havalar birden soğudu.
Çok sıcaklardan sert geçiş olunca anlamadım üşüttük canım.
Ben yorganları kaldırmıştı.
Tekrar çıkardım.
Evet bende kaldırmıştım.Simdi tekrar isinmaya basladi havalar.Daha yazlıklar cikmamisti Allahtan.Evler dışardan daha serin.Dun çıktım dışarı resmen kemiklerim ısındı.

Gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin. Üzerine dondurma yemişsin. Su az olmuş. Daha dikkatli ol canım bundan sonra olur mu?
Günaydın kızlar.Nasilsiniz?
Cok şükür biraz toparladım ama hala üşüyorum.Havadanmi yoksa bende mi var bisey anlamadım.
Geçmiş olsun canım. Geçmişi okumadığım için kaçırdım. İnşallah önemli bir şey yoktur?
Günaydın cnm bende 2 gündür üşüme halsizlik ve ishalle uğraşıyorum üşüttümmü naptım anlamadım
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Canımmmmm böyle düşünmen çok mutlu etti beni. Biz bir aileyiz artık ben hep öyle görüyorum burayı. Samimiyeti seviyorum. Birbirimize ufacık da olsa faydamız oluyorsa ne mutlu bize

Selam hanımlaarr kaçak geri döndü
Normal günümden 9 gün önce adet oldum sanırım mevsimsel.. başka bi açıklama bulamıyorum.. istanbul buz gibi kızlar ya kombiyi iki 3 gün oldu tekrar açtım.. sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Ben de aynı durumdayım canım. Demek ki normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…