ben bu kış 17 ocakta o kadar çok rahatsızlandım ki 15 gün sürdü hastalığım sadece ateş düşürücü serum aldım çünkü bende ilaçlara karşıyımTabii ki mutasyona uğruyor ama yenisinin nasıl olacağı belli değil. Hiç biri bunun gibi sarsmamıştı dünyayı. Bu önemli bir salgın. Sadece hastaneye yatıp iyileşmeyle de bitmiyor maalesef akciğerde hasar bırakıyor. Kuvvetli bir zatürre gibi düşünün. Zaten onunla çok karıştırılıyor. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum asla ve asla aşı karşıtlığı yapmayın hiçbir aşıda. Aşı önemli bir şey. Aşı karşıtlarına da hiç anlam veremiyoruz zaten. Bu tür tüm toplumu ilgilendiren konularda aşıların zorunlu tutulması gerekli bence. Griple karıştırmayın çünkü o daha başka bir şey. Bu daha başka bir şey.
aaa evet niye bende anlamadımmm
ben bu kış 17 ocakta o kadar çok rahatsızlandım ki 15 gün sürdü hastalığım sadece ateş düşürücü serum aldım çünkü bende ilaçlara karşıyım.. öksürük ishal ateş eklem yerlerimde ağrı ilk 7 gün sadece yattım.... arkadaşımda aynı benim gibi rahatsızlandı dünyanın ilacını içti ikimizde aynı zaman aralığında iyileştik.... tabiii bu farklı bir durum bazen biz geçirdik mi diye düşünüyoruz çünkü aynı dönemde kızımda hastaydı bir koltukta o bir koltukta ben yatıyordum .... sınıfımız 35 kişiydi o hafta öğretmenimiz şunu söyledi ben öğretmenlik haytaımda ilkdefa bu hafta 5 kişiyle ders yaptım dedi herkes dökülüyordu
Kaptanım çok özür diliyorum 2 gündür giremedim gerçekten gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum 3 gün oldu eşimle diyete başladık biraz zor bir süreç benim için o önüne konanı yiyor ne güzel bense ne yaparsam doyarız diye kafaları yiyorum bir yandan kızlar var tabi onların da abur cuburunu kestigimiz için sürekli bir düzenli beslenme ve ilgi talebi var karşılamakta çok zorlanıyorum ama düzeni oturacağım inşallah bu kadar haber içinde mutluluk verici iki güzel şey var. Birincisi ilk günü çok zor geçirsem de asla acikmiyorum artıkcandy_candy Efsun64 @berceste_ Kızlar merakta bırakıyorsunuz beni. Nerelerdesiniz?
@polokey2244 oku oku bitiremedi geçmişi
Haklısın canım suyum baya düştü yükseltmek lazım farkındayım 2 yi bile zorla içiyorum.
O saatte yemezdim aslında da annem tadına bak diye getirince yedim. Acta degildim aslında çorba içip bırakacaktım boyle oldu
Bende ilk defa yaptımcandy_candy yapmıştı ilk merak ettim netten baktim çok lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bol pırasalı daha güzel olur benim azdı soğan kattım birazda, yumurta ve kabartma tozu giriyor icine.. yeşil mercimegi çok severiz zaten sulu mantıyı bile yeşil mercimekle yaparız
Geçmiş olsun canım.. zamanlama hepimiz için çokta iyi sayılmaz ama yarışma bahane zaten amaç bu sayede daha dikkatli olmaya calismak.. sen toparla biran önce kendini iyi ol en önemlisi bu❤
Vallahi canım reyhan şerbetini tadamadigim için arasındaki farkı bilmiyorum ama baya keyifli lezzetli ferahlatıcı bişey oldu
Aman iyi ol daYok çok şükür canım ya tembellik çöktü hemde ne biçimbaskülüm de bozuldu bugün gidip yenisini almalıyım. Eşim tutturmuş memlekete gidelim 14 gün karantinada kalırız sorun olmaz diye. Ne yapacagimi bilememek beni yemeğe vurdu
