Tarif istemistin hep aklımda ama bu haftayi salata yiyorum her öğünde sabah yumurta salatası öğlen yağsız salata üstü lor ve 6 çilek bugün 3 kayısı doğradım
Teşekkür ederim canım.Ben biraz abarttım 5 paket aldım istifçi huyum kurusun:) bizim burada da çok alan olmamış salı günleri çok akın olmuyor cuma fena oluyor. Neyse tam buğday unlu da gönderdiğim tariften yapabilirsin. 1 instant maya
3 bardak ılık su
1 kaşık şeker. Bunları karıştırıp az kabarmasını bekliyorum.
4 kaşık zeytinyağı
1 kaşık tuz
7-8 bardak un ekliyor karıştırıyordum. İstersen keten tohumu chia falan da ekleyebilirsin bazen öyle yapıyorum. Çok yumuşak olacak şekilde yoğurup mayalandırıyorum. İster elinle şekillendir ister baton kalıpla yap 15-20 dk tepsi mayasına bırak 230 derece fırında alt kısmına bir kaba su koyarak pişirebilirsin. Ben bazen su koymuyorum sıkıntı olmuyor. Dene bakalım beğenecek misin? Ekmek tarifi herkesin kendine has oluyor sanırım
Aynen canım bize günlerce yetiyor baton kalıpta yapınca aynı tost ekmeği gibi oluyor incecik dilimleyip atıyoruz buzluğa.Teşekkür ederim canım.
Şimdi ekmeğim var.
2 gün sonra ancak yaparım herhalde.
2 büyük ekmek çıkıyordum herhalde.
Ay o pastirma micanım ben html kodu giriyorum sitede yok bu smiley.. teee bi aralar oturup uğraşıp baya bi kod yüklemiştim 50-60 tane var herhaldene işsizlik ama hoşuma gidiyor benim komik oluyor
mesela bugün öğle yemeğim
Eki Görüntüle 2643452
kocaman bir salatanın üstüne göğüs fleto ve bir ince dilim pastırmasalatada sos tuz yok
kaptanım ben gerçekten kahvaltıya vakit ve emek ayıramadığımdan iki ara iki ana öğün yapıyorum sabah kalorili bir ara öğün ile günü açıyorum sonra öğle yemeği ikindi gibi beni akşam yemeği hazırlayana kadar yatıştıracak bir ara öğün ve en son da akşam yemeği şeklinde
ama sabah aç hissedersem ya da vakit bulursam iki yumurta merkezinde kahvaltıda yapabilirim yani ama evde kahvaltı yapmazsam iş yerinde masamda yapmıyorum zaten yumurta kokuyor bi de getiremem iş yerine
Ben olacaksa çok kuruluşumuzun olduğunu düşünmüyorum.Ama bir de şöyle bir şey düşün. O eldivene bulaşan bir şeyi her şeye bulaştırıyorsun. Çantanı tutuyorsan çantana bulaşıyor. Kapı kolu tutuyorsan ona bulaşıyor. Senden sonra dokunan herkese her şey bulaşıyor. O yüzden eldiven çok riskli. Sık sık el yıkayıp dezenfektan kullanmak daha faydalı. Aklında olsun.
Ediyorum ben 2 ye yaklaştım bugün 4 litre olur insallahelimde kocaman bir bardak suuuuuhadi sularınızla eşlik edin banaaa
Bitecek canım kendiliğinden ben de buna inanıyorum şuan koruyalım kendimizi temmuzda bitecek benceBen olacaksa çok kuruluşumuzun olduğunu düşünmüyorum.
Dediğin gibi telefona dokunuyorum. Çantaya dokunuyorum. Gözlüğe dokunuyorum.
Elbet dikkat edeceğiz.
Ama okullar başlayınca çok zor.
1 gün koridorda nöbet tutacağız.
Her gün çocuklarla sınıfta yüzyüzeyiz.
Bir de benim çok belim mühendis.
Yurtdışına da çok çıkıyorlar.
Ben artık teslim oldum.
İllaki geçireceğiz bu hastalığı diyorum.
