Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Düşünsenize yaaaaa camiler kapatıldı, Bayramda sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Teravih namazı kılınmadı. Bunu daha önce söyleselerdi inanır mıydınız? Salgının ne kadar ciddi boyutlu olduğunu burdan anlamak yeterli. İngiltere bile geri dönüş yaptı. İsveç sürü bağışıklığı yapmaya çalışıyor daha toplumun çok az bir kısmı bağışıklık kazandı. Bu hastalık için aşı şart.

ben bu kış 17 ocakta o kadar çok rahatsızlandım ki 15 gün sürdü hastalığım sadece ateş düşürücü serum aldım çünkü bende ilaçlara karşıyım.. öksürük ishal ateş eklem yerlerimde ağrı ilk 7 gün sadece yattım.... arkadaşımda aynı benim gibi rahatsızlandı dünyanın ilacını içti ikimizde aynı zaman aralığında iyileştik.... tabiii bu farklı bir durum bazen biz geçirdik mi diye düşünüyoruz çünkü aynı dönemde kızımda hastaydı bir koltukta o bir koltukta ben yatıyordum .... sınıfımız 35 kişiydi o hafta öğretmenimiz şunu söyledi ben öğretmenlik haytaımda ilkdefa bu hafta 5 kişiyle ders yaptım dedi herkes dökülüyordu

O dönem bizim burada da durum aynıydı. Bütün çocuklar hastaydı okulda. Hatta ben göndermedim okula o dönem hasta olmadığı halde. Aynı şekilde ben de ilaçlara karşı bir insanım. Çok mecbur olmadığım sürece doktora gitmeyen değişik bir tipim. Eşim hep kızar bana hastanede çalışıyorsun doktora gitmiyorsun diye. Öyle kötüydüm ki kendi isteğimle doktora gittim. Normalde 3 gün de etki eden antibiyotik 5 gün sonra etki etti. O 5 gün yatak döşek yattım. Aynı şeyi bende düşündüm acaba geçirdim mi diye belki de geçirmişizdir. Belki hasta olmadan da taşımışızdır virüsü. Çünkü herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Ama taşıyıcı olmak da çok kötü. Ayaktasın hiçbir belirtin yok ama hastalığı taşıyorsun. Maalesef çok sinsi bir hastalık.

candy_candy Efsun64 @berceste_ Kızlar merakta bırakıyorsunuz beni. Nerelerdesiniz?

@polokey2244 oku oku bitiremedi geçmişi
Kaptanım çok özür diliyorum 2 gündür giremedim gerçekten gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum 3 gün oldu eşimle diyete başladık biraz zor bir süreç benim için o önüne konanı yiyor ne güzel bense ne yaparsam doyarız diye kafaları yiyorum bir yandan kızlar var tabi onların da abur cuburunu kestigimiz için sürekli bir düzenli beslenme ve ilgi talebi var karşılamakta çok zorlanıyorum ama düzeni oturacağım inşallah bu kadar haber içinde mutluluk verici iki güzel şey var. Birincisi ilk günü çok zor geçirsem de asla acikmiyorum artık ikincisi diyete 125.6 ile başlamıştım 3 gün önce bugün 123.3 ü gördüm ve hiç acıkmayarak üstelik tam uyamıyorum bile

İnan aklım hep sizde ama hiç giremedim geçmişi de okuyamıyorum bu gece mesai harcayacağım ama mutlaka

Şöyle yediklerimin fotoğraflarından atayım size son 3 günün menü bildirimi gibi olsun

İlk gün akşam taz fasulye yedik onu cekmemisim herhalde taze fasulye ve karnabahar mantısı yapmıştım dün tavuktan yedim ama kızlar yarısına ortak oldu meyve tabağından 4 yesil erik 1 yeni dünya yedim gerisi kızların.. ogunlerim bu şekilde iki ana 1 ara öğün yapıyorum bazarn bazen 3 öğün iki gündür sürekli bir atıştırma halindeydim işte ceviz fındık falan ama açlıktan değil alışkanlık resmen bugün daha iyi gidiyor

Dün kırmızı mercimekle yaptım daha güzel du fotoğraflayamadim ama tadına baktım tepsiden sadece eşim gece iki dilim yemis buzluğa attım kalani çok şahane oldu yaa

