Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güveniyorum cnm birbirimizi motive ederek yarışırız bu hafta başarırız bence , ben çok kolay gaza gelirim zaten zorlanmazsın maksat grupla beraber motive olup bu hafta cumaya bomba gibi girmek cnm
O zaman gidip bira spor yapayım ve su şişemi doldurmaya başlayayım hedefim bu hafta 1 kg inşallah

Ben dün spor yaptım.
Menümde vardı
30 dk Leslie

Tam dedim ki çokomel yoktur inşallah menü de üzerine bir de hamburger çıktı. Artık biraz durman lazım farkındasın di mi canım

Hepsi kocamın suçu ben çocuğun altını değiştirirken sipariş vermiş. Hazır gelmiş hamburger yemesem olmazdı tabi durmam gerektiğinin farkındayım ama yarın anneme gidiyoruz aylar sonra benim için baklava yapmış

Canım zaman zaman salata falan götürüp tonbalığı ekleyebilirsin konserve olduğu için bozulma durumu da olmaz ayarlarsın kendini zaman içinde

Canım zaman zaman salata falan götürüp tonbalığı ekleyebilirsin konserve olduğu için bozulma durumu da olmaz ayarlarsın kendini zaman içinde
Bu haftayı bi atlatıyımda evden yemek götürmeyede başlarım zaten cnm yulaf kolayıma geldi , aslında 2 öğüne devam etmeyide istiyorum ama sabahtan akşam 6.30 a kadar dayanamam gibi geliyo

Bu haftayı bi atlatıyımda evden yemek götürmeyede başlarım zaten cnm yulaf kolayıma geldi , aslında 2 öğüne devam etmeyide istiyorum ama sabahtan akşam 6.30 a kadar dayanamam gibi geliyo
O kadar aç bırakma canım kendini zaten halsiz düşersin. İşe başlayınca kendine göre ayarlarsın canım

İşyerinde biraz zor oluyor canım.
Ama bir şekilde çözersin.
Kabak soteleyip yoğurtlayabilirsin.
Saklama kabında gidiyor .
Ben bir kaç kere götürmüştüm.
Bulunduğun yerde mini dolap varsa aslında süper olurdu.

Ya bazen okadar yoğun oluyorum ki.Aksam bayılıyorum yorgunluktan.Menumu yazıp yazmadığımı bile unutmusum dün.

2gaf 2hafta öncesine gore daha iyiyim kaptanım.En azından cuma ki artılar sadece regl den onu biliyorum.Ve reglim bitsin hedef biraz daha sıkılaşmak.

İyi fikir cnm, dolap yok malesef ama salata zeytinyağlı falan durur öğlene kadar daha öncede evden getiriyodum sıkıntı olmuyodu

Menümüde yazıyım akşama vakit bulamayabilirim
Sabah 10.30; 2 yumurtadan kıymalı omlet
2 dilim hellim peyniri
Domates,salatalık
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara öğün 13.30; türk kahvesi
1 avuç leblebi
Akşam 17.00; 2 adet fırında baget, yanında garnitür (domates,biber,mantar)
Yeşil salata
Su 2.litreyi içiyorum şuan
70 dk. Spor, 40 dk.sı hitt, kalanı bölgesel kardiyo

İyi fikir cnm, dolap yok malesef ama salata zeytinyağlı falan durur öğlene kadar daha öncede evden getiriyodum sıkıntı olmuyodu
Ben de yemeğimi evden götürdüm okula yemek termoslari varya canım tavsiye ederim çok iyi oluyor öğlen ben çorba içmeyi severim çantama sabah koyarım öğlen hala dumanı tüter şiddetle tavsiye ederim benden sonra arkadaslarim hep aldılar stanley yemek termosu biraz pahalı ama dışardan yediğini hesaplardan 3 ayda kendini çıkartır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…