işte herşeye kulak kabartıyoruz şekerimTopiğin birinde kadının biriyle tartışmışlığım bile var bu konuyu. Dini dedikleri her şeye inanmıyorum artık bu devirde. Peygamber efendimiz vefat ettikten sonra bir çok şeyi kendi kafalarına göre değiştirdiler maalesef. Şu an her önüne gelen din hakkında açıklama yapıyor. Allah akıl vermiş hepimize. İnsan vücudu susuz yaşayabilir mi? Yaşayamaz. Temizlik için bile su şart. Saçmalık yani. Bizim için önce sağlık. Hele ki şu salgın döneminde vücudun direncini iyi tutmalıyız. Direnç düştüğü an vücut her türlü hastalığa açık hale geliyor. O yüzden yapman gereken tek şey sağlıklı beslenmek. 70 kilo olayım önemli değil ama sağlıksız olmayayım.
aman sakın gitme seni hergün burada görmezsem iyi olmuyor bana çok iyi geliyorsun demek ki din öğretmenisin çok severdim din öğretmenlerimi ve hep ilgiyle takip ederdim derslerimi çok saygılar sevgiler öğretmenimEhem ehmm
Din Kültürü Öğretmeni konuşuyor,
Peygamberimiz bi hadisinde, midenizin üçte birini suya, üçte birini yemeğe ayırın, üçte birini boş bırakın, yemekten de doymadan kalkın buyuruyor...
Yani herşeyin abartısı yanlış ve sağlıksız, ölçülü beslenmek en güzeli..
İlk girdiğim zamanlarda başka bi topikte bi hadisin orjinal metnini yapıştırmıştım, ban yemiştim. Umarım şimdi yemem..
bence bayağ zor birşey yemek yemeyi çok seven birileri için çok zor yani benim içinBen önceki hafta 3 kere denedim ama öğlen 1den sonra bozdum dayanamadım
bilmezmiyim ama senin 10 /1 spor yapsam buradakilerin Hepsine toz attırırım ben sporsuz devam ediyorum savaşa bu hafta seni çok iyi takip edeceğimeee hadi bakalım rakibemmm bu hafta kim daha fazla kilo verecek) fena spor yaparım bilirsin
ay keşkeee spor yapsam çocukları oyun alanına götürüyorum.
işte herşeye kulak kabartıyoruz şekerim
Aslında ben vucüdumu arındırmak istiyorum zararlı şeylerden ama nasıl yapacağım bilmiyorum şöyle bayramın kötü etkilerini silip vücudumu temizlemek ve sonra normal diyetime devam etmek istiyorum
Yok mu böyle birşey hocam
aman sakın gitme seni hergün burada görmezsem iyi olmuyor bana çok iyi geliyorsun demek ki din öğretmenisin çok severdim din öğretmenlerimi ve hep ilgiyle takip ederdim derslerimi çok saygılar sevgiler öğretmenim
bence bayağ zor birşey yemek yemeyi çok seven birileri için çok zor yani benim için
bilmezmiyim ama senin 10 /1 spor yapsam buradakilerin Hepsine toz attırırım ben sporsuz devam ediyorum savaşa bu hafta seni çok iyi takip edeceğim
ay keşkeee spor yapsam çocukları oyun alanına götürüyorum.