1 su bardağı kırmızı mercimegi geceden isla içine 1 su bardağı yoğurt yarım çay bardağı zeytinyağı 1 paket kabartma tozu tuz 3 yumurta blenderda çek bu haliyle krep malzemesi oluyor lezzeti güzel krebin kıvamı çok nasıl diyim bulut gibi hafif ve çok narin neyse bu karışıma ben pırasa ekledim ama kuru soğan sanki daha iyi olur kıymayı kavurup içine kuru soğan doğra sonra mercimekli karışımla karıştırıp fırında 180 derecede iyic kızarana kadar pişir ben üzerine susam falan da attım kaşar ekledim ben kizardiktan sonra üzerine ama kaşarsız daha güzel olacak sanki

Kırmızı mercimekle mutlaka dene çok daha hafif oluyor

Birde verdiğim tarifte kıyma ve soğan yerine lor ve maydanoz koyuyorlar onu da denicem yakında çok yiyemiyorum ama mercimek şişiriyor beni buzluğa atıyorum aniden acıkınca diyete uygun yemeğim oluyor işte

Aman iyi ol da
Ben de tartılara küstüm bu hafta

Canım klasik biliyorsundur ama kahve tozuna limon sıkıp ovalayıp küçük toplar yap, hap gibi yut, hemmen ishali keser..

Aman iyi ol da
Ben de tartılara küstüm bu hafta
Ben de yarın çok büyük ihtimal + çıkacağım ama ne kadar az çıkarsa o kadar iyi mantığıyla hareket ediyorum. Çünkü hafta içinde geçen haftaya göre tam 1.8 kilo fazla çıkmıştım iki gündür daha iyiyim ama maalesef çok da bir şey beklemiyorum kendimden. Ramazan bitimi dengesi şaştı vücudumun. Haftaya daha iyi olacağım inşallah

Aynen canım, bende +1 kilonun üzerine çıkmıştım ama bugun çok dikkat ediyorum, akşamı erken ve hafif kapatıcam, 1,5 saat yürüyüş bandında geberdim az önce.. yarına daha az + ile gelmek için..
Bi de geçen cuma oruçtuk ve iftara yakın tartıldık ya, vücutta gram su ve gıda enerji kalmamıştı, şimdi sabah tartılsak bile akşamki su ve gıdaların biraz etkisi kalıyordur hala diye düşünüyorum, bu anormal farkın bi kısmı da oruç payı bence..
Yada bu bir teselli mi bilemedim

Züğürt tesellisi canım aynı muhabbeti reglden sonra ben de yapmıştım:) şaka bir yana doğruluk payı var daha uzun süre aç kalıyorduk şimdi o kadar kalmıyoruz bir de kendi vücudumda farkettiğim gün boyu su içmiş halimle iftar sahur arası içtiğim su miktarı aynı olsa da ramazanda hızlıca çıkıyordu tuvalete taşınıyordum şimdi öyle değil vücutta kalıyor. Bakalım inşallah normale döneriz.ben de 30 dk boosted walk yaptım leslie ve 30 dk pilates yaptım.

Kızlar yarın tartı günü hatırlatayım şimdiden. O yüzden bugünü mutlaka hafif geçirin. Yarın takım olarak 0,30 un altına düşmemeliyiz.
Ahhh ebru güzel sonuç mu zor galiba.
Günü erken kapatacağım.sporumu yapacağım.
Herşeyi deniyeceğim. Bakalım ne kadar başarılı olabileceğim.

Süpermiş.
Çok az bulgur eklerim ağırlık kıyma olur.
İyi fikir teşekkür ederim canım.

Selam kızlar nasılsınız yarın Cuma ve ben bu hafta tartiya hiç hazır değilim bakalım artı kaç çıkacak
12 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta domates salatalık çay
1 dilim tam buğday ekmeği
3te
2 kuru incir
5.30da
Yarım kâse bezelye
4 yemek kaşığı domatesli bulgurpilavı
1 kâse cacık
Sabah öğlen akşam 1er kahve toplam 3 kahve
1 saat yürüyüş

Merhabalar kızlar menümü yazayım daha fazla yemeden
9.45
Kapya biberli omlet,1 wasa,1 dilim ekmek,20 gr kadar kaşar peyniri,10 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi,1 ceviz
12.30
100 gr kadar çiğköfte
14.30
1 sütlü kahve
18.30
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası,yarım kase yoğurtlu kabak salatası,125 gr kadar çiğköfte.
Su 2.5 lt şimdilik 5200 adım,30 dk leslie,30 dk pilates.yarından hiçbir beklentim kalmadı şu son çiğköfteleri de yedikteb sonra.dayanamadım çok güzel olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…