Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok artık yengen gibi yapamam ama peynirle tatlı yakışır bence eşin gibi yerim bende

aynen öyle iyi olan kazansın şekerim biz ada ile burada eski toprağız ona göre
oley be ekipler harika

Hemen kopya çekiyorum
çok güldüm ya haydi lütfen sende tartılma

pekala tartilmayalim

Ekipler harika oldu K krtp86 mutlaka olmalısın, güçlü rakiplerdensin sende .. seç bir tane ortak kendine anacim.

Efsun64 eskisi gibi sık girmiyor keşke gelse yine...
polokey2244 de öyle ucundan gözüküp gidiyor..
Bademellaa yeni geldi hızlı başlangıç yaptı hergun geliyor
cemrenil de olabilir o da hergun geliyo güzel başlangıç yapti bir iki gündür görmüyorum yalnız
dira90 var oda artık ucundan gözüküp gidiyor

Çeteleye gel... yanlış anlaşılmasın şikayet gibi olmasın LAydLiNe

Valla benden de korkmayın sırf ağzım laf yapıyor taş çatlasın 1 kg veririm

Yarışın daha ilk gününde gözü korkan Gonul nasıl yan cizdiiii.... Flaş Flaş Flaş.... Yoksa rakiplerini daha çok gaza getirdiğini düşünüp, onları sakinleştirmek adına böyle demeçlerde bulunup yeni taktikler mi geliştiriyor!!!

Ben de mi öğle yapsam.
Hem ev temizlenir hem de spor olur
Ama hiçte gözüm yemiyor.
Evi günde 5 defa silecek kişi su anda oturmuş kahve içiyor dün atıp tutmak kolaydı gelgelelim evin son durumu şu anda b... götürüyor

Yok kizzz inanma bunlar yeni taktikler gözümüz korkmasın yiyip yiyip vermeyelim diye inanma gaza gelme

Herşey bu yolda mübah
Korkun benden

Allah'ım tam ispiyoncusen de az değilsin haaa kaş ıle göz arasında hepsini ispiyonladın

Bi açık büfe kahvaltıya gelmişim kızlar beş yıldızlı otel formunda ne yokki laaa çatlayana kadar yedik şimdi kanıtı ekte
Gönül fotoğrafı büyütüp bakmaya korkmuştum o korkumu yenip baktım a bir de ne göreyim benim canım onları hiç çekmedi:) karnımı yeni doyurmuş olmanın getirisi sanırım yoksa tatlıya hayatta dayanamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…