Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü yazayım. Hazır kimse yokken Bugün bütün muzipliğim üzerimde gülüyorum kendi kendime sürekli

Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine süzme yoğurt

Öğle (12:00)
1 kepçe domates çorbası
1 el büyüklüğünde dalyan köfte

Ara (16:45)
15 tane küçük kiraz
3 tane can eriği

Akşam (19:50) Akşamım geç oldu maalesef
3 tane orta boy etli biber dolması (içinde pirinç vardı ama eser miktarda)
Üzerine sarmısaklı yoğurt ve dereotu

3 lt su, 1 fincan yeşil çay 30 dakika tempolu yürüyüş 10 dakika genel egzersiz 20 saniyesi plank

Ebrucum hadi biz dolaşacağız.
Ama küçük çocuklar okulda çok zor.
İlla ki yayılır.
Çünkü okulda beslenme olmadan olmaz.
Hijyeni sağlamaları çok zor.
Günlük ders saatlerinin düşürülmesi gerekiyor.
Avrupa'da bu çok sıkıntı olmuyor.
Orada sınıflar zaten en fazla 20 kişi.
Ama bizde en az 30 kişi.
Okullar başlayınca çok zor işimiz.

Umarım o zamana bir şeyler düzelir. Antikor testi çıktı duydunuz değil mi? Kimin bağışıklığı var kimin yok tespit edilebilecek artık. Bence bu da güzel bir gelişme. Umarım en kısa zamanda bütün hastanelere gelir bu test. O zaman çok daha rahat hareket ederiz. Bu arada çok şükür bizim sınıf 20 kişi

Canım benim eşimde Şubat ortası çok kötü hasta oldu.
Öksürük ateş yataktan kalkamadı adam.
Ben de 30 kişilik sınıfta 10 -12 kişi ile ders yaptım ve bu 10 gün sürdü böyle.
Eşimden hemen sonra ben ve küçük kızım ateşlendi. Ama biz hafif geçirdik.
Biz de aynı şeyi diyoruz canım.
Ama kuzenimiz hemşire kovit değildir diyor.
Bu kadar basit atlatamassınız diyor.

Evet bu testi duydum gelir gelmez yaptırmak istiyoruz bizde...

Menü güzel canım afiyet olsun.

Umarım geçirmiş atlatmış ve bağışıklık kazanmışızdır

Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için
Ayşegül ben de ne zamandır kısır istiyorum.
Ama bulgurun bitti.
Yarın alıp yapacağım.
Kabak salatasını dene.
Ben de çok seviyorum.

İnşallah ebrucum.
Sizin sınıf iyiymiş.
Bizim burada en az 30.

