Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa bak bezelyenin acıktirdugini bilmiyordum bi daha zaten yapmam gece boyu midem kazındı 1 tane elma yedim anca kesti açlığı bide 1 saat yürüyüşe yarım saat daha ekledim şimdi yürüyüşten geldik eşimle yani toplam 1 buçuk saat yürüdüm bulgur zaten az yedim 4 lokma sadece artık bakalım yarın ola hayrola sen yine o sopayi sakla kaptan boşver bak ne güzel geçinip gidiyoruz dimi ama su konusunu da bugün yazmayı düşünüyordum bugün 1 ilki başardım veeee 3 litreyle sınırladim kendimi havalarda serinledi biraz şükür azaltabildim benim için milatkışın bile daha çok içiyorum lavabo konusunda inanılmaz rahatladım

İyiyim Allaha şükür :)

Bu arada ben bugün elimdeki kitabı bitirdim. Gerçi sayfa sayısı 116 ydı ama oldukça güzeldi. Denk gelirseniz mutlaka okuyun. Ev Yapımı Sihirli Değnek kitabın ismi Yazarı Şermin Yaşar (Lakabı Oyuncu anne) belki öyle tanıyorsunuzdur.

Pankek, reçel, çokomel ve saat 22:00 de yediklerin pek uygun olmamış canım. Akşam yemeğin gayet güzel ve sağlıklı. Sporun da öyle. Suyu biraz çoğaltırsan daha iyi olur.

Kızlar sopa felan işin esprisi. Ramazandan ve bayramdan çıktık. Yarın kim kaç kilo gelirse gelsin hiç kimseye kızmayacağım. Ama yarından itibaren artık sizi sıkacağım haberiniz olsun. Çünkü artık yaz geldi. Yasaklar da kalkıyor yavaş yavaş. Bizim artık daha sağlıklı beslenmemiz ve ideal kilomuza inmemiz lazım. Anlaştık mı?

selamlar canım evet telden giremedim çünkü kadınlar kulübünün sözleşmesini imzalamam gerekiyormuş
kaç gündür boşuna cebelleşyormuşum
evet bu hafta 90 kiloya düşmezsem diyetisyene gidecektim bırak 90 kiloyu sabah 95 kilo gördüm bakalım yarın ne olacak durum tabii böyle olunca dasabah diyetiyenden randevu aldım yarın 2 de gidecem inşallah vücut analizimi merak ediyorum benim metabolizmamda sorun var uzmana danışmak lazım yarın analizimi atarım canlarım
hepinizi öpüyorum

En doğru ve güzel kararı vermişsin canım. Yarın haberlerini bekliyor olacağız mutlaka.

Ah kaptancığım ne yaptın bir de tarif vermişsin bu can nasıl istemez şimdi:) neyse malzemelerini alayım da yakın zamanda yaparım inşallah. Kabağı da dene mutlaka evde varsa havuç atıyorum bazen birlikte güzel oluyor yoksa sadece kabak. İçine birçok şey atıyorlar normalde bu salatının ama ben kabak ve yoğurtla yapıyorum sadece diyete daha uygun geliyor. Ah sabah oldu tartıdan korkuyorum habire oyalanıyorum evde gitsem mi tartıya acaba:)

En güzelini yapmışsın canım bayadır uğraştığın halde rakamın çok oynamadı bir uzman gözü iyidir umarım sana da iyi gelir

Kaptanım dün güzel bir haber aldım ki pazartesi göreve başlıyorum çok şükür

Artık ne mesaj kaçırırım ne menü bildirimi ne bişey hep buralardayım çok şükür

Dünkü menüm

Kahvaltı 13.00

Ara öğün
1 şekersiz sütlü neskafe 1 sade kahve

Akşam 17.00

Pişmiş halini çekemeden gömmüşüz bir budu kalçasıyla beraber yedim yanında patlıcan ezme ve çoban salatası

Ara 23.00 cig fındık bir avuç
Su 2lt Spor yok düzenli pazartesi başlicam inşallah artık

Biraz daha geç git tartıya bence, yemeden içmeden durabildiğin son dakikaya kadar dur, kahvaltıdan hemen önce tartıl, ben öyle yapıcam, bi kaç saat geç tartılmak bile tartıda fark ediyo

Günaydın cancanlar nasılsınız ilk tartı benden gelsin aranızda en cesur davranan benim ilk artı benden gelsin devamı gelmesin inşallah zaten kaptan da söz verdi kızmıyacak cağğnımmmmm kaptanım benim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
+300gram
Bu arada alakası var mı bilmiyorum iki gün sonra adet tarihim her tarafım şiş tartiyi etkiler mi yada kendimi mi kandırıyorum
Bu arada kilolar çok adaletsiz bin bir zorlukla gram verirken 2 baklavayla gramlar artıyor nankör kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…