Canım, geçmiş olsun, bi takip et, devam ederse mutlaka Dr git, kalp önemliMaşallah canım sana ben off günü ilan ettim çok kilo vermiş gibi:) nedendir bilmiyorum kalbim ağrıyor gibi hatta sonradan sırtıma vurdu sol tarafa ağrı o yüzden zorlamadım kendimi. Kızımla etkinlik yaptım günlük atıştırmamızı yaptık. Ne yesek beğenirsin sufle:) :) yarından itibaren kaldığım yerden devam
Yaa çok geçmiş olsun ne zorlu geçmiştir o dönem Allah herkese sağlık sıhhat versin inşallah. Ben de benzer şekilde düşünüyorum oğlum 3 aylıkken bronşiolit oldu o dönem sadece birkaç gün belki geçer diye bekledik ama hastalık daha da ilerledi dr a gidip tedavisini olmasaydık ne olurdu bilmiyorum hala da sık sık oluyor maalesef. Aşı konusunda da benzer şekilde düşünüyorum toplum olarak aşabilmemiz için bazı şeyleri ortak hareket etmeliyiz. Verem savaş dispanserlerini biliyorum canım dedem verem olup bir süre yatmıştı ankarada. Körü körüne bağlılık benlik değil zaten şu canan karatay konusunda da aynısını düşünüyorum. Bana bu konuda kızanlar çıkacaktır ama özellikle hamilelik şekeri konusunda tepkisi hiç hoşuma gitmiyor. Dikte ediyor her şeyi ki en nefret ettiğim şey.Körü körüne bir fikri savunan insanları gerçekten anlayamıyorum. Bilim yaşadığımız bu dünyada arkasında durmamız gereken en önemli gerçeklerden. Aşı konusunda çok sinirleniyorum ben insanlara. Tamam kendinize acımıyorsunuz anladık onu, ama hastalığı kaptığınız anda etrafınızdaki insanlara bulaştırmaya hakkınız yok. Bunu anlayamıyorlar. Küçük kızım kreşten su çiçeği kaptı. Henüz 9 aylıktı ve biz hastanede bronşit tedavisi görüyorduk. Allahım öyle kötüydü ki anlatamam. Oturup oturup ağladım. Aşı zamanı gelmemişti ve su çiçeği aşısı yoktu. Öyle ağır geçirdi ki çok ama çok korktum çünkü su çiçeği iç organlarda da çıkabiliyor. Menenjit mesela. Kötü hastalık bunların hepsi kötü. Kuduzun aşısı bulunmasa, veremin aşısı bulunmasa şimdi kim bilir ne hallerde olurduk. Biz şu an çok farkında değiliz ama verem savaş dispanserleri hala var biliyorsunuz di mi? Bu konu hakkında sanırım sayfalarca konuşabilirim. O kadar sinirleniyorum duyunca.
Ciddi vir şey gibi değil ama takipteyim canım teşekkür ederim. Gece üşümüş olabilirim affersiniz üstüm başım açık gece oğlumu emzirince hep açıkta kalınca orası sanırım üşüyorum farkına varmadan. Göğüs açıkta oğlumun ağzında olunca sürekli oluyor böyle şeyler:)Canım, geçmiş olsun, bi takip et, devam ederse mutlaka Dr git, kalp önemli
Normal görünmüyor kaptan bence de bir dr a falan git bari. Üzülme diyeceğim ama ben olsam ben de üzülürdüm sanırım. Belki de vücutta bir şeyler az ya da fazla çalışıyordur. Bayramda 700+700 almıştım ben de iki üç gün ama düzenim değişmişti senin durum farklıBen eskiden regl zamanlarımda kilo almak yerine kilo verirdim. Son dönemlerde bir şeyler oldu ve ben bu problemi çözemiyorum. Çok fazla ödemim var. Pazartesi esnek çalışma dönemim bitiyor. Tüm gün çalışmaya başlıyorum maalesef. Bir daha ki aya da aynı durumu yaşar ödemi çözemezsem eğer doktora görünmeye karar verdim. Öyle böyle değil. Tartımı yanlış diye bir kez daha tartıldım. Kızları tarttım. Maalesef çok fena bir sonuç gördüm tartıda. Dün tartıldığımda sadece +400 deydim. Bugün +1900 deyim. Bir gün içinde 1,5 kilo almam imkansız bir durum. Zaten reglimde normal değil. Umarım en kısa zamanda düzelirBu arada yeşil çayımı da içiyorum. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum. Tuzlu yemiyorum ama bundan sonra iyice azaltacağım tuzu. Hatta pazartesi testlerimi yaptırsam mı diye düşünmeye başladım. Kan değerlerime en son ne zaman baktırdım hatırlamıyorum.
