Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kayseri de bi anda serinledi canım, kışlık kıyafetlerimi kaldırmıştı, çıkardım, yeniden giymeye başladım..
Epeydir yoksun, nerelerdesin? Bi sıkıntı yok dimi?

Bugün uzun zamandan beridir ilk kez hastanenin yemekhanesine gittim. Sabah çok az yemiştim. Akşama kadar onunla dayanamam diye indim. Eve gitmeye de üşendim. Masaları tek kişilik hale getirmişler ve herkesin sırtı birbirine dönük. Kimse kimseyi görmeden yemek yiyor. Masaların arası 1,5 metre. Bütün malzemeler tek kullanımlık. Güzel olmuş.

Sıcakları görünce tarzan gibi dolaştım bi de bayram telaşı eklenince üşütmüşüm canım.Daha iyiyim bugün çok şükür.Tesekkur ederim.

Kayseri de bi anda serinledi canım, kışlık kıyafetlerimi kaldırmıştı, çıkardım, yeniden giymeye başladım..
Epeydir yoksun, nerelerdesin? Bi sıkıntı yok dimi?
Yok çok şükür canım ya tembellik çöktü hemde ne biçim baskülüm de bozuldu bugün gidip yenisini almalıyım. Eşim tutturmuş memlekete gidelim 14 gün karantinada kalırız sorun olmaz diye. Ne yapacagimi bilememek beni yemeğe vurdu

Haklısın ebru.
Birde benim çok dolma biber canım istiyor.
Bulgurlu kıymalı yapsam diyet bozulur mu.
Sorayım diyordum.
İyi ki aklıma geldi
canım ben şimdi yaptım kendime pişiyor sadece kıyma harcıyla doldurdum içini... ben kabaktan yaptım iki kabağı güzelce ikiye böldüm oydum içini kıyma ile doldurdum akşama biraz yoğurt ve salata ile yiyeyecem....kıymayının içine baharatlarını soğan ve sarımsak ekledim .... bunu deneyebilirsin...

Aynen yaaa şoktayım. Neden böyle olduğu hakkında da bir fikrim yok. Normalde hep 4-5 gün öne atardı. Şimdi neredeyse 10 gün önce oldu.
bneimde kilo verdikten sonra regli döngüm 24 günde bir olmaya başladı... kiiii ben de polikistikover rahatsızlığı var buna rağmen kilo verince herşey düzene girdi... şimdi kilo alınca tekrar 28-30 günde bir olmaya başladım ....40 yaşından sonra regli düzeni değişiyormuş araştırma yaptım.... benim yaş 39 yanlış hatırlamıyorsan seninde yaşın 38 40 a dayandık vücüd değişiyor

benim de psiklolojime en iyi spor geliyor spor yapınca çok mutlu oluyorummm

dönmeyecek miiii

Günaydın kızlar.Nasilsiniz?
Cok şükür biraz toparladım ama hala üşüyorum.Havadanmi yoksa bende mi var bisey anlamadım.
geçmiş olsun canım demir eksikliği olabilir benim demir eksik olduğu zaman çok üşürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…