Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bakın bakın eskiden zayıflamış halimin resmini atayım size artık varın düşünün şimdi o kadar iyi gitmiyor çok kaçamak yapıyorum
Bu halimden 10 kg fazlayım şuan göbeğim falan epey gitmişti ah ah

Eklentiler

• B03D535F-8D9D-4EAB-A1F0-C5B1A5F01356.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 4D279AFA-2863-498F-A96D-EAED3EA0D0BB.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 75F5D7A5-538B-4B00-87E1-47FA2AF5E158.webp
    22 KB · Görüntüleme: 34
  • 7740BC25-53C5-4B2E-96F9-D666D395E79A.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
Heee Yan cizislerin sebebi belli olduu.. bak sennn... Yarasın gülüm yarasın...
İnandınız mı kız 2 yıl öncenin yaz tatili fotosu o

Ooo vaaavv fıstık gibisin maşallah
İnandınız mı kız 2 yıl öncenin yaz tatili fotosu o
Ben inanmamıştım, Gönül blöf yapıyordur, hayatta yemez bu durumda demiştim

pessinus , canım naptın, tartı iyi çıktı mı?
Benimki bugun beni mutlu etmedi
Hemmen acil eylem planıma geçmem lazım
Çıktım canım düşmemişim de çıkmamışım da umut verici oldu bugünden sonrası için. Dün çünkü menü yazdıktan sonra komşuya gittik ikramları vardı tabi kaçağım oldu bir dilim kek ve börek. Bugün daha dikkat edip yoluma devam edeceğim inşallah.

Harika valla bana da böyle bir çetele lazımdı

Aynı ben de sabitim canım, kısırdan mı oldu bilmiyorum, sporum da iyiydi, yediklerim de azdı ama niye sabit çıktım anlamadım
Cumaya kadar çatlarım artık...

Aynı ben de sabitim canım, kısırdan mı oldu bilmiyorum, sporum da iyiydi, yediklerim de azdı ama niye sabit çıktım anlamadım
Cumaya kadar çatlarım artık...
Tartı sonrası daha bir gün oldu canım olsun gidecek o kilolar. Baktın mı dünsöylediğim uygulamaya. Bugün totom acıyor dünkü squat maceramdan sonra ama yılmak yok yapacağım sporumu oğlumu uyutup

Tartı sonrası daha bir gün oldu canım olsun gidecek o kilolar. Baktın mı dünsöylediğim uygulamaya. Bugün totom acıyor dünkü squat maceramdan sonra ama yılmak yok yapacağım sporumu oğlumu uyutup

Ben de her dakika karın kaslarımı hissediyorum Acıyor acıyor

Çokomeller bitmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…