Ellerine sağlık canım.Zaten yanında birileri olmadan çok zor bu işler.Ben eşim evdeyken yapıyorum.Yalniz bi de hızlı olacağım diye orami burami vurmasam daha iyi olacak ama neyse artikÇok şükür bitirdim geldim buzdolabını Allahtan bakıcımı çağırdım bugün kızımla ilgileniyor da yapabildim bölünmeden. Çok rahatsız ediyordu beni çok kirlenmişti ama oğlum sağolsun ya tehlikeli şeyler yapıyor ya alıp atıyor bir şeyleri yapamamıştım o yüzden. Ara öğün şimdi ancak yapabileceğim vaktim kalmadı maalesef
Amanın kimler gelmiş bizim buralara.Bende Kayseri deyim canım.Ayşegül addalara gitti.Geçtim geçtiim hatta eşime de dedim ki kaptanımız burda baskın mi yapsam :)) gerçekten çok güzel ya bi yerin resmini çektim kardeşime attım bana Diyo ki abla microsoftun ekran resmini kesin burda çekmişler
Yol kenarında kamelyalar vardı termosumuzla çayımızı aldık azıcık bi dinlendik:)
Şuan daAysegul 6666 nın memleketi kayserideyim :)
Evet cok guzel.Eski kelimeleri, edebiyati ben de cok seviyorum.cok beğendim canım menünü spor da 40 dakika olsaymıs
canım az yemişssin ve zaman aralıkların çok uzun daha yeni başlıyorsun diyete ilkten böyle başlarsan insülin direncin artar
ilk menün ufak aksaklılar dışında çok iyi ilkmenümde heralde destan yazmıştım
simit canım çektiama yiyemem
menü güzel sporla da taçlandırsaydın efsane olurdu
4-5 lavaş mııı şalgam ödem varsa hiç masum olmuyor canım ben de çok seviyorum ama ödemi artırıyor hergün içerim korkmasam ama artık sadece balık ya da ekmek arası yersem içiyorum
ben bercesteyi çok seviyorum anlamı hoşbir şiirin en güzel mısrası demek bende bolu tarafından gecerken kendi adımı görmüş gibi seviniyorum adım aslı adımı da seviyorum ama burada berceste de cok benimsedim
Evet masallah.Bu gururu sonuna kadar kakediyorsun sen.Ama kiskanan da cok olurAyşegül bol bol dua oku. Verdiğin az bir kilo değil. 25 kilodan bahsediyoruz. Nazara gelmeni istemiyorum. Bol bol oku kendini.
HarikasınEdiyorum ben 2 ye yaklaştım bugün 4 litre olur insallah
Benim eşim evde olunca çocuk sayısı üçe çıkıyor evdeki iş hiiiç bitmiyor ben ancak böyle çözerim durumuEllerine sağlık canım.Zaten yanında birileri olmadan çok zor bu işler.Ben eşim evdeyken yapıyorum.Yalniz bi de hızlı olacağım diye orami burami vurmasam daha iyi olacak ama neyse artik
Afiyet olsun 🖒 bende hep salatamı öğlenden yapıp cam saklama kabında dolaba atıyorum yiyeceğim kadar çıkarıp limonu tçaz tuzunu ekleyip yiyorum.. bazen ertesi güne bile kalıyor 🖒🖒Valla artık toplu yapıyorum salatami
Sıkıldım artık
2. Resimde öğle yemegim çilekten sıkıldım
Bende kilo verme dönemimde regliyken kilo verirdim çok değil ama en az 500 verirdim.. ben regliykende çok spor yapardım..
Burdayım canım Kayseri'de yim, LGS den sonra Maraşa gidicemAmanın kimler gelmiş bizim buralara.Bende Kayseri deyim canım.Ayşegül addalara gitti.
Evet dunden veri ortalik karisti iyice.Maske ben seve seve takicam da gozlukle cok zor oluyor.Var mi bi caresini bilen.Alışıyorsun bir süre sonra maskeye. Bu sene maske şart. Umarım bu normalleşmeden sonra yine hastalık artmaz. O zaman durum daha karışık olur.
Haklisin.O da doğru.Eşler çocuklardan daha beter.Benim eşim evde olunca çocuk sayısı üçe çıkıyor evdeki iş hiiiç bitmiyor ben ancak böyle çözerim durumu
İnan ki evde olmadığı günler daha az yoruluyorumHaklisin.O da doğru.Eşler çocuklardan daha beter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?