Canım benim.. Herşeyin hayırlısı.. bizler için ne hayırlı bilemiyoruz.. içinizi karartacak şeyler anlatmak istemem burada sadece şunu diyim geçmişte çocuk denemeleri bizimde olmuştu bazen keşke olsaydı yönüm olurdu diyorum ama birlikteliğin ayrılıkla sonuçlandığını görünce şükrediyorum.... Yoksa ben ne ayrilabilirdim, ne donebilirdim de okuyabilirdim.. hayat.. birde hep, çocuğum olsa bile, durumum iyi olursa ve eşimde isterse bir çocuk evlat edinmeyi çok isterdim.. ne çocuğum oldu ne evlat edinebildim ayrı mesele ama ileride yapicam dogurmasamda edinicemCanım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen
Vallahi canım gerçekten çok.. kahvaltının hayalinindunden kurmuştum zaten kendime ödüldü. Ama pilav çok olduCanım menün sanki biraz fazla geldi bana: kızatma, kızarmış tereyağlı ekmek ve 8 kaşık pirinç pilavı...ama bugün güzel bi sonuç almıştın, ödül günü gibi oldu sanırım, afiyet olsun
Nasılsın, ruh halin düzeldi mi biraz? Canını sıkan belli bi durum yoktur inşallah? Regl döneminde hepimizde oluyo garip haller
Dedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işine
Eşimde hiç acmıyor bebek konusunu rahatız yani olmayınca insan olmalı diye hırsa geliyor valla o hırsı kaybettim galiba ben belkide Allah kalbime ferahlık verdi iyiyim yani böyle
İnsallah Canım yapmamayı düşünüyorumherşeyiyle mükemmel
bugün senin kaçamak günün heralde bunhafta başka yapmazsın diye düşünüyorum
ufff niye bu kadar muntazam istikralı bir menü olur ki
Horika olmuş horikaa eline sağlık canım
İSİM SPOR SU LAydLİNe Berceste_ Ayşegül6666 Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 chentiq Gonul83 İlaymilla Elifff80 pessinus candy_candy marbling dira90 cemrenil
Sorun ne Ki?? Güzel olmuş iştetabloyu hazırladım ama her hafta senin gibi nasıl tekrar kullanabilirim
bilgisayar özürlüsüyüm ben yabilen varsa gelsin bir el atsın hadi canlarım
LAydLiNe
Adacım o süper ötesi menü ve Spor ile bence müthiş bir eksi gelecek.İnşallah haftaya cuma güzel rakamlar görecem
Süper olmuş.
İSİM SPOR SU LAydLİNe Berceste_ Ayşegül6666 Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 chentiq Gonul83 İlaymilla Elifff80 pessinus candy_candy marbling dira90 cemrenil
Teşekkür ederim Ayşehülcüm.Bercestenin mesaj başlığındaki Berceste adına tıklayınca altında özel mesaj yazıyo, oraya tıklayıp yazıyorsun canım..
Çarşı bize 40 dakika uzaklıkta gidip gelmem 1 buçuk saat alışveriş yapmam da 1 buçuk saat çok yoruldum cokkk ayaklarıma kara sular indiKız naptın 3 saat.
Pestilin çıkmıştır.
Maşallah.
Vayy tarafını belli etttin demekAdacım o süper ötesi menü ve Spor ile bence müthiş bir eksi gelecek.
Ben inanıyorum sana.
Gerçekten çok güzel gidiyorsun.
İyi olmuş canım.Çarşı bize 40 dakika uzaklıkta gidip gelmem 1 buçuk saat alışveriş yapmam da 1 buçuk saat çok yoruldum cokkk ayaklarıma kara sular indişimdi 1 bardak süt icecem regl öncesi acikip dururum bu kadar açken yatamam bari dedim 1 bardak süt iceyim
Hepimiz için rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah kuzum benim rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah canım tanımıyorum seni ama içime çok iyi niyetlisin diye doğuyor rabbim o iyi temiz kalbine göre versinCanım benim.. Herşeyin hayırlısı.. bizler için ne hayırlı bilemiyoruz.. içinizi karartacak şeyler anlatmak istemem burada sadece şunu diyim geçmişte çocuk denemeleri bizimde olmuştu bazen keşke olsaydı yönüm olurdu diyorum ama birlikteliğin ayrılıkla sonuçlandığını görünce şükrediyorum.... Yoksa ben ne ayrilabilirdim, ne donebilirdim de okuyabilirdim.. hayat.. birde hep, çocuğum olsa bile, durumum iyi olursa ve eşimde isterse bir çocuk evlat edinmeyi çok isterdim.. ne çocuğum oldu ne evlat edinebildim ayrı mesele ama ileride yapicam dogurmasamda edinicem. Önce evlenmeye karar vermem lazim.. kafamın karışıklığı yüzünden benimle evlenmek isteyen adamida kaçırdım elimden bı daha öyle işli aşlı, düzenini oturtmuş tek eksiği eşi olan bir adam bulabilir miyim bilmiyorum
Amannn Allah herkesin gönlüne göre versin, herkes için hayirlisi neyse o olsun..❤❤❤
Vallahi canım gerçekten çok.. kahvaltının hayalinindunden kurmuştum zaten kendime ödüldü. Ama pilav çok oldu
Daha iyiyim güzelim teşekkür ederim
derse verdim kendimi
❤❤❤
İnsallah Canım yapmamayı düşünüyorum❤
Horika olmuş horikaa eline sağlık canım
Ada çok iyi gidiyor Gönül.Vayy tarafını belli etttin demek
Haydi bakalım gönülcüleri görelim eller havaya
Bana ne dersin bak iki gündür suyumu da azalttim 3 litre içiyorum çok zor olsadaEee bu hafta kim benimle yarışmak ister?istemezseniz ben secerim bak nezaketen tamam demek zorunda kalırsınız
Harikasın canım kocaman tebrikler
Tmm o zamanBana ne dersin bak iki gündür suyumu da azalttim 3 litre içiyorum çok zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?