Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Genelinde çok gelmedi çünkü kahvaltı öğlen olmuş zaten.. 1 dilim beyaz ekmeği görmedik
Akşamda güzel bence bisküvi yi de görmezden geldik su, spor, yürüyüş kurtarmıştır..

Bana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya
Ben de tartiyi mutfakta koydum yerini değiştirmem lazım keşke günde 1 tartilsam su icsem tartiliyorum yarın salona koyacam oraya gitmeye useniyorum

Bana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya
Ben de az çıkınca ona güvenip gidip bir şeyler yiyorum olmuyor böyle. Tartıyı kaldırayım en iyisi cumaları çıkarayım sadece

Yarın evi 5 defa paspas kullanmadan silecemev 220 metrekare millet paspas kullanmadan silince zayifliyormus ben ×5yapacambenim kafa gitti

Evlerinize hele o teraslariniza hayranim ne güzel geniş geniş.. sen bize lazımsın canısı o kadar paralama yinede kendini

Evlerinize hele o teraslariniza hayranim ne güzel geniş geniş.. sen bize lazımsın canısı o kadar paralama yinede kendini
Yok kizzz bakma şimdi iddali konuştuğuma yarın paspasi tutmaya üsenirim şaka bir yana evde en sevdiğim o koca teras gerisini sevmiyorum çok büyük ve gereksiz büyük temizlerken çok yoruluyorum yani dışı seni içi beni yakar

Ben de az çıkınca ona güvenip gidip bir şeyler yiyorum olmuyor böyle. Tartıyı kaldırayım en iyisi cumaları çıkarayım sadece

Bende de aynı şey oluyor baktım güzel gidiyor ohhhh nasılsa veriyorum şunu da yiyeyim bişey olmaz diyorum. Sonra olmuyor. Bu ödem olayı da canımı sıkmaya başladı. Sabahları çok kötü oluyor. En güzeli hiç tartılmamak bir hafta boyunca.

Kızlar bugünün geçmişini okuyamadım. Yarın sabah kalkar kalkmaz ilk iş takımdayım inşallah. Şimdi kaçıyorum vakit geç oldu. Uykumu da düzene koymam gerekiyor bu saat geç bir saat. Siz de çok durmayın buralarda uyuyun ki leptin salgılansın. Gece uykusu önemli. İyi geceler

Beynim yandı resmen

Tamam canım yazdım

Tamamdır canım yazdım

Bana uyar o zaman ben de tartilmiyorum , LAydLiNe cumaya kadar yarışalım

Kız hep böyle yazıyorum ya, sen yeni mi farkettin
Yani 1 bütün ekmeğin 8 de 1 i.
Yani çeyrek ekmeği yarıya bölüp yiyorum
ya hep görüyordum ama sormamıştım bugün daha bi karışık yazdın gibi geldi tamam şimdi anladım çeyrek ekmek deyince aklıma çeyrek ekmek arası kokoreç geldi oradan hayal ettim bir ısırılka o çeyreğin yarısı oluyordu oki şimdi oldu
aynen öyle iyi olan kazansın şekerim biz ada ile burada eski toprağız ona göre
Biz de pessinus la hemen sizin yanınızdaki kulvarda yarışıyoruz
oley be ekipler harika
Kahvaltim öğle yemegim
Arada yediğim ayran 10 tane fındık
çok güzel görünüyor bunun dışında birşey yemediysen tabi ama o salata bana çok değişik geldi çilek yeşillik ve peynir mi
ada Amman ha diyim listende bir daha cıs görmek istemiyorum onun dışında süpersin menü spor aslında ekmek hiç yememişsin o yüzden dengeler işte adı var pizza
Gonul83 senkiiiiii lesli kraliçesisin hadi bu hafta hergün lesli patlat 🖒🖒🖒
Kesinlikle.
Cumayı daha bir heyecanla bekleriz.
he ya elifciğim
ben tartılmıyorum kesinlikle kararlıyım
Yeme bizi yaa sen mi yusuflucan.. ben sizden korktuğum için topumla tufegimle geldim baksana plan program hazırladım sekerim
Eki Görüntüle 2642179
Hemen kopya çekiyorum
Dayanabilecek miyiz pekala??
Bu kadar heyecanı kaldiramayabilirim
çok güldüm ya haydi lütfen sende tartılma
Canım akşam kısır ayran olmasaymış daha iyi olurmuş 🖒 yapabilirsen pazartesi başla spora canım çok değil 45 dk sadece
evet evde azıcık vardı arkadaş yapmıştı ama süperdi tadı Son ada son ben normalde 16:00 17:00 günü kapardım burada herkeste görünce yedim bitti gitti zaten
Ahh bu gün bizi kısıtlar mahvetti.
Kısır olmasa da olurmuş.
maalesef
allahhh ada koş rakip yemeğe davetliymiş neler yemiş neler yaşasın
Kızlar burada sizlerin huzurunda kendime cuma sabahına kadar tartılma yasağı koyuyorum. Bozarsam gelip yazacağım. Cezamı siz vereceksiniz
ben veririm ceza Seve seve

Arada bir yapalım bunu çekiliş yaparız hatta sürpriz isimler kim kime çıkacak diye

Süper bi fikir çekiliş gönülcüm, sen daha önce nerelerdeydin?
Herşey gönülün "var mı bana yan bakan demesiyle başladı"

Günaydın kızlar
Gece maşallah iyi coşmuşsunuz, oku oku zor bitirdim
Ben tartıya Pazartesi-çarşamba-cuma günleri çıkıyorum, hergün çıkmıyorum. 1 hafta boyunca çıkmadan duramam, belirsizlik korkutuyor beni...
Pazartesi hafta sonunun kritiğini yapmak için çıkıyorum, çarşamba da çıkıp son duruma bakıyorum, gidişat vahimse acil eylem planına geçiyorum son 2 gün...

Hadi hadi ayşegül bu hafta sürpriz olsun çıkma sen de herkes öyle yapacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…