Artık bekliyorum ama seni buraya. Verdiğin haberler çok sevindirici. Gördüğün sonuçta harika bir sonuç. Gün içinde gelemesen bile akşam mutlaka bir merhaba de hem iyi olduğunu bilelim hem de menünü görelim. Fotoğraflaman çok iyi olmuş. Yarın unutma lütfen tartı bildirimimiz var.
Gayet güzel yedikleri. Alışkanlık olduğunu anlaman da çok güzel. Hadi bakalım güzel güzel menüler bekliyorum senden. O sosisi görmedim sanma sakın sosis zararlı bir yiyecek. Salam ve sosisten mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Özellikle sosisten. Çocuklara da yedirmemeye çalış
Canım klasik biliyorsundur ama kahve tozuna limon sıkıp ovalayıp küçük toplar yap, hap gibi yut, hemmen ishali keser..
İlk defa duydum ben bunu.
Kahveye limon sıkıp macun gibi yapıp yedim dün cnm patates falan yedim haşlayıp onlar biraz toparladı şükür
Canım bol bol su iç. İshal de vücut çok su kaybettiği için yerine koyman lazım.
Burdayıım geldiim :)
Yarın da cuma ne çabk geçti 1 hafta yahu :)
Ohhh çok şükür görebildik seni. İyisin inşallah
Bak bi de önceden yerini yapıyor. Anlaşılan yarın sopa elimde bekleyeceğim takımın kapısında sizi Bezelye glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Çok çabuk acıktırır seni. Diyet süresince uzak durmaya çalış. Tartı öncesi bulgur pilavı hiç olmamış. Yarın + çıkmayacak bile olsan bulgur seni + çıkartır bunu sakın unutma. Yürüyüşün gayet güzel. Su işini ne yaptın azaltabildin mi biraz?
Çerkez pilavı çikolata haricinde menün çok güzel ama perşembeden dolayı çiğköfte yemesen iyi olurmuş. Su ve spor gayet güzel. Gayet güzel bir koruma menüsü bu arada
Senin menüde bir şey eksilmiş nasıl sevindim anlatamam Bil bakalım ne
İyi akşamlar herkese;
Sabah 10. 30; 2 tane yağda yumurta
2 dilim hellim peyniri
Domates
Salatalık
Akşam 16.30; 1 kase tavuk suyu çorba
1 orta boy haşlanmış tavuk gögsü
Su 2 litre
30 dk.hitt kardiyo
Menün gayet güzel. Umarım kuruyemişleri yememişsindir
Yok canım değişen kural yok ama bakmam lazım sana. Yarın takımın durumuna göre alabilirim seni listeye. Sanırım hiç iyi sonuçlar gelmeyecek.
Valla kendime bi kahve kuruyemiş öğünümü yapsam diye dolanıyorum evde umarım irademe sahip çıkarım
Yukarıda da söyledim umarım yapmamışsındır
Ben evde beyaz ekmek dönemini kapattırdım. Evde kimse ekmek yemiyor yiyen olursa da tam buğday yiyor Güzel bir menü olmuş. Ama çok zorlayıcı. Yarından itibaren senden sağlıklı menüler istiyorum olur mu?

Ben senin menüyü kaçırmışım galiba gidip bir daha bakayım Kabak yapacaktım ben de tarif verdiğin iyi oldu. Aynı şeyi ben dün mantarla yaptım. Soğan ve kapya biberi yuvarlak yuvarlak doğradım. Az yağda teflon tavada iyice karamelize olana kadar pişirdim. Üzerine mantarları attım. Attıktan sonra 3-4 dakika hiç karıştırmadım. Sonra iyice kavurdum. Ortaya harika bir şey çıktı. Yanında yoğurtla yedim çok lezzetliydi. Baharatları unutmuşum, karabiber, kimyon ve pulbiber attım biraz da. Denemelisiniz mutlaka.
Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için
İyi yapmışsın perşembe günü kısır yenmez zaten.

Harika bir menü olmuş canım tebrik ediyorum seni. Günün örnek menüsü. Hem dengeli hem sağlıklı

Slmlar

Sabah 11:00

2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
4 pankek
1 tatlı kaşığı reçel ev yapımı
2 bardak çay

15:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel
1 dilim elma

18:30
Fırında çupra 250 gr
3-4 kaşık salata

22:00
3 tane irmik topları
Hindistan cevizi ve kakaoya batırılmış
(Eşim sürpriz yaptı çocuğu uyuturken yapmış)

2 lt su
20 dk zumba
50 squat
40 sn plank

2 saat temizlik

İnşallah ebrucum.
Sizin sınıf iyiymiş.
Bizim burada en az 30.

Biz ilçedeyiz canım ama ille dip dibeyiz. Hem ilçe hem il gibi. Aradan sadece yol geçiyor. İlçenin nüfusu çok az. Bir de çoğu özel okula gönderiyor, burada özel okullar daha kalabalık Bizim okulumuz çok güzel bir okul çok şükür. Büyük kızım da aynı okulda 8. sınıftı. İkisi birlikte çok iyi oldu. Kurada da çok iyi bir öğretmene denk geldik şükür. Sınıfımızda çok uyumlu. Çok şanslıyız Allaha şükür.

Kızlar kimde numaram var kim de yok bi yazın bakim. Yeni gelenlere vermedim galiba numaramı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…