tabikiiiii kızarmış form ekmekArtık bekliyorum ama seni buraya. Verdiğin haberler çok sevindirici. Gördüğün sonuçta harika bir sonuç. Gün içinde gelemesen bile akşam mutlaka bir merhaba de hem iyi olduğunu bilelim hem de menünü görelim. Fotoğraflaman çok iyi olmuş. Yarın unutma lütfen tartı bildirimimiz var.
Gayet güzel yedikleri. Alışkanlık olduğunu anlaman da çok güzel. Hadi bakalım güzel güzel menüler bekliyorum senden. O sosisi görmedim sanma sakın sosis zararlı bir yiyecek. Salam ve sosisten mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Özellikle sosisten. Çocuklara da yedirmemeye çalış
İlk defa duydum ben bunu.
Canım bol bol su iç. İshal de vücut çok su kaybettiği için yerine koyman lazım.
Ohhh çok şükür görebildik seni. İyisin inşallah
Bak bi de önceden yerini yapıyor. Anlaşılan yarın sopa elimde bekleyeceğim takımın kapısında siziBezelye glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Çok çabuk acıktırır seni. Diyet süresince uzak durmaya çalış. Tartı öncesi bulgur pilavı hiç olmamış. Yarın + çıkmayacak bile olsan bulgur seni + çıkartır bunu sakın unutma. Yürüyüşün gayet güzel. Su işini ne yaptın azaltabildin mi biraz?
Çerkez pilavı çikolata haricinde menün çok güzel ama perşembeden dolayı çiğköfte yemesen iyi olurmuş. Su ve spor gayet güzel. Gayet güzel bir koruma menüsü bu arada
Senin menüde bir şey eksilmiş nasıl sevindim anlatamam Bil bakalım ne
Menün gayet güzel. Umarım kuruyemişleri yememişsindir
Yok canım değişen kural yok ama bakmam lazım sana. Yarın takımın durumuna göre alabilirim seni listeye. Sanırım hiç iyi sonuçlar gelmeyecek.
Yukarıda da söyledim umarım yapmamışsındır
Ben evde beyaz ekmek dönemini kapattırdım. Evde kimse ekmek yemiyor yiyen olursa da tam buğday yiyorGüzel bir menü olmuş. Ama çok zorlayıcı. Yarından itibaren senden sağlıklı menüler istiyorum olur mu?
Ben senin menüyü kaçırmışım galiba gidip bir daha bakayımKabak yapacaktım ben de tarif verdiğin iyi oldu. Aynı şeyi ben dün mantarla yaptım. Soğan ve kapya biberi yuvarlak yuvarlak doğradım. Az yağda teflon tavada iyice karamelize olana kadar pişirdim. Üzerine mantarları attım. Attıktan sonra 3-4 dakika hiç karıştırmadım. Sonra iyice kavurdum. Ortaya harika bir şey çıktı. Yanında yoğurtla yedim çok lezzetliydi. Baharatları unutmuşum, karabiber, kimyon ve pulbiber attım biraz da. Denemelisiniz mutlaka.
İyi yapmışsın perşembe günü kısır yenmez zaten.
Harika bir menü olmuş canım tebrik ediyorum seni. Günün örnek menüsü. Hem dengeli hem sağlıklı
diyetisyenle daha disiplinli bir şekilde kilo verirsin canımselamlar canım evet telden giremedim çünkü kadınlar kulübünün sözleşmesini imzalamam gerekiyormuş
kaç gündür boşuna cebelleşyormuşum
evet bu hafta 90 kiloya düşmezsem diyetisyene gidecektim bırak 90 kiloyu sabah 95 kilo gördüm bakalım yarın ne olacak durumtabii böyle olunca dasabah diyetiyenden randevu aldım yarın 2 de gidecem inşallah vücut analizimi merak ediyorum benim metabolizmamda sorun var uzmana danışmak lazım yarın analizimi atarım canlarım
hepinizi öpüyorum
benimde kızım eskiden öyle erkenden kalkardı hatta yaz aylarında 6 da kalkardı bende odasına koyu kahverengi ile güneşlik yaptırdım hala yaz aylarında kullanıyoruz yoksa erken kalkıyor...7 de saat kurmuş gibi kalktık yine
Odamız kuzey cephe ve kalın perde kapalı ama krem renkli..biraz loş ama yinede bu fikir denemeye değerbenimde kızım eskiden öyle erkenden kalkardı hatta yaz aylarında 6 da kalkardı bende odasına koyu kahverengi ile güneşlik yaptırdım hala yaz aylarında kullanıyoruz yoksa erken kalkıyor...
Tebrikler canım süper sonuç, muhteşemsinHofff dün akşam 9 da bı uyumuşum sabah 10 a kadar.. dün acayip duygusaldim, ağlamaktan içim dışına çıktı regl olacakmisim meğer bugün regl oldumhiç yoksa 2 damla gözyaşım vardır öncesinde bu yüzden dün menüde paylasamadim geçmişte birikti baya haliyle.. inşallah bol eksili tartıları biz olmuştur.