Geçen hafta : 73
Bu hafta : 74.9
Çok üzgünüm çok cidden
Kaptancığım, kayınvalidem en son 3 ay önce gördü beni ve torunlarını aynı şehirde olduğumuz halde, bizim yolumuzu gözlüyor. Gidince önüme 1 tabak mantı kesin , börek, yağlama, gözleme, sarma vs de olabilir, koyacaktır.. inşallah hafif atlatmaya çalışacağım, 3 hafta içinde en az 68 e ulaşıp öyle mezun olmayı hedefliyorum..Yediklerine dikkat edersen orada gerek kalmaz yürüyüşe. Kaçamak yapsan bile sadece lokma bazında yapmaya çalışKöyde bahçe varsa çocuklarla top oyna biraz ip atla spor olur
Ay teşekkür ederim, gönüller karşılıklıaman sakın gitme seni hergün burada görmezsem iyi olmuyor bana çok iyi geliyorsun demek ki din öğretmenisin çok severdim din öğretmenlerimi ve hep ilgiyle takip ederdim derslerimi çok saygılar sevgiler öğretmenim
Maşallah canım sana ben off günü ilan ettim çok kilo vermiş gibi:) nedendir bilmiyorum kalbim ağrıyor gibi hatta sonradan sırtıma vurdu sol tarafa ağrı o yüzden zorlamadım kendimi. Kızımla etkinlik yaptım günlük atıştırmamızı yaptık. Ne yesek beğenirsin sufle:) :) yarından itibaren kaldığım yerden devam
Ah farkedildi suflem:) tamam canım ben de ne yapacaksın şu halimle merak ediyordum:) aslında takıma girmeyi istiyorum bir yandan karne alabilmek istiyordum mezuniyette ama daha da batırırsam takımda diye de korkmuyor değilimGeçmiş olsun canım dikkat et. Allah göstermesin hepimizden uzak tutsun ama bazen insanlar özellikle kadınlar kalp krizi geçirdiğinin farkına varamıyor. Üşütmüş olma ihtimalin de çok yüksek ama sen yine de eğer aynı durum tekrarlayacak olursa mutlaka bir doktora git. Sufle'yi de araya sıkıştırmış görmedim sanmaBen batırdım bu hafta tüm listeyi. Seni de alıyorum listeye. Bu hafta kim var kim yok listeye girebilen herkesi alacağım. Madem battık haftaya güzel bir çıkış yapalım. O yüzden akşam yemeğine dikkat et lütfen. Artık listedesin. Streste yapma artık kızmıyorum kimseye
Canım 1 günde 1,5 kilo alınmaz, açken kıyafetsiz tartıldın dimi? Dün ödem yapacak su tutacak bişey yemediysen tartında bi sorun var bence. Hatırlarsan benle yarıştığın hafta da böyle bi anormallik olmuştu?Ben eskiden regl zamanlarımda kilo almak yerine kilo verirdim. Son dönemlerde bir şeyler oldu ve ben bu problemi çözemiyorum. Çok fazla ödemim var. Pazartesi esnek çalışma dönemim bitiyor. Tüm gün çalışmaya başlıyorum maalesef. Bir daha ki aya da aynı durumu yaşar ödemi çözemezsem eğer doktora görünmeye karar verdim. Öyle böyle değil. Tartımı yanlış diye bir kez daha tartıldım. Kızları tarttım. Maalesef çok fena bir sonuç gördüm tartıda. Dün tartıldığımda sadece +400 deydim. Bugün +1900 deyim. Bir gün içinde 1,5 kilo almam imkansız bir durum. Zaten reglimde normal değil. Umarım en kısa zamanda düzelirBu arada yeşil çayımı da içiyorum. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum. Tuzlu yemiyorum ama bundan sonra iyice azaltacağım tuzu. Hatta pazartesi testlerimi yaptırsam mı diye düşünmeye başladım. Kan değerlerime en son ne zaman baktırdım hatırlamıyorum.
Çok üzgünüm çok cidden
Normal görünmüyor kaptan bence de bir dr a falan git bari. Üzülme diyeceğim ama ben olsam ben de üzülürdüm sanırım. Belki de vücutta bir şeyler az ya da fazla çalışıyordur. Bayramda 700+700 almıştım ben de iki üç gün ama düzenim değişmişti senin durum farklı
Ah farkedildi suflem:) tamam canım ben de ne yapacaksın şu halimle merak ediyordum:) aslında takıma girmeyi istiyorum bir yandan karne alabilmek istiyordum mezuniyette ama daha da batırırsam takımda diye de korkmuyor değilim
Canım 1 günde 1,5 kilo alınmaz, açken kıyafetsiz tartıldın dimi? Dün ödem yapacak su tutacak bişey yemediysen tartında bi sorun var bence. Hatırlarsan benle yarıştığın hafta da böyle bi anormallik olmuştu?
