Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@candy_candy berceste_ kızlar yemekleriniz harika görünüyor
Tarif istemistin hep aklımda ama bu haftayi salata yiyorum her öğünde sabah yumurta salatası öğlen yağsız salata üstü lor ve 6 çilek bugün 3 kayısı doğradım
Akşam kendim için pirzola tavuk aldım hergun dolaptan bir tane çıkarıyorum tavaya suyu ekliyorum tuz ve zerdeçal koyuyorum 40 dakika kısık ateşte suyu tamamen çekene kadar pişirilir riyorum çok sevdim tadını böylebu haftalık tarif bu kadar

Teşekkür ederim canım.
Şimdi ekmeğim var.
2 gün sonra ancak yaparım herhalde.
2 büyük ekmek çıkıyordum herhalde.

Teşekkür ederim canım.
Şimdi ekmeğim var.
2 gün sonra ancak yaparım herhalde.
2 büyük ekmek çıkıyordum herhalde.
Aynen canım bize günlerce yetiyor baton kalıpta yapınca aynı tost ekmeği gibi oluyor incecik dilimleyip atıyoruz buzluğa.

Ay o pastirma mi yapma bunu bana daha 3 gün var cumaya evde olmasa canım cekmezdi aklıma getirdin ama yiyememmmmmm

Ben olacaksa çok kuruluşumuzun olduğunu düşünmüyorum.
Dediğin gibi telefona dokunuyorum. Çantaya dokunuyorum. Gözlüğe dokunuyorum.
Elbet dikkat edeceğiz.
Ama okullar başlayınca çok zor.
1 gün koridorda nöbet tutacağız.
Her gün çocuklarla sınıfta yüzyüzeyiz.
Bir de benim çok belim mühendis.
Yurtdışına da çok çıkıyorlar.
Ben artık teslim oldum.
İllaki geçireceğiz bu hastalığı diyorum.

Bitecek canım kendiliğinden ben de buna inanıyorum şuan koruyalım kendimizi temmuzda bitecek bence

Ellerine sağlık canım.Zaten yanında birileri olmadan çok zor bu işler.Ben eşim evdeyken yapıyorum.Yalniz bi de hızlı olacağım diye orami burami vurmasam daha iyi olacak ama neyse artik

Amanın kimler gelmiş bizim buralara.Bende Kayseri deyim canım.Ayşegül addalara gitti.

Evet cok guzel.Eski kelimeleri, edebiyati ben de cok seviyorum.

Ellerine sağlık canım.Zaten yanında birileri olmadan çok zor bu işler.Ben eşim evdeyken yapıyorum.Yalniz bi de hızlı olacağım diye orami burami vurmasam daha iyi olacak ama neyse artik
Benim eşim evde olunca çocuk sayısı üçe çıkıyor evdeki iş hiiiç bitmiyor ben ancak böyle çözerim durumu

Valla artık toplu yapıyorum salatami
Sıkıldım artık
2. Resimde öğle yemegim çilekten sıkıldım
Afiyet olsun 🖒 bende hep salatamı öğlenden yapıp cam saklama kabında dolaba atıyorum yiyeceğim kadar çıkarıp limonu tçaz tuzunu ekleyip yiyorum.. bazen ertesi güne bile kalıyor 🖒🖒

Akşama menüde bol salatalı kısır var bakalım beni nasıl etkileyecek kısır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…