- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Ay bilemiyorum canım, dayanamam meraktan gibime geliyorHadi hadi ayşegül bu hafta sürpriz olsun çıkma sen de herkes öyle yapacak:)
Aynen kaptanım o son kelimeler özellikle acayip etkilemişti beniÇok güzel kitap yıllar önce okumuştum
Yüzdelik olursa olur canım tamamdır. Tartılmadan durabilirsin hadi bakalım ben de deneyeceğimAy bilemiyorum canım, dayanamam meraktan gibime geliyor
Sen ne diyorsun ekiplere karşı yarışma fikrine?
Bizle beraber 5 ekip olacak sanırım, yüzdelik bazında yarışıyoruz zaten, o yüzden daha adil olur diye düşünüyorum
Tartıya çıkmayıpta son gün kötü bi sonuç görmekten korkuyorumHadi hadi ayşegül bu hafta sürpriz olsun çıkma sen de herkes öyle yapacak:)
Ben de son sayfalardayım, kitap daha etkileyici gelmeye başladıAynen kaptanım o son kelimeler özellikle acayip etkilemişti beni
Tamam o zaman canım, arkadaşlık pekey demekle kaimdir..Yüzdelik olursa olur canım tamamdır. Tartılmadan durabilirsin hadi bakalım ben de deneyeceğim
Tamam ben de şimdi son kez tartılıp vedalaşıyorum tartıyla. Ben de kötü sonuç görmekten korkuyorum ama olsun hepimiz aynı durumda olacağızTamam o zaman canım, arkadaşlık pekey demekle kaimdir..
ama bugun son bi kere tartılayım bari
evet o hafta sen beni üstün bir şekilde Yenip darmaduman etmiştin.Süper bi fikir çekiliş gönülcüm, sen daha önce nerelerdeydin?
Herşey gönülün "var mı bana yan bakan demesiyle başladı"
aslında normal de iyi bir fikirGünaydın kızlar
Gece maşallah iyi coşmuşsunuz, oku oku zor bitirdim
Ben tartıya Pazartesi-çarşamba-cuma günleri çıkıyorum, hergün çıkmıyorum. 1 hafta boyunca çıkmadan duramam, belirsizlik korkutuyor beni...
Pazartesi hafta sonunun kritiğini yapmak için çıkıyorum, çarşamba da çıkıp son duruma bakıyorum, gidişat vahimse acil eylem planına geçiyorum son 2 gün...
Tamam o zaman canım, arkadaşlık pekey demekle kaimdir..
ama bugun son bi kere tartılayım bari
Yani evet hepimiz çıkmayacağız işin esprisi buTamam ben de şimdi son kez tartılıp vedalaşıyorum tartıyla. Ben de kötü sonuç görmekten korkuyorum ama olsun hepimiz aynı durumda olacağız
ElifTakımlar güncelleme:
1-Marbling-İlaymilya
2-Gönül- Ada
3-Ayşegül-Pessinus
4-LaydLine- Berceste
5-Candy-. ?
Kızlar, candy kimle ekipti? Hatırlayamadım?
Diğerleri doğru dimi?
Bana kimse kaldımı ayşegülTakımlar güncelleme:
1-Marbling-İlaymilya
2-Gönül- Ada
3-Ayşegül-Pessinus
4-LaydLine- Berceste
5-Candy- Elif
Yok mu artıraaaaan?
Not: Sonuçlar yüzdelik bazında hesaplanacaktır
Tam sen de katılsana yazıyordum ki şarzım bittiBana kimse kaldımı ayşegül
Ben de mi öğle yapsam.Yarın evi 5 defa paspas kullanmadan silecemev 220 metrekare millet paspas kullanmadan silince zayifliyormus ben ×5yapacam benim kafa gitti
Kaptanım ben çocuklara ve kendime saat düzeni oturtmaya çalışıyorum.Kızlar bugünün geçmişini okuyamadım. Yarın sabah kalkar kalkmaz ilk iş takımdayım inşallah. Şimdi kaçıyorum vakit geç oldu. Uykumu da düzene koymam gerekiyor bu saat geç bir saat. Siz de çok durmayın buralarda uyuyun ki leptin salgılansın. Gece uykusu önemli. İyi geceler
Kızlara burdan meydan okuyum bende o zamanTam sen de katılsana yazıyordum ki şarzım bitti
Polekey var, efsun var, bademela var, dira var...
İlk aklıma gelenler bunlar..
Hımm pek birşeyleri karıştırıp yiyemem cheesecake künefe de bana biraz değişik gelir meselaGonul83 sadece gördüğün kadarını yedim canım ilkten bana da garip geldi çilekle o salata ama yerken çileğin tadıyla yedim desem şey salata yağsız üstüne lor var kupkuru çilek biraz biraz eğlence kattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?