Menü akşam çok çok az geldi mercimek çorbanın yanına salata yada bir protein ekleseydin daha iyi olurdu canım... ben asla bir çorba ile doymamİyi akşamlar kızlar
Sınava 1 gün kala ders çalışmaya başlayan öğrenci misali, benim de tartı öncesi son gün aklım başıma ancak gelebildi
11.00
Çeyrek beyaz ekmeğin yarısı
4 kaşık mantar sote
1 kaşık et kavurma
Yarım haşlanmış yumurta
14.00
1 dilim karpuz
18.00
1 tabak mercimek çorbası
3.5 litre su,
1.5 saat yürüyüş bandında, 30 dakika dışarda yürüyüş
Evet, biraz az oldu biliyorum, ama bi kaç gündür cozuttuğum için bugun hafif olsun istedim tartıda önce.. inşallah acıkmam, birazdan çay içeceğim..Canım acıkmayacak mısın acaba akşam baya az olmuş hatta gün. Yürüyüşünün maşallahı var ben o kadar zaman bulamıyorum çocuklarla ya birinin çişi geliyor ya düşüyor ya istekleri bitmiyor:)oğlum uyurken ne yaptıysam kâr benim için
Benimkiler küçükler valla işi gücü bırakıp spor yapıyorum yaptığım zaman.1.5ve 4.5 yaşındalar fazlasıyla ihtiyaçları oluyor. Oğlum gece uyutmadıysa ben de gündüz hemen yatıyorum o uyuyuncaEvet, biraz az oldu biliyorum, ama bi kaç gündür cozuttuğum için bugun hafif olsun istedim tartıda önce.. inşallah acıkmam, birazdan çay içeceğim..
Ben de kızımı uyutunca işi gücü bırakıp ya ben de uyuyorum, yada hemen yürüyüş bandına çıkıyorum. O uyanıkken yapma imkanım yok..senin ikisi de küçük olduğu için daha zor oluyor sanırım vakit bulman. Benim ortanca oğlum 10, büyük ise 14 yaşında, onların bana bi engeli yok fiziksel olarak..
Bu kadar değildi hediyeler alırdı. Degerliydim
Afiyet olsun canım, çiğköfte de herzaman yapılmıyo, ben de olsa asla dayanamaz yerdim, hem de senden daha fazla yerdimMerhabalar kızlar menümü yazayım daha fazla yemeden
9.45
Kapya biberli omlet,1 wasa,1 dilim ekmek,20 gr kadar kaşar peyniri,10 gr kadar ev yapımı şekersiz fıstık ezmesi,1 ceviz
12.30
100 gr kadar çiğköfte
14.30
1 sütlü kahve
18.30
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası,yarım kase yoğurtlu kabak salatası,125 gr kadar çiğköfte.
Su 2.5 lt şimdilik 5200 adım,30 dk leslie,30 dk pilates.yarından hiçbir beklentim kalmadı şu son çiğköfteleri de yedikteb sonra.dayanamadım çok güzel olmuştu
Teşekkür ederim canım, tartının hürmetine yaptım o kadar sporu, ve akşamı sadece çorba ile kapatmayı...Menü akşam çok çok az geldi mercimek çorbanın yanına salata yada bir protein ekleseydin daha iyi olurdu canım... ben asla bir çorba ile doymamsporun harika 🖒🖒🖒
Ay ne bileyim işte birkaç ay önce denemiştim bu kadar güzel olmamıştı inan ki tadı yerinde mi olmuş mu diye bakayım dedim kendimi kaybettim gündüz akşamı hiç deme zaten eşim yerken dayanamadım. Allahtan yanında lavaş falan yoktu ben yapmadım dışarıdan da almıyoruz zaten. Bu arada son zamanlarda kabak salatasına taktım kafayı bir kaşık zeytinyağında rendelenmiş kabağı kavurup yoğurtla yiyorum ferah ferah. Bugün yemek niyetine yiyecektim güya çiğköfte yancısı oldu:)Afiyet olsun canım, çiğköfte de herzaman yapılmıyo, ben de olsa asla dayanamaz yerdim, hem de senden daha fazla yerdim
Teşekkür ederim canım, tartının hürmetine yaptım o kadar sporu, ve akşamı sadece çorba ile kapatmayı...
Yoksa asla benlik bi durum değil, kızlar bilirler iştahımı..
Kendi yazdığımız mesajlarda şikayet butonunun orada düzenle var tıklayınca. Oradan silinebilir mi acaba bilemedim kiAy diğer alıntı nerden çıktı anlamadım, yanlış oldu
Onu silmenin bi yolu var mı
Bend3ie sadece şikayet var, düzenle yi bulamadımKendi yazdığımız mesajlarda şikayet butonunun orada düzenle var tıklayınca. Oradan silinebilir mi acaba bilemedim ki
Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyimAy ne bileyim işte birkaç ay önce denemiştim bu kadar güzel olmamıştı inan ki tadı yerinde mi olmuş mu diye bakayım dedim kendimi kaybettim gündüz akşamı hiç deme zaten eşim yerken dayanamadım. Allahtan yanında lavaş falan yoktu ben yapmadım dışarıdan da almıyoruz zaten. Bu arada son zamanlarda kabak salatasına taktım kafayı bir kaşık zeytinyağında rendelenmiş kabağı kavurup yoğurtla yiyorum ferah ferah. Bugün yemek niyetine yiyecektim güya çiğköfte yancısı oldu:)
Canım belli bir süresi var o süre geçince düzenle bölümü kayboluyor... bu süre pro üyelerde daha fazla pro olmayanlarda daha kısa...Bend3ie sadece şikayet var, düzenle yi bulamadım
Bende yarın ne yapsam diye düşünüyorum diyette olunca yarın ne yesem diye bir gün önceden düşünür oluyorum...Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için
Bol salatalı bi kısır...hmmm..enfes olur benceBende yarın ne yapsam diye düşünüyorum diyette olunca yarın ne yesem diye bir gün önceden düşünür oluyorum...
İşin içine çocuklar da girince fena ortak yedikleri şeyleri bulmak bir yandan dikkat etmeye çalışmak yediklerine. Bu sıra baya zorlanıyorum ben.Bende yarın ne yapsam diye düşünüyorum diyette olunca yarın ne yesem diye bir gün önceden düşünür oluyorum...
Kısırla ben doymuyorum ☺ aklımda barbunya yada fırında tavuk varBol salatalı bi kısır...hmmm..enfes olur bence
İyi geceler yarın bol eksilerKızlar, ben bugun erken kaçıyorum, başım ağrıyor biraz, uykum da geldi, sabah 7 den beri ayaktayım..
Yarın görüşürüz inşallah..
Biraz daha uyumazsam, mutfağa dalabilirim
Çok haklısın diyette ev halkına başka kendine başka yemekler hazırla insanı çok yoruyor... ama maalesef diyette sonuç almak istiyorsak bu dönem böyle geçecek... ben 72.5 dan 57 ye düşünceye kadar pazar hariç kendime farklı yemek yaptım..pazarları bizim evde fiks lahmacun olur ondanda 2 tane yerdim...İşin içine çocuklar da girince fena ortak yedikleri şeyleri bulmak bir yandan dikkat etmeye çalışmak yediklerine. Bu sıra baya zorlanıyorum ben.
1. Sınıf küçüğü.kaçıncı sınıfına gidiyor canım benimki 1. sınıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?