Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü akşam çok çok az geldi mercimek çorbanın yanına salata yada bir protein ekleseydin daha iyi olurdu canım... ben asla bir çorba ile doymam sporun harika 🖒🖒🖒

Evet, biraz az oldu biliyorum, ama bi kaç gündür cozuttuğum için bugun hafif olsun istedim tartıda önce.. inşallah acıkmam, birazdan çay içeceğim..

Ben de kızımı uyutunca işi gücü bırakıp ya ben de uyuyorum, yada hemen yürüyüş bandına çıkıyorum. O uyanıkken yapma imkanım yok..senin ikisi de küçük olduğu için daha zor oluyor sanırım vakit bulman. Benim ortanca oğlum 10, büyük ise 14 yaşında, onların bana bi engeli yok fiziksel olarak..

Benimkiler küçükler valla işi gücü bırakıp spor yapıyorum yaptığım zaman.1.5ve 4.5 yaşındalar fazlasıyla ihtiyaçları oluyor. Oğlum gece uyutmadıysa ben de gündüz hemen yatıyorum o uyuyunca

Bu kadar değildi hediyeler alırdı. Degerliydim
Afiyet olsun canım, çiğköfte de herzaman yapılmıyo, ben de olsa asla dayanamaz yerdim, hem de senden daha fazla yerdim
Menü akşam çok çok az geldi mercimek çorbanın yanına salata yada bir protein ekleseydin daha iyi olurdu canım... ben asla bir çorba ile doymam sporun harika 🖒🖒🖒
Teşekkür ederim canım, tartının hürmetine yaptım o kadar sporu, ve akşamı sadece çorba ile kapatmayı...
Yoksa asla benlik bi durum değil, kızlar bilirler iştahımı..

Ay ne bileyim işte birkaç ay önce denemiştim bu kadar güzel olmamıştı inan ki tadı yerinde mi olmuş mu diye bakayım dedim kendimi kaybettim gündüz akşamı hiç deme zaten eşim yerken dayanamadım. Allahtan yanında lavaş falan yoktu ben yapmadım dışarıdan da almıyoruz zaten. Bu arada son zamanlarda kabak salatasına taktım kafayı bir kaşık zeytinyağında rendelenmiş kabağı kavurup yoğurtla yiyorum ferah ferah. Bugün yemek niyetine yiyecektim güya çiğköfte yancısı oldu:)

Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için

Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için
Bende yarın ne yapsam diye düşünüyorum diyette olunca yarın ne yesem diye bir gün önceden düşünür oluyorum...

Bende yarın ne yapsam diye düşünüyorum diyette olunca yarın ne yesem diye bir gün önceden düşünür oluyorum...
İşin içine çocuklar da girince fena ortak yedikleri şeyleri bulmak bir yandan dikkat etmeye çalışmak yediklerine. Bu sıra baya zorlanıyorum ben.

İşin içine çocuklar da girince fena ortak yedikleri şeyleri bulmak bir yandan dikkat etmeye çalışmak yediklerine. Bu sıra baya zorlanıyorum ben.
Çok haklısın diyette ev halkına başka kendine başka yemekler hazırla insanı çok yoruyor... ama maalesef diyette sonuç almak istiyorsak bu dönem böyle geçecek... ben 72.5 dan 57 ye düşünceye kadar pazar hariç kendime farklı yemek yaptım..pazarları bizim evde fiks lahmacun olur ondanda 2 tane yerdim...

Perşembe menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen 14.00
1 kepçe tarhana çorbası
3 tane közlenmiş biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kase yoğurt

Akşam 17.30
4 köfte
1 kase yoğurt

2 litre su
30 dk leslie
Kitap yok kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…