Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beni hiç tanımamışsın Gönül'cüm şimdi yeniden tanıyacaksın

Tartı sonrası daha bir gün oldu canım olsun gidecek o kilolar. Baktın mı dünsöylediğim uygulamaya. Bugün totom acıyor dünkü squat maceramdan sonra ama yılmak yok yapacağım sporumu oğlumu uyutup
TLF indirmedim, genel olarak baktım şöyle, beni zorlar gibi geldi canım. Bi de 1 aylık devam edemeyebikşrim LGS den sonra memleketime gidicem, evdeki düzeni tutturamam orda
Ama sen devam et, güzel bi program bence

Sen ne çalıştın kaptan ben bugün de karın çalışıp pert olmayı düşünüyorum:)

Karın bölgesi egzersizi diye bir program var canım. Onun 3. gününü bitirdim. Karışık bir sürü hareketi var. Kendi sayıyor. Hareketleri tek tek gösteriyor güzel bir uygulama. Bugün dinlenme günü. Kaslar dinlenmeliymiş. O yüzden sadece yürüyüş yapacağım. Appstore da var uygulama bi bak istersen. Bana da bir arkadaşım tavsiye etmişti. Bu program sayesinde kilo vermiş.

TLF indirmedim, genel olarak baktım şöyle, beni zorlar gibi geldi canım. Bi de 1 aylık devam edemeyebikşrim LGS den sonra memleketime gidicem, evdeki düzeni tutturamam orda
Ama sen devam et, güzel bi program bence
Ben zorlanmakde istiyorum canım ancak o zaman şu doğumdan kalan göbeğim gidecektir. Kollarım baya inceldi son bir ayda göğüslerim küçüldü falan sıra göbekte. Hamilelikte çatlağım falan çoktu taa kızımdan kalma hafif sarkık duruyor onu toparlayabildiğim kadar toparlayacağım inşallah. Aslında telefonda olduktan sonra yatmadan önce bile yapabilirdin memlekette ama sen bilirsin canım. İnşallah emeklerimiz meyvesini verir

Sanıyorum ki aynı programdan bahsediyoruz tabi dün sen yoktun bir arkadaş daha indirmiş ben de dün indirdim bugün başlayacağım inşallah.

Sanıyorum ki aynı programdan bahsediyoruz tabi dün sen yoktun bir arkadaş daha indirmiş ben de dün indirdim bugün başlayacağım inşallah.

Ben çok önceden bir ara yapmıştım yine zorlanınca bırakmıştım. Artık bırakmaya niyetim yok. En son 30 sn plank yaptım

Ah bir de ben alışabilsem tam buğday ekmeğine
Beyaz ekmek ten başkası tadsız geliyor, çeyreğin yarısı yada daha az yiyorum bende

Beyaz ekmek bence yenmemeli canım. Bizim evde şu an sadece tam buğday ekmeği var. Bir süre sonra alışıyor insan. Çocuklar da yiyor. Bence yavaş yavaş sok eve

Tarifini versene canım. Benim mikser yok ama elde yoğurabilirim sanırım. Salı unu alınca ben de deneyeyim senin tarifi.

Tarifini versene canım. Benim mikser yok ama elde yoğurabilirim sanırım. Salı unu alınca ben de deneyeyim senin tarifi.
Şu an tam buğday unum yok beyaz unla biraz fark edebilir ayarlamasını kendin yaparsın canım. Yazayım
1 paket instant maya ya da 1 kaşık kuru maya elinde ne varsa,1 yemek kaşığı şeker,3 bardak ılık süt. Karıştırıp üzerini kapatıyorum biraz kabarıyor. Sonra 1 silme yemek kaşığı tuz,4 yemek kaşığı yağ ben zeytin yağı koyuyorum,7.5-8 bardak un. Karıştırıp ele yapışan yumuşak bir hamur oluyor. Genelde 45dk 1 saat arası mayalandırıp baton kalıplara koyup tepsi mayası gibi az daha bekletiyorum. Bu sıra 230 derece civarında pişiriyorum çabucak oluyor. Sen fırınına göre ayarsın. Kalıplara yağlı kağıt koyuyorum diğer türlü çıkarman zor olabilir. Fırından çıkardıktan sonra da soğuyunca dilimleyip buzluğa atıyorum ihtiyaç oldukça çıkarıp çözdürüyorum.

O akıllı bileklik beni çok motive ediyor. Arkadaş olalım biz uygulamadan seninle ne dersin olabiliyoruz galiba

O akıllı bilekli beni çok motive ediyor. Arkadaş olalım biz uygulamadan seninle ne dersin olabiliyoruz galiba
Beni de çok motive ediyor canım hatta dün bir özelliğini daha farkettim hiç karıştırmamışım yaptığımız yürüyüşün falan güzergahını da çıkarıyormuş baya detaylı olarak. Nasıl olacağımızı bilmiyorum ki kaptan

Beyaz ekmek bence yenmemeli canım. Bizim evde şu an sadece tam buğday ekmeği var. Bir süre sonra alışıyor insan. Çocuklar da yiyor. Bence yavaş yavaş sok eve
Dün aldırdım canım, 12 tahıllı tam buğday ekmeği yazıyo üstünde, öncekilerden bi tık daha iyi tadı Haklısın, tamamen buna geçmek lazım

Evet tabii haritası var. Bütün egzersizlerde açıyorum ben. Karıştır biraz daha. Ben bulur söylerim sana nasıl arkadaş olacağımızı. Sosyal ağ gibi bişey olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…