Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

siz kıbrıstan döndünüz mü canım ?

malzemeler tek kullanımlık olması güzel keşke hep öyle olsa... ammmmaaaaaa insanların birbirinden uzaklaşması beni çok üzüyor geçici bir dönem olur inşallahhh

LAydLiNe daha iyi gibiyim kaptanım üşümem geçmedi ama ishal bitiyo gibi, ishalden kaynaklı galiba ama tartıda güzel bi sonuç gördüm bugün sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
ishal hala devam ediyorsa karanfil varsa canım evde 4-5 adet karanfil çiğne yut ishali anında kesiyor

yok hemşerim karıştırdın allalem hiç gitmedim
bak yaaaa biri kıbrıstaydı buradan kimdi acepppp .... nasılsın canım ? okudum sıkıntıdan kendini yemeğe vurmuşsun ... hadi koca bardakta su iç bekle yeme isteği geçecek.... bende çok kilo aldım tekrardan kürkçü dükkanına döndüm

çok geçmiş olsun sulardan geçiyor olmasın ishal
ishal hala devam ediyorsa karanfil varsa canım evde 4-5 adet karanfil çiğne yut ishali anında kesiyor
Sağol cnm, geçti gibi ama genede midem bi kötü heran başlayabilir gibi, üşüttüm diye düşünüyorum ama bilemedim suyu damacana kullanıyorum ama olabilir, karanfilim yok malesef cnm akşama tavuk haşlıyorum iyi gelir diye düşündüm

çok geçmiş olsun canım .... bende bi ara ishaldim çok korkmuştum offf bir ağız tadıyla hastalanmıyoruz hemen korkuyoruz diye eşime yakınmıştım ...... karanfil iyi gelmişti bana

Biri vardı ama kimdi hakkaten iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Kız ben kürkçü dükkânından hiç çıkamadım kiii hedefede ulaşamadım uff yuvarlanıp gidiyorum resmen

Daha iki sene var çaktırma

dönmeyecek miiii

Döner döner de çok uzun süre beklememiz lazım. Önümüzdeki bir yılı unutun mesela. En azından virüsün aşısı çıkana kadar insanlarla aramızdaki mesafeyi koruyacağız. Uzun süre maskeli çalışacağımızı düşünüyorum. Aşı bulunduktan sonra da inşallah virüsün başka versiyonları çıkmaz. Bu bize güzel bir ders olmalı. Sağlık şu hayattaki en önemli şey. Temizlik ve sağlık

Biri vardı ama kimdi hakkaten iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Kız ben kürkçü dükkânından hiç çıkamadım kiii hedefede ulaşamadım uff yuvarlanıp gidiyorum resmen
bu sefer ulaşacağız inşallah canım hedefe ulaştıktan sonra korumakta çok önemli ben bunu beceremedim mesala bu yıl kızım okula başladı çok çevre edindim arkadaşlarla hadi kahve hadi kahvaltıya , hadi tantuni , hadi künefe yemeye gidelim diye diye yuvarlanmaya başladım...
pişmanmıyım galiba çok değil çünkü çok yalnızdım önceden arkadaşlar iyi geldi bana .... evden çıktım artık duvarlar üstüme üstüme gelmiyordu taaakiiii koronaya kadar tekrar eve tıkıldık mutluluğum kısa sürdü

virüsler her ay mutasyona uğruyor , gripte öyle mesala grip aşısı yaptırmakta çözüm değil diyorlar... bu aşı bulunsa bile şahsen ben yaptırmayı düşünmüyorum... en güzeli belli bir süre dediğin gibi sosyal mesafe ve maske

virüsler her ay mutasyona uğruyor , gripte öyle mesala grip aşısı yaptırmakta çözüm değil diyorlar... bu aşı bulunsa bile şahsen ben yaptırmayı düşünmüyorum... en güzeli belli bir süre dediğin gibi sosyal mesafe ve maske

Tabii ki mutasyona uğruyor ama yenisinin nasıl olacağı belli değil. Hiç biri bunun gibi sarsmamıştı dünyayı. Bu önemli bir salgın. Sadece hastaneye yatıp iyileşmeyle de bitmiyor maalesef akciğerde hasar bırakıyor. Kuvvetli bir zatürre gibi düşünün. Zaten onunla çok karıştırılıyor. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum asla ve asla aşı karşıtlığı yapmayın hiçbir aşıda. Aşı önemli bir şey. Aşı karşıtlarına da hiç anlam veremiyoruz zaten. Bu tür tüm toplumu ilgilendiren konularda aşıların zorunlu tutulması gerekli bence. Griple karıştırmayın çünkü o daha başka bir şey. Bu daha başka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…