Benim bu bayana tepkim aşı karşıtlığıyla başlıyorİki türlüsü de var canım ama Gönül'ün dediği Aidin Salih diye birinin Açlık orucu. Detayları var. Çok su içerek zayıflanan bir su diyeti de var. Bu kadın doktormuş. Bu konuda kitabı da var. Tamamen açlık yapamayan meyve ve sebze sularıyla besleniyor. Bla bla bla işteDetaylı açıklamaları var internette. Ama bence sağlıksız.
eee hadi bakalım rakibemmm bu hafta kim daha fazla kilo verecekçok güzel başlangıç
evet aklımdaydın
Bu hafta senle yarışacağım
üzerim
Bende yapamam 7 gün ama 3 gün yaparak denemek istiyorum
Aidin Salih hocanın tavsiyesi canım su orucu youtube da çok fazla uygulayan insanlar var gün gün paylaşmışlar ben izlemiştim bana zor gelmişti..... Aidin Salih çok önemli ilim kadını Allah rahmet eylesin ..... onunda önerisi iki öğün yemek yenilmesi...evet kötü etkilediği insanlar da var zaten herkese uygun değil.
Ya aslında güzel şeyler de söyleniyor hakkında dini yönüde mi var ne tam araştıramadım
Her babayiğidin harcı değil zaten bazı insanlar vucüdünu arındırmak ve sağlığa kavuşmak için yapıyormuş
Sen hiç araştırdın mı bir bilgin var mı
ama bunun adı diyet değil aidin salih te buna diyet demiyor vucudda zararlı toksinleri arındırma hücreleri yenileme kürü gibi .. yani kesinlikle diyet demiyor ...İki türlüsü de var canım ama Gönül'ün dediği Aidin Salih diye birinin Açlık orucu. Detayları var. Çok su içerek zayıflanan bir su diyeti de var. Bu kadın doktormuş. Bu konuda kitabı da var. Tamamen açlık yapamayan meyve ve sebze sularıyla besleniyor. Bla bla bla işteDetaylı açıklamaları var internette. Ama bence sağlıksız.
wawwwww harikaaaa tebriklerGeçen hafta 63.3
Bu hafta 62.
Toplam yüzde - 2.05
LAydLiNe cok açım şimdi bir şeyler yemeye gidiyorim
ama bunun adı diyet değil aidin salih te buna diyet demiyor vucudda zararlı toksinleri arındırma hücreleri yenileme kürü gibi .. yani kesinlikle diyet demiyor ...
Merak ettim nasıl kötü etkilendin acaba? Az önce baktım da internetten biraz bana hiç mi hiç uymayan düşünceleri varmış öncesinde bakmamıştım hiç ilgilimi çekmemiştiBenim takip ettiğim program da aldın salih temelli idi face de yitik şifayı bulanlardan takip esiyordum ama ben kötü etkilendim. Şu an şeker bağımlısı gibiyim. Eskisinden de kötü. Sönüm hayır ola...
Ben de merak ettim, bakıcam birazdanMerak ettim nasıl kötü etkilendin acaba? Az önce baktım da internetten biraz bana hiç mi hiç uymayan düşünceleri varmış öncesinde bakmamıştım hiç ilgilimi çekmemişti
Benim mantığıma pek uymadı yaklaşımı. Doğum topiğimde de birisi sürekli örnekler veriyordu yok ateş havale noktasına kadar durmalı ilaç vs verilmemeli falan diye demek ki ondan örnekler veriyormuşBen de merak ettim, bakıcam birazdan
Benim mantığıma pek uymadı yaklaşımı. Doğum topiğimde de birisi sürekli örnekler veriyordu yok ateş havale noktasına kadar durmalı ilaç vs verilmemeli falan diye demek ki ondan örnekler veriyormuş
1 Haziran pazartesi günü kayınvalideme köye gitcez, belki 1 gece de kalırız, 1-2gün
yürüyüş yapamayabilirim diye önden takviye yapıyorum
Maşallah canım sana ben off günü ilan ettim çok kilo vermiş gibi:) nedendir bilmiyorum kalbim ağrıyor gibi hatta sonradan sırtıma vurdu sol tarafa ağrı o yüzden zorlamadım kendimi. Kızımla etkinlik yaptım günlük atıştırmamızı yaptık. Ne yesek beğenirsin sufle:) :) yarından itibaren kaldığım yerden devamBen de 1,5 saat hemstırlığımı yaptım yürüyüş bandında, yeşil çayımı kaptım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?