Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sözümde durup tartılmayacağım için ceza da veremeyeceksin haaaa naber

Senden sonra da yaptık canım ama böyle istekli bi ekip yoktu. Bu ekibi toparlayabilmek için uğraştım bayağı maşallah kırkbir kere

Senden sonra da yaptık canım ama böyle istekli bi ekip yoktu. Bu ekibi toparlayabilmek için uğraştım bayağı maşallah kırkbir kere
Aynı şeyi bugün ben de düşündüm maşallahı var takımın bugünlerde bazen ölü toprağı serpilmiş gibi oluyorduk

Ben de hiç izlemem canım ama eşim izliyor. Ben de bu ara dizi izliyorum Netflixden. O güzel oluyor canın ne zaman isterse açabiliyorsun. Çok uzun zaman oldu televizyon izlemeyeli.

Aynı şeyi bugün ben de düşündüm maşallahı var takımın bugünlerde bazen ölü toprağı serpilmiş gibi oluyorduk

Sen o kötü dönemleri de hatırlıyorsundur. Aman dilimi ısırayım. Bu kadar frekansı tutan insanı bir araya getirmek zor oluyor. Sanal bir ortam bile olsa ben hepinizin enerjisini hissedebiliyorum.

Bana kimse kaldımı ayşegül
Tam sen de katılsana yazıyordum ki şarzım bitti
Polekey var, efsun var, bademela var, dira var...
İlk aklıma gelenler bunlar..

Ben varım
Tüh cumadan yarışa girseydik bişe yemezdim

Çokomeller bitmiştir inşallah

Yarında yerim başka yok

Ben çok önceden bir ara yapmıştım yine zorlanınca bırakmıştım. Artık bırakmaya niyetim yok. En son 30 sn plank yaptım

Plankta yarışırız 1 saat önce sağlam plank çalıştım bunu yaptım

Şimdi beni daha iyi anladığını düşünebiliyorum. Nasılsa verebiliyorum rahatlığı var üzerimizde ama bir an önce o rahatlığı üzerinden atman lazım. Ben attım artık. İlk zamanki kadar kolay olmayacak bu kez. Ben hep söylerdim daha önceden. Şimdi sen ve ada81 beni daha iyi anlayacaksınız. dira90 ı da bırakmıyorum bilerek ki bizim gibi geri dönmesin korumayı öğrensin.

Sen o kötü dönemleri de hatırlıyorsundur. Aman dilimi ısırayım. Bu kadar frekansı tutan insanı bir araya getirmek zor oluyor. Sanal bir ortam bile olsa ben hepinizin enerjisini hissedebiliyorum.
Bilmez miyim kaptan dökülüyordul resmen maşallah şimdi grubumuza. Karşılıklı iyi niyet ve olumlu iletişimle oluyor her şey. Şurada cazgırlık yapan kavga çıkaran tipler olsa böyle olur muydu? Şimdi takılsak bile karşımızdaki kişinin şaka yaptığını ya da kötü düşünmediğini biliyoruz

Tam dedim ki çokomel yoktur inşallah menü de üzerine bir de hamburger çıktı. Artık biraz durman lazım farkındasın di mi canım

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe 3 lt
Berceste_
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil
ada81

Kızlar sularınızı ve sporlarınıza bakmamışım. Bugün bakarım onlara. Şimdilik kendime 1 saatlik KK zamanı ayırmıştım. Onu doldurdum. Akşama geleceğim yine inşallah. Kaçamaksız bir gün olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…