Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım çok da abartılı gelmedi bana, sufle ve makarna hariç güzel bi menü onlarda arada olur öyle su çok güzel, sporda olursa daha iyi olur

Amin inşallah canım zor bir.psikoloji sonuçta sorun kimdeyse karşı taraf için üzülüyor olmasını birazda o yüzden istiyor inşallah bu kış bebeğiniz sizinle olur
Allah razı olsun canım benim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm

Salata çok güzel oldu canım. Ben biraz fazla kızarttım tadı mücveri andırıyordu. Bir daha sık sık yaparım. Hem kolay hem lezzetli hem de çok sağlıklı. Siz de mantarı deneyin mutlaka. Bu arada ben yine baharat attım içine. Biraz karabiber ve biraz kimyon. Menünün olmayan kısımlarını biliyorsun zaten. Artık listeye girdiğine göre bundan sonra daha dikkatli olacağına eminim

Bide 8.30 17.00 olan mesaiyi 09.00 17.30 yapmışlar akşam öğünlerimde geçe kalcak artık
Bir gün öncesinden yemeğini yap mutlaka. Evde yemek hazır olsun. Gelir gelmez yersin saat 19:00 u geçirmemeye çalışırsın. Benim evle işin arası yürüyerek 15 dk arabayla 5 dk çok yakın. O yüzden çıkış saatim hiç sorun olmuyor. Sen hangi şehirdeydin?

2017 analizi. 2020 bugun

Eklentiler

• IMG20200529201149.webp
    26 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG20200529163912.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 25
İstanbuldayım cnm benimde servisle 20 dk. Mesafem 6.30 gibi yemiş olurum tahminen, zaten öğle yemeğinide evden getiriyorum ben cnm fazla fazla yaparım artık

Ebrucum haftaya hepimiz güzel eksilerle Gelelim.
Listeleri sallayalım.
Var mısınız kızlar.

Saydım gitti bile canım hızlı hızlı oku bir de benim gibi hepsine cevap yetiştirmeye kalkma sakın çok zamanın gider. Zaman önemli. Oku ama cevap yazma bence
Okuyorum ama cevap yazamıyorum şu an .
Çok konuşmuşdunuz bu gün.
Tam ben yoğundum ksynaymışsınız.
Kıskandım.

Bence saçma olmamış gayet güzel olmuş. 19:00 bu mevsim için geç bir saat değil. Ama en son saat. O aklında olsun. Suyu biraz arttırman lazım. Spor gayet güzel. Kitap için de
Normalde en geç 17.30 da yiğiyordum.
İf yapmaya çalışıyorum.
Bu akşam şaştı biraz.

Canım, çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık.. inşallah bundan sonra hastalıklardan uzak, daha sağlıklı günler görürsün

Canım, çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık.. inşallah bundan sonra hastalıklardan uzak, daha sağlıklı günler görürsün
Sağol canım inşallah çok iyiyim artık hem bedenen hemde mental olarak psikolojin bozuksa tüm hastalıklar peşpeşe geliyor çünkü

Spor yapacak arkadaşlar yaptığınız sporu ve dakika olarak lütfen özelden bana yazar mısınız liste yapacam arkadaslar cumaya kadar neler yaptığınızı hergun paylasacam ve sonunda kimler ne kadar spor yapmış görecek arkadaşlar özelden yazın lütfen

Canım benim Allah inşallah hayırlısıyla sana da bir bebiş nasip etsin ve kolaylık versin

Anammm gözlerime inanamıyorum listeye girmişim

Bunun şerefine çok güzel bir sonuç getiricem inşallah haftaya hem ise başlıyorum düzenim oturacak hem de perşembe cuma hariç spora başlıyorum hatta pazartesi başlayacaktım ama yarın sabah başlamaya karar verdim şuan

Ben de başlıyorum yaa tam zamanlıya. Böyle ne güzeldi

Ay ben de başlıyorum artık 2.5 aydır idari izindeyim evde kafayı kırmadan başlıyorum çok şükür artık
İstanbuldayım cnm benimde servisle 20 dk. Mesafem 6.30 gibi yemiş olurum tahminen, zaten öğle yemeğinide evden getiriyorum ben cnm fazla fazla yaparım artık
Canım iki öğüne devam etmek istersen sabah kahvaltıyı atlayıp öğlen saatlerinde kahvaltını yapabilirsin

Ben saat 10.30 gibi kahve meyve çiğ kuruyemiş ile güne başlayıp 12de kahvaltı edicem iş yerinde evden getirip malzemeleri

Ben Perşembe ve cuma yapmicam spor diğer 5 gün yapicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…