Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bu bayana tepkim aşı karşıtlığıyla başlıyor

çok güzel başlangıç
evet aklımdaydın
Bu hafta senle yarışacağım
üzerim

Bende yapamam 7 gün ama 3 gün yaparak denemek istiyorum
eee hadi bakalım rakibemmm bu hafta kim daha fazla kilo verecek ) fena spor yaparım bilirsin

Aidin Salih hocanın tavsiyesi canım su orucu youtube da çok fazla uygulayan insanlar var gün gün paylaşmışlar ben izlemiştim bana zor gelmişti..... Aidin Salih çok önemli ilim kadını Allah rahmet eylesin ..... onunda önerisi iki öğün yemek yenilmesi...

ama bunun adı diyet değil aidin salih te buna diyet demiyor vucudda zararlı toksinleri arındırma hücreleri yenileme kürü gibi .. yani kesinlikle diyet demiyor ...

ama bunun adı diyet değil aidin salih te buna diyet demiyor vucudda zararlı toksinleri arındırma hücreleri yenileme kürü gibi .. yani kesinlikle diyet demiyor ...

O demese bile herkes öyle biliyor canım. Ayrıca bence diyet demek kendini bir süre belli şeylere karşı uzak tutmak demek. Her şeyin diyeti olabilir. O demese bile bu bir şekilde diyet.

Benim takip ettiğim program da aldın salih temelli idi face de yitik şifayı bulanlardan takip esiyordum ama ben kötü etkilendim. Şu an şeker bağımlısı gibiyim. Eskisinden de kötü. Sönüm hayır ola...

Benim takip ettiğim program da aldın salih temelli idi face de yitik şifayı bulanlardan takip esiyordum ama ben kötü etkilendim. Şu an şeker bağımlısı gibiyim. Eskisinden de kötü. Sönüm hayır ola...
Merak ettim nasıl kötü etkilendin acaba? Az önce baktım da internetten biraz bana hiç mi hiç uymayan düşünceleri varmış öncesinde bakmamıştım hiç ilgilimi çekmemişti

Ben de merak ettim, bakıcam birazdan
Benim mantığıma pek uymadı yaklaşımı. Doğum topiğimde de birisi sürekli örnekler veriyordu yok ateş havale noktasına kadar durmalı ilaç vs verilmemeli falan diye demek ki ondan örnekler veriyormuş

Benim mantığıma pek uymadı yaklaşımı. Doğum topiğimde de birisi sürekli örnekler veriyordu yok ateş havale noktasına kadar durmalı ilaç vs verilmemeli falan diye demek ki ondan örnekler veriyormuş

Körü körüne bir fikri savunan insanları gerçekten anlayamıyorum. Bilim yaşadığımız bu dünyada arkasında durmamız gereken en önemli gerçeklerden. Aşı konusunda çok sinirleniyorum ben insanlara. Tamam kendinize acımıyorsunuz anladık onu, ama hastalığı kaptığınız anda etrafınızdaki insanlara bulaştırmaya hakkınız yok. Bunu anlayamıyorlar. Küçük kızım kreşten su çiçeği kaptı. Henüz 9 aylıktı ve biz hastanede bronşit tedavisi görüyorduk. Allahım öyle kötüydü ki anlatamam. Oturup oturup ağladım. Aşı zamanı gelmemişti ve su çiçeği aşısı yoktu. Öyle ağır geçirdi ki çok ama çok korktum çünkü su çiçeği iç organlarda da çıkabiliyor. Menenjit mesela. Kötü hastalık bunların hepsi kötü. Kuduzun aşısı bulunmasa, veremin aşısı bulunmasa şimdi kim bilir ne hallerde olurduk. Biz şu an çok farkında değiliz ama verem savaş dispanserleri hala var biliyorsunuz di mi? Bu konu hakkında sanırım sayfalarca konuşabilirim. O kadar sinirleniyorum duyunca.

1 Haziran pazartesi günü kayınvalideme köye gitcez, belki 1 gece de kalırız, 1-2gün
yürüyüş yapamayabilirim diye önden takviye yapıyorum

Yediklerine dikkat edersen orada gerek kalmaz yürüyüşe. Kaçamak yapsan bile sadece lokma bazında yapmaya çalış Köyde bahçe varsa çocuklarla top oyna biraz ip atla spor olur

Ben de 1,5 saat hemstırlığımı yaptım yürüyüş bandında , yeşil çayımı kaptım geldim
Maşallah canım sana ben off günü ilan ettim çok kilo vermiş gibi:) nedendir bilmiyorum kalbim ağrıyor gibi hatta sonradan sırtıma vurdu sol tarafa ağrı o yüzden zorlamadım kendimi. Kızımla etkinlik yaptım günlük atıştırmamızı yaptık. Ne yesek beğenirsin sufle:) :) yarından itibaren kaldığım yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…