Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süpersin canım ya.
Aslında sendeki mantık bende de bilinçaltında var.
Ama senin direk yazman şu anda beni kendimle yüzleştşrdi.

Pek iyi değilim ortim ya.
Moral olarak toparladım da kilo olarak artıdayım.
Nasıl toparlasam diye kara kara düşünüyorum.
Sen nasılsın sevalcim.

ben de bugün bozdum baya yaa.. toparlamak lazım ayran detoksu mu yapsak ne yapsak ortim

regl oldum dün tam 5 gün erken oldu dün sarma bugün başka şeyler gitti karatay maratay kalmadı valla

Insanlar hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor.Boyle devam ederse daha kötü bir durumda olacağız.Füze hızıyla bir normalleşme içinde herkes ya.Bende dikkat etmeye devam ediyorum.Bakalim nereye kadar böyle gidecek??

Öğle öğle.
Daha duyarlı olan bizler evdeyiz.
Bizim akraba bi yazlıkta evde.
Dağda hiç durmadılar.
İnsanlar cahil mi cesur mu anlayamadım.
Ikisi bir arada.Hem cahil hem cesur.Hadi 18yas üstü dışarda belki işe gidiyordur diyoruz ya dedeler nineler ve çocukların ne işi var.Haftasonu özellikle tüm koptu herkes.

Koptum ya okurken
Hepimizin kafasından geçiyor bu düşünceler demekki.

Biz ortimle birbirimize göz kırpıyoruz marbling in tabiriyle

Ortaklık kısmını bilmiyorum ama haftalık olarak rakip oluyorduk diye hatırlıyorum. İstersen haftaya salıya kadar kapışalım:)

Ortaklık kısmını bilmiyorum ama haftalık olarak rakip oluyorduk diye hatırlıyorum. İstersen haftaya salıya kadar kapışalım:)
Şöyle oluyor, birbirinizle bireysel olarak rakip oluyorsunuz, ama sizden başka 6 ikili daha var, herbiri birbiriyle yarışıyor, onlara karşı ikiniz ortak oluyorsunuz, cuma günü verilen yüzdeler toplanıp ekipler arası sıralama yapılıyor.
Geçen hafta biz ortim pessinus la 6 ekip arasından 2. Olduk. Şuan sizle beraber 7 ekip var..

1 Kilo olsun işte bu hafta

Hoşgeldin.. Hatay duyunca için ısınıyor

Kız bende hatayli sayılırım.. Hatayli olmayıp benim gibi bu kadar seven başka biri daha varmıdır bilmiyorum merkez Antakyaliyim
Çakma hataylı seni cidden sen nereliydin

Ne kadar yedin de ne kadar artıdasın? Ben menüleri her gün kontrol ediyorum. Sen o gün menü yazmamış mıydın? Sürekli tartıldığınız zaman vücuttaki ödemi de kilo zannediyorsunuz. Zaten öyle kızan bir kaptan değilim. Kilo vermiyorsunuz diye şimdiye kadar kimseye kızdığımı hatırlamıyorum. Ne bu telaş? Bu telaşı yapana kadar kaçamak yapmazsanız o zaman bunlara da gerek kalmayacak. Haksız mıyım? Bakın diyorum ki yılların tecrübesiyle eğer her gün tartılırsanız ki ben de son dönemde sürekli tartılıyordum. Zihninizde siz farkında olmadan sürekli bu olay oluyor. Bilinçaltı sizi yönlendiriyor. Cuma günü tartıda + çık hiç önemi yok ama artık tartılma.

Kızlar cuma gününden sonra bir hafta herkese tartılma yasağı koyuyorum. Buna herkes dahil. Cuma sabah tartısından sonra hiç kimse bir sonraki cumaya kadar tartılmayacak. Dediğim gibi herkes istisnasız dahil buna. Bir hafta boyunca hiç kimse tartıya çıkmayacak. Ve bu konuda çok ciddiyim. Biraz dayatma gibi olacak ama o kadar da hatrım olsun lütfen.

O zaman chentiq hem rakip hem de ortak olduk,hadi bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…