Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

G0naydın kızlar
Geçen hafta.54.4
Bugün 53.5
Fark -900

Tebrikler canım

Olsun canım haftaya verirsin nasılsa..

Allah rast getirsin canım benim.. yardımcınız olsun

Haftaya daha iyi olucak canım

Eki Görüntüle 2641267

Kızlar tartı sonucun 26 Mayıs'ta 125 ydı

Geçen hafta:123.8
Bu hafta:122.7
Fark:0.5
Yüzde:0.4

Haftaya daha iyi sonuçlarla inşallah
Tebrik ederim canım ne güzel kilo vermissin 1.1

Şiştir o şiş haftaya fazlasıyla gidecek canım eminim
Su orucu hakkınfa tecrübesi olan var mı
Canım ben duydum ama sağlıklı olduğu söylensede bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası bunun hakkında video izlemiştim YouTube dan..

Tebrik ederim canım güzel başlangıç

Tebrik ederim canım bu hafta bizim yarışta sen kazandın:)

Teşekkür ederim canım hedefim haftada 1 kilo dolayısıyla kazanmış saymıyorum kendimi
Haftaya inşallah
Regl öncesi duygular daha bir karmaşık oluyor ben de patlamaya hazır bomba modunda geziyorum eşim anlıyor yine mi diye:) umarım o duygusal ruh halini atmışsındır bomba gibi bir haftaya başlarsın:)
Dün o kadar cok agladim ki atmisimdir sanırım canım bu hafta bomba gibi başlayacağına dair içimde bir kıpırtı yok maalesef.. ruh halim karmaşık biraz.. şuan görüyorum ki canım henüz normale donmemisim

Duygularını bastırmaya çalışma yaşa canım ama sonra toparlanmaya çalış seni üzen ne varsa değiştir geçmişe yönelikse kabullenmeye çalış çünkü geçmişe yönelik değiştirebileceğimiz bir şey yok ya da kendi dışımızdaki insanlara yönelik. Değiştirebileceğimiz tek şey kendi yaşantımız. Hadi bakalım toparlayacaksın ebru güveniyorum sana. Güçlü yanlarına odaklan

Tebrikler canım süper sonuç, muhteşemsin
Yarışı sen kazandın
Teşekkür ederim canım Hedefime ulasamadigim için basarili değilim aslında haftaya inşallah

Canım Duygulandırdın beni.. Toparlayacağim elbet.. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım ❤ Hedefime ulasamadigim için basarili değilim aslında haftaya inşallah

Canım ❤ Duygulandırdın beni.. Toparlayacağim elbet.. Teşekkür ederim
Rica ederim canım duygusal olarak iyi hissetmediğin zamanlarda yaz buraya içine attıkça ağırlaşmaya başlar ve seni daha çok yorar yardımcı olabileceğimiz ölçüde oluruz. Hadi hadi zaferinin tadını çıkar bugüne bugün ayşegülü geçtin:) :) ayşegüll nerelerdesin koş gel. Meydan bana kaldı bak:)

çok güzel başlangıç
evet aklımdaydın
Bu hafta senle yarışacağım
üzerim

Bende yapamam 7 gün ama 3 gün yaparak denemek istiyorum
Canım su diyeti sadece su içmek mi oluyor? Eğer öyleyse çok sağlıksız olur, ve geçici bi kilo veriliyor sonra geri alınıyo
Burda başka bi topikte okumuştum, kadın en son hastanelik oldu, bir diğeri de diyetten sonra verdiğini fazlasıyla aldı diye hatırlıyorum

Burdayım, burdayım..
marbling , zaferin tadını çıkar, beni geçmek herzaman herkese nasip olmaz bak, ona göre

evet kötü etkilediği insanlar da var zaten herkese uygun değil.
Öyle şeyler yapmıyoruz biliyorsun di mi? Sağlıklı ve dengeli besleneceğiz. Acele etmemize gerek yok.
Ya aslında güzel şeyler de söyleniyor hakkında dini yönüde mi var ne tam araştıramadım
Her babayiğidin harcı değil zaten bazı insanlar vucüdünu arındırmak ve sağlığa kavuşmak için yapıyormuş
Sen hiç araştırdın mı bir bilgin var mı

Sanırım ben hep bu yüzden mutluyum

çok güzel başlangıç
evet aklımdaydın
Bu hafta senle yarışacağım
üzerim

Bende yapamam 7 gün ama 3 gün yaparak denemek istiyorum

Gönül elime sopayı alırım iyi bi pataklarım seni. Yok öyle şu diyeti bu diyeti. Deneme dahi. Sağlıklı beslendin de kilo veremedin mi? Kaçamak yapıp yapıp kilo veremeyiz canım biliyorsun bunu. O su diyeti dediğin şeyi yapacağına kaçamak yapma. Bu daha kolay. Sakın haaaa

Topiğin birinde kadının biriyle tartışmışlığım bile var bu konuyu. Dini dedikleri her şeye inanmıyorum artık bu devirde. Peygamber efendimiz vefat ettikten sonra bir çok şeyi kendi kafalarına göre değiştirdiler maalesef. Şu an her önüne gelen din hakkında açıklama yapıyor. Allah akıl vermiş hepimize. İnsan vücudu susuz yaşayabilir mi? Yaşayamaz. Temizlik için bile su şart. Saçmalık yani. Bizim için önce sağlık. Hele ki şu salgın döneminde vücudun direncini iyi tutmalıyız. Direnç düştüğü an vücut her türlü hastalığa açık hale geliyor. O yüzden yapman gereken tek şey sağlıklı beslenmek. 70 kilo olayım önemli değil ama sağlıksız olmayayım.

Canım su diyeti dedikleri hiç su içmemek mi oluyor?
Yoksa sadece su içerek yaşamak, başka hiçbir gıda vs yememek mi?
Ben 2. Sini sanıyordum
İkisi de sağlıksız zaten de merak ettim?

Ehem ehmm
Din Kültürü Öğretmeni konuşuyor,
Peygamberimiz bi hadisinde, midenizin üçte birini suya, üçte birini yemeğe ayırın, üçte birini boş bırakın, yemekten de doymadan kalkın buyuruyor...
Yani herşeyin abartısı yanlış ve sağlıksız, ölçülü beslenmek en güzeli..
İlk girdiğim zamanlarda başka bi topikte bi hadisin orjinal metnini yapıştırmıştım, ban yemiştim. Umarım şimdi yemem..

Canım su diyeti dedikleri hiç su içmemek mi oluyor?
Yoksa sadece su içerek yaşamak, başka hiçbir gıda vs yememek mi?
Ben 2. Sini sanıyordum
İkisi de sağlıksız zaten de merak ettim?

İki türlüsü de var canım ama Gönül'ün dediği Aidin Salih diye birinin Açlık orucu. Detayları var. Çok su içerek zayıflanan bir su diyeti de var. Bu kadın doktormuş. Bu konuda kitabı da var. Tamamen açlık yapamayan meyve ve sebze sularıyla besleniyor. Bla bla bla işte Detaylı açıklamaları var internette. Ama bence sağlıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…