çok geçmiş olsun sulardan geçiyor olmasın ishalGünaydın cnm bende 2 gündür üşüme halsizlik ve ishalle uğraşıyorum üşüttümmü naptım anlamadım
kaçıncı sınıfına gidiyor canım benimki 1. sınıfGünaydınlar herkese.
Gün erken oldu ama eba iş güç derken ancak oturabildim. O da kızın başına ders için.
siz kıbrıstan döndünüz mü canım ?Selam hanımlaarr kaçak geri döndü
Normal günümden 9 gün önce adet oldum sanırım mevsimsel.. başka bi açıklama bulamıyorum.. istanbul buz gibi kızlar ya kombiyi iki 3 gün oldu tekrar açtım.. sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
malzemeler tek kullanımlık olması güzel keşke hep öyle olsa... ammmmaaaaaa insanların birbirinden uzaklaşması beni çok üzüyor geçici bir dönem olur inşallahhhBugün uzun zamandan beridir ilk kez hastanenin yemekhanesine gittim. Sabah çok az yemiştim. Akşama kadar onunla dayanamam diye indim. Eve gitmeye de üşendim. Masaları tek kişilik hale getirmişler ve herkesin sırtı birbirine dönük. Kimse kimseyi görmeden yemek yiyor. Masaların arası 1,5 metre. Bütün malzemeler tek kullanımlık. Güzel olmuş.
ishal hala devam ediyorsa karanfil varsa canım evde 4-5 adet karanfil çiğne yut ishali anında kesiyorLAydLiNe daha iyi gibiyim kaptanım üşümem geçmedi ama ishal bitiyo gibi, ishalden kaynaklı galiba ama tartıda güzel bi sonuç gördüm bugün sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
siz kıbrıstan döndünüz mü canım ?
bak yaaaa biri kıbrıstaydı buradan kimdi aceppppyok hemşerim karıştırdın allalem hiç gitmedim
çok geçmiş olsun sulardan geçiyor olmasın ishal
Sağol cnm, geçti gibi ama genede midem bi kötü heran başlayabilir gibi, üşüttüm diye düşünüyorum ama bilemedim suyu damacana kullanıyorum ama olabilir, karanfilim yok malesef cnm akşama tavuk haşlıyorum iyi gelir diye düşündümishal hala devam ediyorsa karanfil varsa canım evde 4-5 adet karanfil çiğne yut ishali anında kesiyor
Teşekkürler canım.Usutmusum galiba.Hem üşüyorum hem mide bulantısı ve ishal.Baya katmerli bir durumdugeçmiş olsun canım demir eksikliği olabilir benim demir eksik olduğu zaman çok üşürüm
çok geçmiş olsun canım .... bende bi ara ishaldim çok korkmuştum offf bir ağız tadıyla hastalanmıyoruz hemen korkuyoruz diye eşime yakınmıştımSağol cnm, geçti gibi ama genede midem bi kötü heran başlayabilir gibi, üşüttüm diye düşünüyorum ama bilemedim suyu damacana kullanıyorum ama olabilir, karanfilim yok malesef cnm akşama tavuk haşlıyorum iyi gelir diye düşündüm
Biri vardı ama kimdi hakkatenbak yaaaa biri kıbrıstaydı buradan kimdi acepppp.... nasılsın canım ? okudum sıkıntıdan kendini yemeğe vurmuşsun ... hadi koca bardakta su iç bekle yeme isteği geçecek.... bende çok kilo aldım tekrardan kürkçü dükkanına döndüm
bneimde kilo verdikten sonra regli döngüm 24 günde bir olmaya başladı... kiiii ben de polikistikover rahatsızlığı var buna rağmen kilo verince herşey düzene girdi... şimdi kilo alınca tekrar 28-30 günde bir olmaya başladım ....40 yaşından sonra regli düzeni değişiyormuş araştırma yaptım.... benim yaş 39 yanlış hatırlamıyorsan seninde yaşın 38 40 a dayandık vücüd değişiyor
dönmeyecek miiii
bu sefer ulaşacağız inşallah canımBiri vardı ama kimdi hakkateniyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Kız ben kürkçü dükkânından hiç çıkamadım kiii hedefede ulaşamadım uff yuvarlanıp gidiyorum resmen
Biri vardı ama kimdi hakkateniyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Kız ben kürkçü dükkânından hiç çıkamadım kiii hedefede ulaşamadım uff yuvarlanıp gidiyorum resmen
virüsler her ay mutasyona uğruyor , gripte öyle mesala grip aşısı yaptırmakta çözüm değil diyorlar... bu aşı bulunsa bile şahsen ben yaptırmayı düşünmüyorum... en güzeli belli bir süre dediğin gibi sosyal mesafe ve maskeDöner döner de çok uzun süre beklememiz lazım. Önümüzdeki bir yılı unutun mesela. En azından virüsün aşısı çıkana kadar insanlarla aramızdaki mesafeyi koruyacağız. Uzun süre maskeli çalışacağımızı düşünüyorum. Aşı bulunduktan sonra da inşallah virüsün başka versiyonları çıkmaz. Bu bize güzel bir ders olmalı. Sağlık şu hayattaki en önemli şey. Temizlik ve sağlık
virüsler her ay mutasyona uğruyor , gripte öyle mesala grip aşısı yaptırmakta çözüm değil diyorlar... bu aşı bulunsa bile şahsen ben yaptırmayı düşünmüyorum... en güzeli belli bir süre dediğin gibi sosyal mesafe ve maskeDöner döner de çok uzun süre beklememiz lazım. Önümüzdeki bir yılı unutun mesela. En azından virüsün aşısı çıkana kadar insanlarla aramızdaki mesafeyi koruyacağız. Uzun süre maskeli çalışacağımızı düşünüyorum. Aşı bulunduktan sonra da inşallah virüsün başka versiyonları çıkmaz. Bu bize güzel bir ders olmalı. Sağlık şu hayattaki en önemli şey. Temizlik ve sağlık
aaa evet sanırım öyleydi :)Arc-en-ciel Kıbrıs'taydı kızlar.
virüsler her ay mutasyona uğruyor , gripte öyle mesala grip aşısı yaptırmakta çözüm değil diyorlar... bu aşı bulunsa bile şahsen ben yaptırmayı düşünmüyorum... en güzeli belli bir süre dediğin gibi sosyal mesafe ve maske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?