- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
İşte öyle durumlarda giden şey su oluyor seviniyor insan kilolarım gitti diye ama bunlarla kalıcı kilo verileceğine inanmıyorum ben. Geri gelecek hızlı bir şekilde kilolar. Öğünlerinize dikkat edin kızlar bunlar geçici çözümler. İyi gidiyorsunuz zaten@Elifff80 ortim ayran detoksu
Ayran Detoksu İle 2 Günde 2 Kilo Verin!
AYRAN DETOKSU AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR) 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı...www.kadinlarkulubu.com
yalnız biraz uyku yapıyor ama hiç açlık hissi olmamıştı bendekahvaltılı bir detoks zararı yok zaten karışımı benim diyetisyenim öğle akşam öğünlerine veriyordu yalnız bence 2 saatte bir tüketilmesi doğru değil aralarda sade ayran tüketerek öğünlerde tüketilmesi mantıklı ben karabuğday koyabilirim bulgur yerine
diğer ayran detoksu biraz sağlıksız onu yazmiyim hiç ama instada bi kızcağız 93ten 89 a düştü beş günde
Eskişehirliyim BennÇakma hataylı senicidden sen nereliydin
Biraz canım sıkkındı canım , o yüzden gelemedim... bu hafta kötü bir performans sergiliyorum.. birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürüyeceğiz temiz hava iyi gelir inşallah
Misafirlikte menülerimiz ister istemez bozuluyor malesef... Sen yine de en az zararla atlatmaya çalışMerhaba arkadaslar birkac gundur buraya ugrayamadim.Menu de veremedim.Ani bir kararla esimin memkeketine gitmek zorunda kaldik.Pek diyete uygun beslenemedim malesef.Burda telefon da bazen cekmiyor.Bu hafta bakalim tartilabilecek miyim tartilirsam insallah fazla cikmam.Herkese iyi diyetler.Sevgiler.
Afiyet olsun canım, regl başlangıcında ben de iştah patlaması yaşıyorumİyi akşamlar kızlar menümü yazayım da daha da bir şey yemeyeyim bugün dünyayı yeme kapasitem var doymuyorum bir türlü.
10.00
2 haşlanmış yumurta,3 pankek,3 kiraz domates,birkaç parça kaşar,8 gr kadar fıstık ezmesi,yarım yemek kaşığı kaymak ve 1 çay kaşığı bal
13.40
2 kaşık yulaf,1 çay bardağı laktozsuz süt,7-8 er tane kuru üzüm ve dut kurusu,10 dr lık küçük bir hurmayla müsli
18.00
1 kase tavuk çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık bezelye,1 dilim tam buğday ekmeği. Bugün pişirdim sıcak sıcak yedim çok güzel koktu. Pek güzel bir menü değil biliyorum ama bugün bu kadar oldu. Regl ağrılarım çok fazla spor yapabileceğimi sanmıyorumreglden dolayı sanırım sürekli yemek istiyorum bugün nedense su şimdilik 2.5 lt oldu
Tabi ki de canım, ilk sayfadaki katılım formunu doldurup burda paylaşırsan sevinirizMerhaba beni de gruba alır mısınız?
Haklısın canım bugün iyi değil menüm iştahım kontrolden çıktı yarına normalleşirim diye düşünüyorum:) bu arada yürüyüş yapıp geldim yarım saat oğlumu bebek arabasına attım onu gezdirdim hızlı tempoda da yürüyüş yaptım :)Afiyet olsun canım, regl başlangıcında ben de iştah patlaması yaşıyorum
Kahvaltıdaki pankekler biraz fazla olmuş gibi, akşamda pilav yada ekmekten birisi olsa daha iyi olurdu. Benim menümde arada böyle oluyo, bugun bende kıymalı pideyi daha az yemeliydim
Dün dündür, yarına bakalım inşallah
Ooo hoşgeldin hemşerimYenidenBASLADIM
SOSYOLOG
36
Evli
1 çocuk
Kahramanmaraş
Kilom :86.4
Hedef : 65
Bir ara 62 oldum ama genel olarak 67-70 arasındaydım. Neden oldu bilmiyorum ama salınca hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. Doğuma bile 79 ile gitmiştim. Kendi başıma olmuyor. Burası bana yardım edecek eminim.
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve büyük beden almak istemiyorum.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Çok memnun oldum.Aslen Edirne liyim ama burada yaşıyorum. 9 yıl oldu.Ooo hoşgeldin hemşerim
Ben de Kahramanmaraşlıyım, 3 yıldır Kayseri'de yaşıyorum. Ailem orada, tatillerde komple oradayım nerdeyse...9 yıl da Kahramanmaraşta oturdum..
Ben de 38 yaşında 3 çocuk annesi bi öğretmenim, memnun oldum geldiğine
Umarım en yakın zamanda, sağlıkla hedeflerine ulaşırsın.
Maraş merkezde mi oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?