- 11 Aralık 2019
- 2.203
- 8.860
- 158
- 49
Süpersin canım ya.bu arada tartı konusu geçmiş. ben tartıya "bu hafta acaba ne kadar kaçamak yapabilirim" edasıyla çıkıyorum.
TARTIYA ÇIK RAKAMA BAK
EĞER/İSE
-500 gr ---> kaçamak yapma
-1000 gr ---> küçük bir parça yap
+500 gr ---> kaçamak yapma sporu arttır
+1000 gr ---> SORUYU CEVAPLA
REGL DÖNEMİN Mİ?
evet---> yardır kızım
hayır--->kaçamak yapma, sporu arttır, perşembe günü akşam yemeği yeme, cuma sabahı erken kalk
Pek iyi değilim ortim ya.
Moral olarak toparladım da kilo olarak artıdayım.
Nasıl toparlasam diye kara kara düşünüyorum.
Sen nasılsın sevalcim.
Ayran detoksu nasıl yapılıyor ortim.ben de bugün bozdum baya yaa.. toparlamak lazım ayran detoksu mu yapsak ne yapsak ortim
regl oldum dün tam 5 gün erken oldu dün sarma bugün başka şeyler gitti karatay maratay kalmadı valla
Insanlar hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor.Boyle devam ederse daha kötü bir durumda olacağız.Füze hızıyla bir normalleşme içinde herkes ya.Bende dikkat etmeye devam ediyorum.Bakalim nereye kadar böyle gidecek??Sonumuz ne olacak şu halde bilmiyorum. Yetkili isimler bile 15 hazirandan sonra rahatlayacak azalacak diyorlardı şimdi bas bas bağırıyorlar yanlış yapılıyor fazla gevşendi diye. Ben hala kurallara uymaya devam edeceğim başka insanlarla ilgili maalesef yapabileceğimiz bir şey yok
Ikisi bir arada.Hem cahil hem cesur.Hadi 18yas üstü dışarda belki işe gidiyordur diyoruz ya dedeler nineler ve çocukların ne işi var.Haftasonu özellikle tüm koptu herkes.Öğle öğle.
Daha duyarlı olan bizler evdeyiz.
Bizim akraba bi yazlıkta evde.
Dağda hiç durmadılar.
İnsanlar cahil mi cesur mu anlayamadım.
Koptum ya okurkenbu arada tartı konusu geçmiş. ben tartıya "bu hafta acaba ne kadar kaçamak yapabilirim" edasıyla çıkıyorum.
TARTIYA ÇIK RAKAMA BAK
EĞER/İSE
-500 gr ---> kaçamak yapma
-1000 gr ---> küçük bir parça yap
+500 gr ---> kaçamak yapma sporu arttır
+1000 gr ---> SORUYU CEVAPLA
REGL DÖNEMİN Mİ?
evet---> yardır kızım
hayır--->kaçamak yapma, sporu arttır, perşembe günü akşam yemeği yeme, cuma sabahı erken kalk
Biz ortimle birbirimize göz kırpıyoruzMeltemesintisi80
kendimi ceylan görmüş pars gibi hissediyorum
öncesinden seni tanımıyorum ama buralarda arkadaşlar ortak olmuşlar. napıyorlar birlikte onu da bildiğim yok ama.
gene de ortağım olur musun.
listeni çok beğendim tam dişime göre. hatta şimdi çıktısını alacam
Aynen ortim
Ortaklık kısmını bilmiyorum ama haftalık olarak rakip oluyorduk diye hatırlıyorum. İstersen haftaya salıya kadar kapışalım:)Meltemesintisi80
kendimi ceylan görmüş pars gibi hissediyorum
öncesinden seni tanımıyorum ama buralarda arkadaşlar ortak olmuşlar. napıyorlar birlikte onu da bildiğim yok ama.
gene de ortağım olur musun.
listeni çok beğendim tam dişime göre. hatta şimdi çıktısını alacam
Şöyle oluyor, birbirinizle bireysel olarak rakip oluyorsunuz, ama sizden başka 6 ikili daha var, herbiri birbiriyle yarışıyor, onlara karşı ikiniz ortak oluyorsunuz, cuma günü verilen yüzdeler toplanıp ekipler arası sıralama yapılıyor.Ortaklık kısmını bilmiyorum ama haftalık olarak rakip oluyorduk diye hatırlıyorum. İstersen haftaya salıya kadar kapışalım:)
Çakma hataylı seni1 Kilo olsun işte bu hafta
Hoşgeldin.. Hatay duyunca için ısınıyor
Kız bende hatayli sayılırım.. Hatayli olmayıp benim gibi bu kadar seven başka biri daha varmıdır bilmiyorummerkez Antakyaliyim
Tabi bu şart değil, isteyen ekipsiz bireysel de yarışabilir ama bu sistem geçen hafta takımı bayaa tetikledi..Ortaklık kısmını bilmiyorum ama haftalık olarak rakip oluyorduk diye hatırlıyorum. İstersen haftaya salıya kadar kapışalım:)
Hoşgeldin canım bende antakyalıyımDörtyol..10 yıldır buradayım ,artık Hatay lı oldum
Kaptan aslında haklısın.
Kaçamakların önünü kesiyor.
Ama ben bu hafta pazar sağlam yediğim için kontrol etmem gerek.
Ayşegül'ün dediği gibi acil eylem planı yapmak gerek.
Ben şu mantıktayım artık.
Her cuma en az 250 Gr görsem yılda 13 kg yapar
Şimdiye kadar bunu yapmadığım için buralardayım diyorum
Şu anda bayağı artıdayım.
Hazır seni yakalamışken ne yapsam kaptanım.
Detoks gibi birşey mi yapsam da eksiye dönse.
Yok yok künefe valla billa yok ne yiycen kız ben bile yemiyorum kaç aydırBi künefe vakasını daha kaldıramam yerim bu sefer diyim ben
O zamanŞöyle oluyor, birbirinizle bireysel olarak rakip oluyorsunuz, ama sizden başka 6 ikili daha var, herbiri birbiriyle yarışıyor, onlara karşı ikiniz ortak oluyorsunuz, cuma günü verilen yüzdeler toplanıp ekipler arası sıralama yapılıyor.
Geçen hafta biz ortimpessinus la 6 ekip arasından 2. Olduk. Şuan sizle beraber 7 ekip var..
Hedef kiloma bi insem benimde çok güzel hayallerim varYok yok künefe valla billa yok ne yiycen kız ben bile yemiyorum kaç aydırhedef kiloma iniyim bende yiycem @berceste_ gibi de fotoğraf qtacam dur bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?