Yok artık yengen gibi yapamam ama peynirle tatlı yakışır bence eşin gibi yerim bendeHımm pek birşeyleri karıştırıp yiyemem cheesecake künefe de bana biraz değişik gelir mesela
Almanya ya ilk geldiğimde eşimin kahvaltısı bana değişik gelmişti ekmeğin üstüne Labne peynir sürer onun üstüne çikolata hayatta yemem
Birşey tatlı ise tatlıdır
A aklıma geldi yengem var benim Çerkez makarnanın pilavın üstüne şeker döküp yiyordu
aynen öyle iyi olan kazansın şekerim biz ada ile burada eski toprağız ona göre
oley be ekipler harika
Hemen kopya çekiyorum
çok güldüm ya haydi lütfen sende tartılma
Valla benden de korkmayın sırf ağzım laf yapıyor taş çatlasın 1 kg veririm
Evi günde 5 defa silecek kişi su anda oturmuş kahve içiyor dün atıp tutmak kolaydı gelgelelim evin son durumu şu anda b... götürüyorBen de mi öğle yapsam.
Hem ev temizlenir hem de spor olur
Ama hiçte gözüm yemiyor.
Yavv he heeValla benden de korkmayın sırf ağzım laf yapıyor taş çatlasın 1 kg veririm
Yok kizzz inanma bunlar yeni taktikler gözümüz korkmasın yiyip yiyip vermeyelim diye inanma gaza gelme
Yarışın daha ilk gününde gözü korkan Gonul nasıl yan cizdiiii.... Flaş Flaş Flaş.... Yoksa rakiplerini daha çok gaza getirdiğini düşünüp, onları sakinleştirmek adına böyle demeçlerde bulunup yeni taktikler mi geliştiriyor!!!
Herşey bu yolda mübah
Yarışın daha ilk gününde gözü korkan Gonul nasıl yan cizdiiii.... Flaş Flaş Flaş.... Yoksa rakiplerini daha çok gaza getirdiğini düşünüp, onları sakinleştirmek adına böyle demeçlerde bulunup yeni taktikler mi geliştiriyor!!!
Allah'ım tam ispiyoncupekala tartilmayalim
Ekipler harika oldu K krtp86 mutlaka olmalısın, güçlü rakiplerdensin sende .. seç bir tane ortak kendine anacim.
Efsun64 eskisi gibi sık girmiyor keşke gelse yine...
polokey2244 de öyle ucundan gözüküp gidiyor..
Bademellaa yeni geldi hızlı başlangıç yaptı hergun geliyor
cemrenil de olabilir o da hergun geliyo güzel başlangıç yapti bir iki gündür görmüyorum yalnız
dira90 var oda artık ucundan gözüküp gidiyor
Çeteleye gel... yanlış anlaşılmasın şikayet gibi olmasınLAydLiNe
Benimle ayşegülTakımlar güncelleme:
1-Marbling-İlaymilya
2-Gönül- Ada
3-Ayşegül-Pessinus
4-LaydLine- Berceste
5-Candy-. ?
Kızlar, candy kimle ekipti? Hatırlayamadım?
Diğerleri doğru dimi?
Heee Yan cizislerin sebebi belli olduu.. bak sennn... Yarasın gülüm yarasın...Bi açık büfe kahvaltıya gelmişim kızlar beş yıldızlı otel formunda ne yokki laaa çatlayana kadar yedikşimdi kanıtı ekte
Ye kız yeee bi daha mı gekecez dünya ya can boğazdan gelurBi açık büfe kahvaltıya gelmişim kızlar beş yıldızlı otel formunda ne yokki laaa çatlayana kadar yedikşimdi kanıtı ekte
Candy den des yok bilmiyor ki buralar alev aldıBenimle ayşegül
Gönül fotoğrafı büyütüp bakmaya korkmuştum o korkumu yenip baktım a bir de ne göreyim benim canım onları hiç çekmedi:) karnımı yeni doyurmuş olmanın getirisi sanırım yoksa tatlıya hayatta dayanamam:)Bi açık büfe kahvaltıya gelmişim kızlar beş yıldızlı otel formunda ne yokki laaa çatlayana kadar yedikşimdi kanıtı ekte
Sanırım ayşegüle candy nin rakibi olduğunu söylemeye çalışıyordu canım ifade değişik olmuş sadece:)Eliff yaa ne Aysegulu Candy senin rakibin unuttun mu??
Bende sonradan anladım canım degistirdim hemenSanırım ayşegüle candy nin rakibi olduğunu söylemeye çalışıyordu canım ifade değişik olmuş sadece:)
Buraların ispiyoncusu ayşegüldü hâlbuki:) ayşegüllll nerelerdesin tahtın sarsılıyor:)Allah'ım tam ispiyoncusen de az değilsin haaa kaş ıle göz arasında hepsini ispiyonladın
Maa ne olmiş.. şurada kaç zamandır birlikteyiz ya huyundan ya suyundanBuraların ispiyoncusu ayşegüldü hâlbuki:) ayşegüllll nerelerdesin tahtın sarsılıyor:)
Bunlar üzüm gibi baka baka kararmislarBuraların ispiyoncusu ayşegüldü hâlbuki:) ayşegüllll nerelerdesin tahtın sarsılıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?