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.6
aslında dün sabah 76.4 çıkmıştım..
harika tebriklerG0naydın kızlar
Geçen hafta.54.4
Bugün 53.5
Fark -900
regli etkiler canım sonuçta vucudda ödem oluyor haftaya bol eksi ile gelirsinGünaydın cancanlar nasılsınız ilk tartı benden gelsin aranızda en cesur davranan benimilk artı benden gelsin devamı gelmesin inşallah zaten kaptan da söz verdi kızmıyacak cağğnımmmmm kaptanım benim
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
+300gram
Bu arada alakası var mı bilmiyorum iki gün sonra adet tarihim her tarafım şiş tartiyi etkiler mi yada kendimi mi kandırıyorum
Bu arada kilolar çok adaletsiz bin bir zorlukla gram verirken 2 baklavayla gramlar artıyornankör kilolar
Rabbim gönlünüze göre versin canım inşallah hakkınızda hayırlı olan olurKızlar bu arada konuyla çok alakasız ama eşim 9 ay işsiz kaldıktan sonra 2 ay önce iş buldu dün şirketten aradılar çağırdılar gitti ve malesef eşimle birlikte 6 kişiyi 4 aylığına sezon acilana kadar işten çıkardılar bugün başka şirkete iş görüşmesi için gidecek lütfen içinizden ne gelirse dua eder misiniz olumlu geçsin buradaki herkes o kadar samimi geldi ki bana o yüzden yazdım bizede dua eder misiniz
haftaya daha çok eksi gelir inşallahhhBen de tartı bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.5
Kilom sabit. Bir kilonun sabit çıkmasına bu kadar sevineceğimi düşünmezdim çünkü bayramın 3. Günü 71.3 ü görmüştümhafta içindeki 1.8 kiloluk değişim yeterince yordu. İnşallah haftaya bol eksili gelirim. Bu arada @Ilaymilya canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda zordur mutlaka tahmin edebiliyorum sadece hissettiklerinizi. İnşallah şu zor günlerde ilaç gibi gelir işi alır da
o regli şişkinliğidir canım regli sonrası 56 lara merhaba dersinGünaydın kızlar.
Geçen hafta :57.0kg ile Ramazani bitirdim.
Bugun:57.8kg
Regl oldum bugün sabah.Regl de fazlasıyla artı görüyorum.
candycim inşallah bu sefer hedeflerimize ulaşacağızEki Görüntüle 2641267
Kızlar tartı sonucun 26 Mayıs'ta 125 ydı
Geçen hafta:123.8
Bu hafta:122.7
Fark:0.5
Yüzde:0.4
Haftaya daha iyi sonuçlarla inşallah
bu hafta takımı regli sarsmış sanırım haftaya ödemler gider güzel eksiler gelir inşallahhhBenim sonuç isee
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.9
Fark +400 gr
Kusura bakmayın kızlar, üzgünüm
bayram sonrası ve reglin 1. günündeyim..
Buna şükür diyorum, çünkü bi kaç gün önce sabah 71.1 i bile görmüştüm
gönül bu hafta rakip olalım mıııııGeçen hafta 64,8
Bu hafta 65,2
+400 gr
hafta içi daha fazlaydı 1800 kere kadar çıkmıştı bayram zamanları dün birde mangal partisine gittim elimden geldiğince dikkat ettim sonuç maalesef bu
bir çok video izledim yapan var ama benim yapabileceğim bişey değilSu orucu hakkınfa tecrübesi olan var mı
tebrikler canımmmHofff dün akşam 9 da bı uyumuşum sabah 10 a kadar.. dün acayip duygusaldim, ağlamaktan içim dışına çıktı regl olacakmisim meğer bugün regl oldumhiç yoksa 2 damla gözyaşım vardır öncesinde bu yüzden dün menüde paylasamadim geçmişte birikti baya haliyle.. inşallah bol eksili tartıları biz olmuştur.
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.6
aslında dün sabah 76.4 çıkmıştım..
bayram vs olmasaydı daha çok gidermiş ona rağmen çok iyi canımGünaydınlarr
Hemen kilomu yazayım.
Geçen cuma : 93.8 kg
Bu cuma : 93.3 kg
Fark : 500 gram
Yüzde : %0.53
regli etkilemiştir canım , hadi yılmak yok haftaya daha büyük eksilerle geliyoruzzzzüzgünüm kızlar
Geçen hafta 67
Bu hafta 68
Hayır baklava 1 tanecik bile yemedim
Reglin 3. Günü bomba gibi şişkinlik var
wawwww maşallah tebrikler canımmmGünaydın kızlar herkesi tebrik ediyorum abartılı kilo alımı kimsede yok
Bende geçen hafta
58.3 ile başladım
57.2 bugün
Fark 1.1
Kendimi de tebrik ediyorum o kadar kek, çokomel, krep, pankek
Ama çok iyi sporlar yaptım gün içi sürekli aktifim malum oğluşum saniye durmuyor
bizde lisede düşünüyoruz özel okulu... fen lisesi olursa özel okulada gerek kalmaz inşallah.... özel okula şimdi harcayacam parayı eksik olduğu dersler özel ders aldırırz diye düşündükk....Kalbi güzel kaptanım
Ne güzel denk gelmiş.
Süper.
Bizim de burada herkes özel okula gönderiyor.
Benim bulunduğum bölge Bursa'nın ekonomik düzeyi iyi bir bölge.
Bizde heryıl 500 kayıt düşüyor.
150 kişi ancak kayıt yaptırıyor.
Gerisi özel okula gidiyor.
Ben de hiç düşünmedim özel okulu.
Belki lisede gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?