İnşallah gün olarak yaptığınız sporla beraber etiketle beni spor.listesi yapılacak bu haftaBen Perşembe ve cuma yapmicam spor diğer 5 gün yapicam inşallah
Tamam canim yaptığımda ekleyecem yarınBugün çarşıya gittim giderken gelirken yürüyerek gidip geldim 3 saat sonra evdeydim yürümekten helak oldum
herşeyiyle mükemmelMenüm
11.00
Çeyreğin yarısı kadar beyaz ekmek
8 kaşık patlıcan söğürme
3 yeşil zeytin
1 çay kaşığı çemen
15.30
Yeşil çay
18.00
1 tabak bol salatalı kısır
Akşam da çay içerim..
3 litre su, 1.5 saat yürüyüş...
bugün senin kaçamak günün heralde bunhafta başka yapmazsın diye düşünüyorumMenümü yazayim
Aradan çıksın gece kalınca uyuyorum falan
10.30 10-15 adet patates kızartması, 1 has. Yum., Domatesli kuzukulak salatası, 2 dilim kızarmış köy ekmeği tereyağlı (dünden planlanmıştım)
17.00 1 tabak kiymali nohut yemeği, 8 yk pirinç pilavı, 1 kase cacik
Suyum 2 lt. Oldu. 1.5 lik şişe yaptım günlük en az 3 oluyor artık bazen geçiyor bile.
Kitap ise dün 36 sayfa okumuştum. Kayra ile Kinyas bitti. Bugün Graham Moore'un Karanlığın Son Günleri'ne başladım. 22 sayfa okudum.
ufff niye bu kadar muntazam istikralı bir menü olur kiBugün menü
Sabah 11.10
1.5 yumurta
9 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates ve salatalık
Ara
5 yk yoğurt zerdaçallı ve çörekotu yağı ile
Akşam 17.00
4 baget fırında
Bol salata
2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm.
15 dk step yapıldı))
İnşallah haftaya cuma güzel rakamlar görecemherşeyiyle mükemmel
bugün senin kaçamak günün heralde bunhafta başka yapmazsın diye düşünüyorum
ufff niye bu kadar muntazam istikralı bir menü olur ki
Aaa bende ne tesadüfİnşallah haftaya cuma güzel rakamlar görecem
Bende müslili sevmem ama doyurucu diyorlar ... nasıl tokluk hissi var mı ?10:30
Avuç içi kadar lavaş arasına tereyağ ve beyaz peynir
3-4 kaşık yoğurt içine şeftali
Domates salatalık
Ev yapımı Peynir
12:00 2 çatal kısır
13:00 yeşil çay
16:00 salata
19:30 süt,yulaf, file badem, kuş üzümü (şeftali,ahududu, elma,nektari,çilek)
Hepsini karıştırdık
not: akşam yemeğimi eşim hazırladı hiç sevmiyorum bu yulaflı müslili kellogslu şeyleri o yüzden çok görünüyor ama az yedim 1 kase kadar yemişimdir
su az içtim spor yok
Ooo harikasin canooooo
İSİM SPOR SU LAydLİNe Berceste_ Ayşegül6666 Efsun64 polokey2244 Kiloverenbiri krtp86 chentiq Gonul83 İlaymilla Elifff80 pessinus candy_candy marbling dira90 cemrenil
Ben bilmiyorum benim hiç bilgisayarım olmadıtabloyu hazırladım ama her hafta senin gibi nasıl tekrar kullanabilirim
bilgisayar özürlüsüyüm ben yabilen varsa gelsin bir el atsın hadi canlarım
LAydLiNe
sonra nasıl kullanacam taslakları kaydet dedim ama tekrar nasıl olacak orada sıkıntı ar her hafta liste mi yapılacak eğer öyleyse yönetim buna bir el atsınOoo harikasin canoooooellerine sağlık ellerin dert görmesin canısıı
Doymak ne kelime hayattan soğudumBende müslili sevmem ama doyurucu diyorlar ... nasıl tokluk hissi var mı ?
Özrlden nasıl yazıcam.Spor yapacak arkadaşlar yaptığınız sporu ve dakika olarak lütfen özelden bana yazar mısınız liste yapacam arkadaslar cumaya kadar neler yaptığınızı hergun paylasacam ve sonunda kimler ne kadar spor yapmış görecek arkadaşlar özelden yazın lütfen
Canım benim Allah inşallah hayırlısıyla sana da bir bebiş nasip etsin ve kolaylık versin
Anammm gözlerime inanamıyorum listeye girmişim
Bunun şerefine çok güzel bir sonuç getiricem inşallah haftaya hem ise başlıyorum düzenim oturacak hem de perşembe cuma hariç spora başlıyorum hatta pazartesi başlayacaktım ama yarın sabah başlamaya karar verdim şuan
Ay ben de başlıyorum artık 2.5 aydır idari izindeyim evde kafayı kırmadan başlıyorum çok şükür artık
Canım iki öğüne devam etmek istersen sabah kahvaltıyı atlayıp öğlen saatlerinde kahvaltını yapabilirsin
Ben saat 10.30 gibi kahve meyve çiğ kuruyemiş ile güne başlayıp 12de kahvaltı edicem iş yerinde evden getirip malzemeleri
Bercestenin mesaj başlığındaki Berceste adına tıklayınca altında özel mesaj yazıyo, oraya tıklayıp yazıyorsun canım..Özrlden nasıl yazıcam.
Bilmiyorum.
Kız naptın 3 saat.Bugün çarşıya gittim giderken gelirken yürüyerek gidip geldim 3 saat sonra evdeydim yürümekten helak oldum
Güzel menü canım.10:30
Avuç içi kadar lavaş arasına tereyağ ve beyaz peynir
3-4 kaşık yoğurt içine şeftali
Domates salatalık
Ev yapımı Peynir
12:00 2 çatal kısır
13:00 yeşil çay
16:00 salata
19:30 süt,yulaf, file badem, kuş üzümü (şeftali,ahududu, elma,nektari,çilek)
Hepsini karıştırdık
not: akşam yemeğimi eşim hazırladı hiç sevmiyorum bu yulaflı müslili kellogslu şeyleri o yüzden çok görünüyor ama az yedim 1 kase kadar yemişimdir
su az içtim spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?