Canım klasik biliyorsundur ama kahve tozuna limon sıkıp ovalayıp küçük toplar yap, hap gibi yut, hemmen ishali keser..Sağol cnm, geçti gibi ama genede midem bi kötü heran başlayabilir gibi, üşüttüm diye düşünüyorum ama bilemedim suyu damacana kullanıyorum ama olabilir, karanfilim yok malesef cnm akşama tavuk haşlıyorum iyi gelir diye düşündüm
Ben de yarın çok büyük ihtimal + çıkacağım ama ne kadar az çıkarsa o kadar iyi mantığıyla hareket ediyorum. Çünkü hafta içinde geçen haftaya göre tam 1.8 kilo fazla çıkmıştım iki gündür daha iyiyim ama maalesef çok da bir şey beklemiyorum kendimden. Ramazan bitimi dengesi şaştı vücudumun. Haftaya daha iyi olacağım inşallahAman iyi ol da
Ben de tartılara küstüm bu hafta
Kahveye limon sıkıp macun gibi yapıp yedim dün cnm patates falan yedim haşlayıp onlar biraz toparladı şükürCanım klasik biliyorsundur ama kahve tozuna limon sıkıp ovalayıp küçük toplar yap, hap gibi yut, hemmen ishali keser..
Aynen canım, bende +1 kilonun üzerine çıkmıştım ama bugun çok dikkat ediyorum, akşamı erken ve hafif kapatıcam, 1,5 saat yürüyüş bandında geberdim az önce.. yarına daha az + ile gelmek için..Ben de yarın çok büyük ihtimal + çıkacağım ama ne kadar az çıkarsa o kadar iyi mantığıyla hareket ediyorum. Çünkü hafta içinde geçen haftaya göre tam 1.8 kilo fazla çıkmıştım iki gündür daha iyiyim ama maalesef çok da bir şey beklemiyorum kendimden. Ramazan bitimi dengesi şaştı vücudumun. Haftaya daha iyi olacağım inşallah
Züğürt tesellisi canım aynı muhabbeti reglden sonra ben de yapmıştım:) şaka bir yana doğruluk payı var daha uzun süre aç kalıyorduk şimdi o kadar kalmıyoruz bir de kendi vücudumda farkettiğim gün boyu su içmiş halimle iftar sahur arası içtiğim su miktarı aynı olsa da ramazanda hızlıca çıkıyordu tuvalete taşınıyordum şimdi öyle değil vücutta kalıyor. Bakalım inşallah normale döneriz.ben de 30 dk boosted walk yaptım leslie ve 30 dk pilates yaptım.Aynen canım, bende +1 kilonun üzerine çıkmıştım ama bugun çok dikkat ediyorum, akşamı erken ve hafif kapatıcam, 1,5 saat yürüyüş bandında geberdim az önce.. yarına daha az + ile gelmek için..
Bi de geçen cuma oruçtuk ve iftara yakın tartıldık ya, vücutta gram su ve gıda enerji kalmamıştı, şimdi sabah tartılsak bile akşamki su ve gıdaların biraz etkisi kalıyordur hala diye düşünüyorum, bu anormal farkın bi kısmı da oruç payı bence..
Yada bu bir teselli mi bilemedim
Burdayıım geldiim :)candy_candy Efsun64 @berceste_ Kızlar merakta bırakıyorsunuz beni. Nerelerdesiniz?
@polokey2244 oku oku bitiremedi geçmişi
Ahhh ebru güzel sonuç mu zor galiba.Kızlar yarın tartı günü hatırlatayım şimdiden. O yüzden bugünü mutlaka hafif geçirin. Yarın takım olarak 0,30 un altına düşmemeliyiz.
Süpermiş.canım ben şimdi yaptım kendime pişiyor sadece kıyma harcıyla doldurdum içini... ben kabaktan yaptım iki kabağı güzelce ikiye böldüm oydum içini kıyma ile doldurdum akşama biraz yoğurt ve salata ile yiyeyecem....kıymayının içine baharatlarını soğan ve sarımsak ekledim .... bunu deneyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?