- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Canım çok da abartılı gelmedi bana, sufle ve makarna hariç güzel bi menüKaptanım beğendin mi salatayı ben bugün yine yaptım:)
Ben de saçma menümü paylaşayım görün de kızın bana:) bugün diyet dışı bir gündü.
9.30
Sucuklu omlet 20 gr kadardı sucuk,25 gr kadar kaşar,2 dilim ev yapımı ekmek,1 tatlı kaşığı kadar fıstık ezmesi,1 ceviz
14.00
1 kupa sütlü kahve,1 sufle
18.30
1 kaseye yakın kırmızı mercimek çorbası,4-5 sıkım çiğköfte,yarım kase kabak salatası,ve 4-5 kaşık makarna. Hiç olmadı deyin deyin farkındayım yemek yapmadım evdekilerle idare ettik. Yarın normale döneceğim inş bugün karbonhidratın dibine vurdum. Su şimdilik 3 lt oldu. Spor henüz yok olur mu bilmiyorum
Kızlar pazartesi iş başı yapıyorum ben 2 öğünü devam ettiremem tahminen bakalım nası bi hafta geçircem, bu düzene çok alışmıştım halbuki
Allah razı olsun canım benim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmmAmin inşallah canım zor bir.psikoloji sonuçta sorun kimdeyse karşı taraf için üzülüyor olmasını birazda o yüzden istiyor inşallah bu kış bebeğiniz sizinle olur
Kaptanım beğendin mi salatayı ben bugün yine yaptım:)
Ben de saçma menümü paylaşayım görün de kızın bana:) bugün diyet dışı bir gündü.
9.30
Sucuklu omlet 20 gr kadardı sucuk,25 gr kadar kaşar,2 dilim ev yapımı ekmek,1 tatlı kaşığı kadar fıstık ezmesi,1 ceviz
14.00
1 kupa sütlü kahve,1 sufle
18.30
1 kaseye yakın kırmızı mercimek çorbası,4-5 sıkım çiğköfte,yarım kase kabak salatası,ve 4-5 kaşık makarna. Hiç olmadı deyin deyin farkındayım yemek yapmadım evdekilerle idare ettik. Yarın normale döneceğim inş bugün karbonhidratın dibine vurdum. Su şimdilik 3 lt oldu. Spor henüz yok olur mu bilmiyorum
Bide 8.30 17.00 olan mesaiyi 09.00 17.30 yapmışlarBen de başlıyorum yaa tam zamanlıya. Böyle ne güzeldi
Bir gün öncesinden yemeğini yap mutlaka. Evde yemek hazır olsun. Gelir gelmez yersin saat 19:00 u geçirmemeye çalışırsın. Benim evle işin arası yürüyerek 15 dk arabayla 5 dk çok yakın. O yüzden çıkış saatim hiç sorun olmuyor. Sen hangi şehirdeydin?Bide 8.30 17.00 olan mesaiyi 09.00 17.30 yapmışlarakşam öğünlerimde geçe kalcak artık
Amin canım gelişmelerini takip edecem canım insallaah sonuç güzel olurAllah razı olsun canım benim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canımmm
İstanbuldayım cnm benimde servisle 20 dk. Mesafem 6.30 gibi yemiş olurum tahminen, zaten öğle yemeğinide evden getiriyorum ben cnm fazla fazla yaparım artıkBir gün öncesinden yemeğini yap mutlaka. Evde yemek hazır olsun. Gelir gelmez yersin saat 19:00 u geçirmemeye çalışırsın. Benim evle işin arası yürüyerek 15 dk arabayla 5 dk çok yakın. O yüzden çıkış saatim hiç sorun olmuyor. Sen hangi şehirdeydin?
Ebrucum haftaya hepimiz güzel eksilerle Gelelim.Şansımıza en kötü biziz maalesef. Ama haftayaberceste_ ve ben çok güzel sonuçlar alıp takımı zirveye oturtacağız. Geçtiğimiz iki hafta kıl payı üçüncülüğü kaçırmıştık. Bu hafta herkes kötü, biz daha da kötüyüz. Demek ki bütün takımlar bayramdan kötü etkilenmiş.
Allah razı olsun canım benimAmin canım gelişmelerini takip edecem canım insallaah sonuç güzel olur
Okuyorum ama cevap yazamıyorum şu an .Saydım gitti bile canım hızlı hızlı oku bir de benim gibi hepsine cevap yetiştirmeye kalkma sakın çok zamanın gider. Zaman önemli. Oku ama cevap yazma bence
Amin herşeyin hayırlısını versin inşallah canımAllah razı olsun canım benimsende duakarimdasin canım arkadaşım
Normalde en geç 17.30 da yiğiyordum.Bence saçma olmamış gayet güzel olmuş. 19:00 bu mevsim için geç bir saat değil. Ama en son saat. O aklında olsun. Suyu biraz arttırman lazım. Spor gayet güzel. Kitap için de
Canım, çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık.. inşallah bundan sonra hastalıklardan uzak, daha sağlıklı günler görürsünDedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işine
Eşimde hiç acmıyor bebek konusunu rahatız yani olmayınca insan olmalı diye hırsa geliyor valla o hırsı kaybettim galiba ben belkide Allah kalbime ferahlık verdi iyiyim yani böyle
Sağol canım inşallah çok iyiyim artık hem bedenen hemde mental olarak psikolojin bozuksa tüm hastalıklar peşpeşe geliyor çünküCanım, çok geçmiş olsun, herşeyin başı sağlık.. inşallah bundan sonra hastalıklardan uzak, daha sağlıklı günler görürsün
Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen
*** 13. Takım 676. Etap ***
LAydLiNe (73/74.9/-1.9/%-2.60)
Aysegul 6666 (69.5/69.9/-0.4/%-0.58)
Efsun64 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
polokey2244(67/68/-1/%-1.49) Geçen hafta bildirim yapmadı. + olduğu için kilosu bölünmedi.
Kiloverenbiri (84.8/85/-0.2/%-0.24)
krtp86 (54.4/53.5/0.9/%1.65)
chentiq (63.3/62/1.3/%2.05)
berceste_ (92.1/95.5/-3.4/%-3.69)
Gonul83 (64.8/65.2/-0.4/%-0.62)
Ilaymilya (67.2/67.5/-0.3/%-0.45)
Elifff80 (93.8/93.3/0.5/%0.53)
pessinus (72.2/69.5/0.14/%0.19) 657. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 19'a bölündü.
candy_candy (124.3/122.7/0.02/%0.02) 599. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 77'ye bölündü.. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.
13. Takım ortalaması: % -0.392
*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***
marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
13. Takım free liste ortalaması : %
_bloom_ (65.5///%) Bildirim yapmadı. 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
Ben de başlıyorum yaa tam zamanlıya. Böyle ne güzeldi
Canım iki öğüne devam etmek istersen sabah kahvaltıyı atlayıp öğlen saatlerinde kahvaltını yapabilirsinİstanbuldayım cnm benimde servisle 20 dk. Mesafem 6.30 gibi yemiş olurum tahminen, zaten öğle yemeğinide evden getiriyorum ben cnm fazla fazla yaparım artık
Ben Perşembe ve cuma yapmicam spor diğer 5 gün yapicam inşallahSpor yapacak arkadaşlar yaptığınız sporu ve dakika olarak lütfen özelden bana yazar mısınız liste yapacam arkadaslar cumaya kadar neler yaptığınızı hergun paylasacam ve sonunda kimler ne kadar spor yapmış görecek arkadaşlar özelden yazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?