tmm bişiy olmaz gel sen beni tutada görmesin nihaha
şöyle yapalım siz ikiniz @ada81 ile biz ikimiz hangi grup daha çok kilo verecek yüzde bazında tabi
Bu arada kendi aramızda da yarış devam ediyor
2 gün sürer
2 gün sonra tırt
Sen ne çalıştın kaptan ben bugün de karın çalışıp pert olmayı düşünüyorum:)Ben de her dakika karın kaslarımı hissediyorumAcıyor acıyor
TLF indirmedim, genel olarak baktım şöyle, beni zorlar gibi geldi canım. Bi de 1 aylık devam edemeyebikşrim LGS den sonra memleketime gidicem, evdeki düzeni tutturamam ordaTartı sonrası daha bir gün oldu canım olsun gidecek o kilolar. Baktın mı dünsöylediğim uygulamaya. Bugün totom acıyor dünkü squat maceramdan sonra ama yılmak yok yapacağım sporumu oğlumu uyutup
Sen ne çalıştın kaptan ben bugün de karın çalışıp pert olmayı düşünüyorum:)
Ben zorlanmakde istiyorum canım ancak o zaman şu doğumdan kalan göbeğim gidecektir. Kollarım baya inceldi son bir ayda göğüslerim küçüldü falan sıra göbekte. Hamilelikte çatlağım falan çoktu taa kızımdan kalma hafif sarkık duruyor onu toparlayabildiğim kadar toparlayacağım inşallah. Aslında telefonda olduktan sonra yatmadan önce bile yapabilirdin memlekette ama sen bilirsin canım. İnşallah emeklerimiz meyvesini verirTLF indirmedim, genel olarak baktım şöyle, beni zorlar gibi geldi canım. Bi de 1 aylık devam edemeyebikşrim LGS den sonra memleketime gidicem, evdeki düzeni tutturamam orda
Ama sen devam et, güzel bi program bence
Sanıyorum ki aynı programdan bahsediyoruz tabi dün sen yoktun bir arkadaş daha indirmiş ben de dün indirdim bugün başlayacağım inşallah.Karın bölgesi egzersizi diye bir program var canım. Onun 3. gününü bitirdim. Karışık bir sürü hareketi var. Kendi sayıyor. Hareketleri tek tek gösteriyor güzel bir uygulama. Bugün dinlenme günü. Kaslar dinlenmeliymiş. O yüzden sadece yürüyüş yapacağım. Appstore da var uygulama bi bak istersen. Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti. Bu program sayesinde kilo vermiş.
Sanıyorum ki aynı programdan bahsediyoruz tabi dün sen yoktun bir arkadaş daha indirmiş ben de dün indirdim bugün başlayacağım inşallah.
Ah bir de ben alışabilsem tam buğday ekmeğine
Beyaz ekmek ten başkası tadsız geliyor, çeyreğin yarısı yada daha az yiyorum bende
Baktım tekrar evet bimde varmış canım salı gunu.Bende alcam.
Kız senin dediklerin daha detay ekmek daha kolay. Benim stand mikserim var onda kolay oluyor malzemeyi ekliyorum karıştırıyor mayası gelince de baton kek kalıplarım var iki tane dolduruyorum içine az daha bekleyip atıyorum fırına 40 dk da falan hazır. Tost ekmeği gibi oluyor incecik dilimliyorum. Eğer fazla yemişsek 4 gün az yemişsek 6-7 gün gidiyor tek seferde. Bence sen de yapabilirsin
Şu an tam buğday unum yok beyaz unla biraz fark edebilir ayarlamasını kendin yaparsın canım. YazayımTarifini versene canım. Benim mikser yok ama elde yoğurabilirim sanırım. Salı unu alınca ben de deneyeyim senin tarifi.
Bimin kapısını biz bekleyeceğiz sanırım:) inşallah kalır da alabilirim şuncacık şeyi burada bulmak o kadar zor olmaya başladı ki. Bir süredir normal un kullanıyorum mecburenSöylediğiniz iyi oldu ben de alayım.
Kız dur aman yavaş git. Ya bir yerde okumuştum 1 saat 15 dk nın üzerinde yapılan egzersizlerde kaslar da erimeye başlıyormuş yani doğruluğunu bilemiyorum tabi. İstersen 1 saat yürüyüş yarım saat pilates ya da başka ezgersizler yapabilirsin. Ben de youtube videolarıyla başladım hiç yapmamıştım öncesinde zamanla açıldım şimdi ilk yaptıklarım kesmiyor farklı şeyler buldum. Bugün kardiyo amaçlı bir uygulama da indirdim. Leslie de kesmemeye başladı beni. Benim de akıllı bilekliğim var onda yakılan tüm kaloriler var o da motive edici oluyor. Bu arada spordan sonra hala tam açılamadım:)
Beni de çok motive ediyor canım hatta dün bir özelliğini daha farkettim hiç karıştırmamışım yaptığımız yürüyüşün falan güzergahını da çıkarıyormuş baya detaylı olarak. Nasıl olacağımızı bilmiyorum ki kaptanO akıllı bilekli beni çok motive ediyor. Arkadaş olalım biz uygulamadan seninle ne dersin olabiliyoruz galiba
Dün aldırdım canım, 12 tahıllı tam buğday ekmeği yazıyo üstünde, öncekilerden bi tık daha iyi tadıBeyaz ekmek bence yenmemeli canım. Bizim evde şu an sadece tam buğday ekmeği var. Bir süre sonra alışıyor insan. Çocuklar da yiyor. Bence yavaş yavaş sok eve
Beni de çok motive ediyor canım hatta dün bir özelliğini daha farkettim hiç karıştırmamışım yaptığımız yürüyüşün falan güzergahını da çıkarıyormuş baya detaylı olarak. Nasıl olacağımızı bilmiyorum ki kaptan
Kahvaltim öğle yemegim
Arada yediğim ayran 10 tane fındık
İnandınız mı kız 2 yıl öncenin yaz tatili fotosu o
Valla hemen bitsin çokomelleriÇokomeller bitmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?