Kilo korumadasın değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum menü güzel olmuş afiyet olsun canım..Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1yumrtadan peynirli omletin yarışı
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik 1avuc taze nane
1fincan çay
12.00
1 elma
14.00
4tane çiğköfte 4yaprak marul limon
1bardak ayran
15.30
Yeşilçay
16.30
Şekersiz türk kahvesi
1kare bitter çikolata
Akşam 19.00
Yarım kase kıymalı taze fasulye yemeği
2kasik çerkez pilavı
1kase cacık
2 5lt su
2mile leslie.
Selam kızlar nasılsınız yarın Cumave ben bu hafta tartiya hiç hazır değilim bakalım artı kaç çıkacak
12 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta domates salatalık çay
1 dilim tam buğday ekmeği
3te
2 kuru incir
5.30da
Yarım kâse bezelye
4 yemek kaşığı domatesli bulgurpilavı
1 kâse cacık
Sabah öğlen akşam 1er kahve toplam 3 kahve
1 saat yürüyüş
Merhabalar kızlar menümü yazayım daha fazla yemeden
9.45
Kapya biberli omlet,1 wasa,1 dilim ekmek,20 gr kadar kaşar peyniri,10 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi,1 ceviz
12.30
100 gr kadar çiğköfte
14.30
1 sütlü kahve
18.30
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası,yarım kase yoğurtlu kabak salatası,125 gr kadar çiğköfte.
Su 2.5 lt şimdilik 5200 adım,30 dk leslie,30 dk pilates.yarından hiçbir beklentim kalmadı şu son çiğköfteleri de yedikteb sonra.dayanamadım çok güzel olmuştu
Kızlar keşke tartı öncesi bulgur yemeseydiniz tartıda fazla çıkarıyo bulgurIyi aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1yumrtadan peynirli omletin yarışı
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik 1avuc taze nane
1fincan çay
12.00
1 elma
14.00
4tane çiğköfte 4yaprak marul limon
1bardak ayran
15.30
Yeşilçay
16.30
Şekersiz türk kahvesi
1kare bitter çikolata
Akşam 19.00
Yarım kase kıymalı taze fasulye yemeği
2kasik çerkez pilavı
1kase cacık
2 5lt su
2mile leslie.
Akşama çiğköfte olmasaymış bide spor olsaymış daha güzel olurmuş canım...Merhabalar kızlar menümü yazayım daha fazla yemeden
9.45
Kapya biberli omlet,1 wasa,1 dilim ekmek,20 gr kadar kaşar peyniri,10 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi,1 ceviz
12.30
100 gr kadar çiğköfte
14.30
1 sütlü kahve
18.30
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası,yarım kase yoğurtlu kabak salatası,125 gr kadar çiğköfte.
Su 2.5 lt şimdilik 5200 adım,30 dk leslie,30 dk pilates.yarından hiçbir beklentim kalmadı şu son çiğköfteleri de yedikteb sonra.dayanamadım çok güzel olmuştu
1 saat spor yaptım zatenAkşama çiğköfte olmasaymış bide spor olsaymış daha güzel olurmuş canım...
Rica ederim canim şimdiden afiyet olsunSüpermiş.
Çok az bulgur eklerim ağırlık kıyma olur.
İyi fikir teşekkür ederim canım.
Pardon canım orayı kaçırmışım o zaman erimiş gitmiştir çiğköfteler inşallah.1 saat spor yaptım zaten
Afiyet olsun temiz menü 🖒🖒🖒🖒İyi akşamlar herkese;
Sabah 10. 30; 2 tane yağda yumurta
2 dilim hellim peyniri
Domates
Salatalık
Akşam 16.30; 1 kase tavuk suyu çorba
1 orta boy haşlanmış tavuk gögsü
Su 2 litre
30 dk.hitt kardiyo
Menüde spordaBugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık ve ve domates
Ara
1ç.bardağı kefir
Akşam 17.45
2 kıymalı kabak dolması ( 2 bütün kabak 4 yarım şeklinde)
1 kase yoğurt
Salata
60 dk eliptik yapıldı.
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
2 lt su içildi...
Valla kendime bi kahve kuruyemiş öğünümü yapsam diye dolanıyorum evdeAfiyet olsun temiz menü 🖒🖒🖒🖒
Listede misin canim ? Eğer listedeysen bugünlük Bu saatte kuruyemiş de olsa yeme derim tartıyı etkilemesin 🖒🖒Valla kendime bi kahve kuruyemiş öğünümü yapsam diye dolanıyorum evdeumarım irademe sahip çıkarım
İnşallah ama umudum yok pek. Eşime koyunca yemek de olmayınca yedim maalesefPardon canım orayı kaçırmışım o zaman erimiş gitmiştir çiğköfteler inşallah.
Evet canım.Korumaya çalışıyorum bakalım.Kilo korumadasın değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum menü güzel olmuş afiyet olsun canım..
Evet cnm listedeyim süt yada sütlü kahve içicem olmadı şekersiz içiyorum zaten7
Listede misin canim ? Eğer listedeysen bugünlük Bu saatte kuruyemiş de olsa yeme derim tartıyı etkilemesin 🖒🖒
Canım acıkmayacak mısın acaba akşam baya az olmuş hatta gün. Yürüyüşünün maşallahı var ben o kadar zaman bulamıyorum çocuklarla ya birinin çişi geliyor ya düşüyor ya istekleri bitmiyor:)oğlum uyurken ne yaptıysam kâr benim içinİyi akşamlar kızlar
Sınava 1 gün kala ders çalışmaya başlayan öğrenci misali, benim de tartı öncesi son gün aklım başıma ancak gelebildi
11.00
Çeyrek beyaz ekmeğin yarısı
4 kaşık mantar sote
1 kaşık et kavurma
Yarım haşlanmış yumurta
14.00
1 dilim karpuz
18.00
1 tabak mercimek çorbası
3.5 litre su,
1.5 saat yürüyüş bandında, 30 dakika dışarda yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?