Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi baktım canım, emniş etiketleyip yönlendirmiş beni bu sayfaya sağolsun..

Akşama bir yoğurt ekleseydin yada 1 haşlanmış yumurta çünkü ilerleyen saatler zorlayabilir...

Bugün menü
Sabah 11.10
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
Yeşillik

Ara
5 yk yoğurt

Akşam 17.40
12 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği

2.5 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm....

berceste_ ve Gonul83

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar.Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1dilim tb ekmek
3kasik yumurtalı menemen
1dilim peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez taze nane maydanoz
çay 1fincan

12.00
Sekersiz türk kahvesi
14.30
Yeşilçay
1kucuk avuç badem ceviz kuru üzüm

18.30 Akşam
1bardak ayran
1kase nohutlu buğdaylı yoğurt çorbası
1kucuk tabak salata.
Yarım dilim tb ekmek.
1dilim karpuz.
1fincan nane limon çayı.

2.5lt su
2mile leslie..
45 dak pilates..

İyi akşamlar kızlar ben de paylaşayım menümü
10.30
1 büyük boy patatesten omletin 1/3 ü,30 ge kadar beyaz peynir,birkaç küçük küp kaşar 1 çay kaşığı bal,1 yemek kaşığı kadar kaymak,1.5 dilim ev ekmeği
16.00
1 sütlü nescafe,1 hurma,1 ceviz
18.00
2 tabak kısır 1 bardak ev yapımı ayran
Su 2.5 lt şimdilik ve henüz spor yapamadım yapınca paylaşırım. Buzdolabını temizlemek baya zamanımı aldı sporumu o saatte yapacaktım yoksa

Evet iki gündür yoktum koydeydim geldim geldim menumü yazacammmmm durum bu kadar vahimken kacamak yapmadım birazdan paylasacam geçmişi okuyum şimdi tabii bugün biterse çok fena geldim bu defa

Yine bir 15 sayfa geçmişten sonra Merhaba

Evet iki gündür yoktum koydeydim geldim geldim menumü yazacammmmm durum bu kadar vahimken kacamak yapmadım birazdan paylasacam geçmişi okuyum şimdi tabii bugün biterse çok fena geldim bu defa
15 sayfa geçmiş okudum göremeyince seni eyvah dedim benim ortağım yine yokk hadi bakalım insallahh biz cumaya kadar tartilmiyoruz canım öyle bi karar aldık

Dün menüm saçma oldu baya haklısınız canlar
Planda yoktu arkadaş gelince pratik öyle yaptık cattik yedik. yine az yemeye çalıştım ama haklısın kaptanim LAydLiNe bu sporlara haksızlık oluyor gerçekten bugün toparladım menuyu.
Birazdan spor yapip yazarım menümü.

Canım dünkü menüm. Bugünkü menuyu sporumu yapip paylaşacağım.

Son düzenleme:
berceste_ canım yukarıda dünkü menüyü paylaştım ısrarla seni etiketlememe rağmen başkası çıktı. 5 kez falan düzelttim ama almadı kaldırdım bende etiketi.

Dünkü menu
12.00 1 has. Patates, 1 domates, salatalık, 6 zeytin

Saat 15.00 3 Hazır yufkadan peynirli tava böreğinin 8/1 i. 5 yk garnitürlü makarna salatası.

Spor; 40 dk kardiyo + Spor programı 3. Gün (30 squat,30 ic bacak squat,120 mekik, 120 göğüs, 40 sn. düz plank, 30 dirsek üstü plank)
3.5 lt. Su
Kitabımı okuyamadım misafir vardı...

Gerçekten ben de 2 gündür iyi ki geldim diyorum.İnsan kendini sorumlu hissedince çok iyi oluyor.Kaç kere ağzıma atıverecekken bisküvileri geri bıraktım.

Ben de bugünkü menümü yazayım:
sabah: 1 haşlanmış yumurt, kk peynir, 7 zeytin, domates salatalık,2 lokma beyaz ekmek (bu arada ben normalde ekmek çook yerim.bu süreçte de tamamen azaltayım diyorum. evdekiler yemez kendime de kepekli falan almayayım dedim.Yumurtayı yutabilecek kadar yedim sdece.Karbonhidratı başka şeylerden alayım diyorum)
ara: 1 bardak süt 10 kadar çiğ badem
öğle: 1 kase tavuk suyu çorba
akşam: 5 kaşık nohut yemeği, salata
suyu saymadım ama çok içiyorum 3 ltyi geçmiştir.
spor da 15 dakika bi egzersiz yaptım canım çıktı.Ayağımda sıkıntı var baya zorladı devam edemedim.
Bugün hiç kaçamak yapmadım şükür. İnşallah böyle gider.

Bakın buda benim başarı öykümmmm

Afiyet olsun canim güzel menü 🖒🖒

Bakın buda benim başarı öykümmmm
Ayy çok duygulandım ne güzel yazmışsın bende yazmak istiyorum yaaa LAydLiNe etiketlemek istiyorum hatta bugün şey yapalım mı gerçekten olmasını istediklerimizi olmuş gibi yazalım mi süper olur hadi bakalım ilk hayal benden gelsin gerçek olması dileğiyle

gözüme sadece pastırma takıldı tek başına akşamın o vaktinde ne yapıyor o orda hani yumurta arkadaşı yok mu
süper canım sen zaten hamarat bir kadınsın senin kadar olsam yeter kızının odasını dökmekten helak oldun
Evet sonunda beklenen közlenmiş biber geldi afiyet olsun güzel menü iyi gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…