Bayram sonrası harika sonuç maşallah canımG0naydın kızlar
Geçen hafta.54.4
Bugün 53.5
Fark -900
SüpersinG0naydın kızlar
Geçen hafta.54.4
Bugün 53.5
Fark -900
Ay inşallah güzel geçer, hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar bu arada konuyla çok alakasız ama eşim 9 ay işsiz kaldıktan sonra 2 ay önce iş buldu dün şirketten aradılar çağırdılar gitti ve malesef eşimle birlikte 6 kişiyi 4 aylığına sezon acilana kadar işten çıkardılar bugün başka şirkete iş görüşmesi için gidecek lütfen içinizden ne gelirse dua eder misiniz olumlu geçsin buradaki herkes o kadar samimi geldi ki bana o yüzden yazdım bizede dua eder misiniz
Yine de güzel bi sonuçGünaydın cancanlar nasılsınız ilk tartı benden gelsin aranızda en cesur davranan benimilk artı benden gelsin devamı gelmesin inşallah zaten kaptan da söz verdi kızmıyacak cağğnımmmmm kaptanım benim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
+300gram
Bu arada alakası var mı bilmiyorum iki gün sonra adet tarihim her tarafım şiş tartiyi etkiler mi yada kendimi mi kandırıyorum
Bu arada kilolar çok adaletsiz bin bir zorlukla gram verirken 2 baklavayla gramlar artıyornankör kilolar
Ay çok güzel bi sonuçBen de tartı bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.5
Kilom sabit. Bir kilonun sabit çıkmasına bu kadar sevineceğimi düşünmezdim çünkü bayramın 3. Günü 71.3 ü görmüştümhafta içindeki 1.8 kiloluk değişim yeterince yordu. İnşallah haftaya bol eksili gelirim. Bu arada Milyaay canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda zordur mutlaka tahmin edebiliyorum sadece hissettiklerinizi. İnşallah şu zor günlerde ilaç gibi gelir işi alır da
İnşallah ayşegül gerçi yarışıyorduk biz değil mi bu duayı etmesem mi acaba:) :)Ay çok güzel bi sonuç
Tebrik ederim, darısı bana..
Ay inşallah güzel geçer, hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah razı olsun kızlar amin amin inşallahBen de tartı bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.5
Kilom sabit. Bir kilonun sabit çıkmasına bu kadar sevineceğimi düşünmezdim çünkü bayramın 3. Günü 71.3 ü görmüştümhafta içindeki 1.8 kiloluk değişim yeterince yordu. İnşallah haftaya bol eksili gelirim. Bu arada Milyaay canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda zordur mutlaka tahmin edebiliyorum sadece hissettiklerinizi. İnşallah şu zor günlerde ilaç gibi gelir işi alır da
Rabbim hayirla sonuclandirsin insallah su mübarek cuma gününde.Insallah güzel haberler alırsınız canım.Kızlar bu arada konuyla çok alakasız ama eşim 9 ay işsiz kaldıktan sonra 2 ay önce iş buldu dün şirketten aradılar çağırdılar gitti ve malesef eşimle birlikte 6 kişiyi 4 aylığına sezon acilana kadar işten çıkardılar bugün başka şirkete iş görüşmesi için gidecek lütfen içinizden ne gelirse dua eder misiniz olumlu geçsin buradaki herkes o kadar samimi geldi ki bana o yüzden yazdım bizede dua eder misiniz
Fark 1.1 değil mi canımEki Görüntüle 2641267
Kızlar tartı sonucun 26 Mayıs'ta 125 ydı
Geçen hafta:123.8
Bu hafta:122.7
Fark:0.5
Yüzde:0.4
Haftaya daha iyi sonuçlarla inşallah
tebrik ederim bayram haftasına göre güzel bir sonuçEki Görüntüle 2641267
Maşallah çok güzel tebrikler canımEki Görüntüle 2641267
Sağlık olsun canım yine o kiloyu gördükten sonra iyi gitmiş. Haftaya yarışmayalım o zaman bomba gibi gelirsin sen:)Benim sonuç isee
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.9
Fark +400 gr
Kusura bakmayın kızlar, üzgünüm
bayram sonrası ve reglin 1. günündeyim..
Buna şükür diyorum, çünkü bi kaç gün önce sabah 71.1 i bile görmüştüm
Tebrikler canım, beni geçtinSağlık olsun canım yine o kiloyu gördükten sonra iyi gitmiş. Haftaya yarışmayalım o zaman bomba gibi gelirsin sen:)
Ben de onu bekliyorum ama geçmek mi kız sabit kaldım ya ben nasıl geçmiş olacağım:)Tebrikler canım, beni geçtin
Ama dur bakiim hemen çok sevinme,@marbling te bizle yarışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?