Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada konuyla çok alakasız ama eşim 9 ay işsiz kaldıktan sonra 2 ay önce iş buldu dün şirketten aradılar çağırdılar gitti ve malesef eşimle birlikte 6 kişiyi 4 aylığına sezon acilana kadar işten çıkardılar bugün başka şirkete iş görüşmesi için gidecek lütfen içinizden ne gelirse dua eder misiniz olumlu geçsin buradaki herkes o kadar samimi geldi ki bana o yüzden yazdım bizede dua eder misiniz

Ay inşallah güzel geçer, hakkınızda hayırlısı olsun canım

Yine de güzel bi sonuç, regl başlangıcı evet tartıyı etkiliyor.

Ben de tartı bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.5
Kilom sabit. Bir kilonun sabit çıkmasına bu kadar sevineceğimi düşünmezdim çünkü bayramın 3. Günü 71.3 ü görmüştüm hafta içindeki 1.8 kiloluk değişim yeterince yordu. İnşallah haftaya bol eksili gelirim. Bu arada Milyaay canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda zordur mutlaka tahmin edebiliyorum sadece hissettiklerinizi. İnşallah şu zor günlerde ilaç gibi gelir işi alır da

Ay çok güzel bi sonuç
Tebrik ederim, darısı bana..

Ay inşallah güzel geçer, hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah razı olsun kızlar amin amin inşallah malesef gerçekten maddi manevî çok zor bir süreç 9 ay boyunca çok zor günler geçirdik rabbim tekrar yaşatmasın inşallah o zor günleri hiç kimseye

Rabbim hayirla sonuclandirsin insallah su mübarek cuma gününde.Insallah güzel haberler alırsınız canım.

Sağlık olsun canım yine o kiloyu gördükten sonra iyi gitmiş. Haftaya yarışmayalım o zaman bomba gibi gelirsin sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…