Acaba tartın mı sorunlu? Başka bi tartı ile kıyasladın mı?Hatta uyandıktan sonra 1 saate yakın bekledim canım. Biliyorum ki sabah ödemim oluyor. Ona rağmen bu kadar fazla çıktı. Reglimin ikinci günü normalde kanamam fazlalaşır ve ödemim azalır. Bu kez kanamam çok az. Zaten olması gerekenden çok önce oldu. Dedim ya eğer bir kaç güne çözemezsem bu ödem meselesini testlerimi yaptıracağım. Ama şu an takipteyim kendi kendimi. Yediklerimi sizlere yazıyorum iki gündür lokması lokmasına. Fazladan yediğim revani ve bayram şekeri var. Onun haricinde kaçamağım yok. Dolmalarda bulgurlu değildi hadi bulgur şişkinlik yaptı desem. Hatta size dün öğle yemeğimin fotoğrafını atayım bakın. Turşu da yemedim. Ama savaş açtım şu an vücuduma bu kez mutlaka bulacağım bunun sebebini ya da çözümünü.
Yaa çok geçmiş olsun ne zorlu geçmiştir o dönem Allah herkese sağlık sıhhat versin inşallah. Ben de benzer şekilde düşünüyorum oğlum 3 aylıkken bronşiolit oldu o dönem sadece birkaç gün belki geçer diye bekledik ama hastalık daha da ilerledi dr a gidip tedavisini olmasaydık ne olurdu bilmiyorum hala da sık sık oluyor maalesef. Aşı konusunda da benzer şekilde düşünüyorum toplum olarak aşabilmemiz için bazı şeyleri ortak hareket etmeliyiz. Verem savaş dispanserlerini biliyorum canım dedem verem olup bir süre yatmıştı ankarada. Körü körüne bağlılık benlik değil zaten şu canan karatay konusunda da aynısını düşünüyorum. Bana bu konuda kızanlar çıkacaktır ama özellikle hamilelik şekeri konusunda tepkisi hiç hoşuma gitmiyor. Dikte ediyor her şeyi ki en nefret ettiğim şey.
ÜzülmeBen eskiden regl zamanlarımda kilo almak yerine kilo verirdim. Son dönemlerde bir şeyler oldu ve ben bu problemi çözemiyorum. Çok fazla ödemim var. Pazartesi esnek çalışma dönemim bitiyor. Tüm gün çalışmaya başlıyorum maalesef. Bir daha ki aya da aynı durumu yaşar ödemi çözemezsem eğer doktora görünmeye karar verdim. Öyle böyle değil. Tartımı yanlış diye bir kez daha tartıldım. Kızları tarttım. Maalesef çok fena bir sonuç gördüm tartıda. Dün tartıldığımda sadece +400 deydim. Bugün +1900 deyim. Bir gün içinde 1,5 kilo almam imkansız bir durum. Zaten reglimde normal değil. Umarım en kısa zamanda düzelirBu arada yeşil çayımı da içiyorum. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum. Tuzlu yemiyorum ama bundan sonra iyice azaltacağım tuzu. Hatta pazartesi testlerimi yaptırsam mı diye düşünmeye başladım. Kan değerlerime en son ne zaman baktırdım hatırlamıyorum.
Çok üzgünüm çok cidden
Hadi bakalım inşallah diyetisyenle daha iyi ilerlersin.. ödem atıcı önerileri oldu mu ?Kizlar diyetisyenden yeni geldim
Kilo
95.5
aslında analizi atmaya çalıştım ama yine yuklenemiyor
Aslında ödemin çok fazla dedi ve ağır diyetlerle metobolizman yorulmuş dedi
Bu hafta çok sıkı bir diyet programı var inşallah sonuç haftaya daha iyi olur
Teşekkür ederim canım benim o senin güzelliğin bizlere kattığın bolca güzellik var. İyi ki tanımışım seni ve grubumuzu. Hiç olmazsa birbirimize saygımız var hırs yapıp birbirimizi üzmüyoruz benim çok hoşuma gidiyor. Sevmiyorum gergin ortamları hiçKorkma o konuda zaten her hafta birimiz batırıyoruz. Önemli olan samiyetimiz, takımımızın güzelliği, birliği, beraberliği. Hırsa gerek yok. Yavaş yavaş zayıflarız. İlla ki her hafta birinci olacağız diye bir kural yok. Ben sonuncu olsak da takımımızı çok seviyorum. Hepiniz ayrı ayrı ve değerlisiniz o yüzden hiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?