Yok yok dur şimdi icmicez 10 lt. takımlar güçlü anam son koz olarak kullanırız hafta sonuna dogru gerekirse yuklenirsin yapacak birşey yokkizzz 2 haftadır kendimi yırtiyirum çok su içmemek içinbeni su içmek için gaza getirmeee az içmem lazım 3e 3 buçuğa indirdim suyumu
oooo pekiii hodri meydan
yarış başlasın o zaman
geldim geldimmm tüm gün ablamdaydim yemeğe davet etti şimdi geldim ama bugün sevdiğim tüm yemekleri yapmış cıvıttım yediklrrimi yazacak yüzüm yokkkyarından sonra bende topla tufekle geliyorum
Ama hakkaten kızışmış buralar da benim kafa allak bullak kimler kimlerle yarışıyor haydi sefer oğulları telli oğulları aloooo
Savaşta herşey mübah diyorsunYok yok dur şimdi icmicez 10 lt. takımlar güçlü anam son koz olarak kullanırız hafta sonuna dogru gerekirse yuklenirsin yapacak birşey yok
Kaptanım, bu hafta sen kimle yarışıyorsun? bak bugun ortalık fena kızıştı
Abooovvv işler kızışıyor gel gel kaptanım sende gelllllFark etmez çıksın yiğidin biri karşıma
Emin misin ayşegül bak rakiplerimiz her hafta 1-1.5 kilo veriyor en az:)
Yokk beee o kadar korkak olma bu hafta hepsi aldıEmin misin ayşegül bak rakiplerimiz her hafta 1-1.5 kilo veriyor en az:)
Kim kaldı ki başka yarışmayan acepFark etmez çıksın yiğidin biri karşıma
Ama sonrasında herkes gaza geldi hem de bu arkadaşcağızlarımız kilo verdi bu hafta. Ben herkesi sıkı takipteyim kim aldı kim verdi takip ediyorum elimde olmadan:)Yokk beee o kadar korkak olma bu hafta hepsi aldı
Tabikiii baktim rakipler güçlü oturdum erinmedim 30 günlük spor programi hazırladım. İstersen sanada atayım özelden.. bı bosluguma geldi direk buradan paylaştım düşünemedim rakipleri hele şimdi yeni rakiplerde var daha dikkatli olmaliyizSavaşta herşey mübah diyorsunnapalum öyle yaparız artık yapacak bisey yok ilk defa mı çok içiyorum şimdi durum ciddi
Aman canım unutmadan hemen yaz kimse mezun olamayacak yoksaberceste_ canım sen dün sormuşsun arada kaynadı geçmişi okuyamadım. Haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman lazım. Bir tanesine yazmışsın zaten. Şu aşağıdaki topiğe de sağlıklı bir yemek tarifi yazman lazım. Aman ihmal etme canım bir tane ceza puanımız var bir daha olmasın. Yoksa takımda kimse karne alamayacak.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Siyezli Mercimek Salatası Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı siyez bulguru 1/3 bağ dereotu 2 tane kırmızı kapya biber 3 tane salatalık turşusu 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı soya Yarım çay kaşığı pul biber Limon Hazırlanışı · 1 su bardağı...www.kadinlarkulubu.com
Yaa biz de öyle yapsak ya ben tartılıp duruyorum sabah öğlen akşam gece... kafayı yedim iyiceKızlar burada sizlerin huzurunda kendime cuma sabahına kadar tartılma yasağı koyuyorum. Bozarsam gelip yazacağım. Cezamı siz vereceksiniz
Bu hafta herkes çok fena gaza gelmiş sus çaktırma benimde gözüm korkmadi değilAma sonrasında herkes gaza geldi hem de bu arkadaşcağızlarımız kilo verdi bu hafta. Ben herkesi sıkı takipteyim kim aldı kim verdi takip ediyorum elimde olmadan:)
Yolla kız yolla rakipler fenaaaaTabikiii baktim rakipler güçlü oturdum erinmedim 30 günlük spor programi hazırladım. İstersen sanada atayım özelden.. bı bosluguma geldi direk buradan paylaştım düşünemedim rakipleri hele şimdi yeni rakiplerde var daha dikkatli olmaliyiz
Şuanda senin gibi en ödemliFark etmez çıksın yiğidin biri karşıma
Sonunu düşünen kahraman olamaz diye birşey var biliyorsun canımEmin misin ayşegül bak rakiplerimiz her hafta 1-1.5 kilo veriyor en az:)
Hofff Bende istiyorum da dayanamaya bilirimKızlar burada sizlerin huzurunda kendime cuma sabahına kadar tartılma yasağı koyuyorum. Bozarsam gelip yazacağım. Cezamı siz vereceksiniz
Yaa biz de öyle yapsak ya ben tartılıp duruyorum sabah öğlen akşam gece... kafayı yedim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?