Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet merkezdeyim

Pazar menü yazmadımksptanım.

Yok kızacağından değil ebru da takıma karşı mahçup oluyorum diye üzülüyorum.
Artı çıkarsa ortalamayı etkilerin diye.
İnşallah çabalıyorum eksiye düşmek için.
Bu hafta cuma günü bir de yiğenimin doğumgünü var.
Onu kayıpsız atlattım mı daha kontrollü gideceğim önümüzdeki hafta.

Tamamdır kaptan.
Ben sonuna kadar uyarım.
O zaman ben cuma doğum gününde ağzıma lokma koymuyorum.
Korktum şimdi.
Bir de bir hafta onun telaşını çekemem.
Direk kafamdan kaçamak gitti.

Tamam orticim bir düşüneyim.
Yapabilecek gibi olursam başlarım Çarşamba.
Sen ne yapacaksın.

Çok memnun oldum.Aslen Edirne liyim ama burada yaşıyorum. 9 yıl oldu.
Sen de fahrii Maraşlı olmuşsun nerdeyse, eşin mi Maraşlı yoksa tayin sebebiyle mi ordasınız?
Yaa kusura bakma, gelir gelmez soru bombardımanına tuttum seni.
Bi de şey sorcam, firik çıktı mı? Koronodan dolayı satış yapılıyor mu? Gider gitmez ilk iş onu yicem de

Tamam orticim bir düşüneyim.
Yapabilecek gibi olursam başlarım Çarşamba.
Sen ne yapacaksın.
Canım detoks hiç önermem kaptanımızıda uzun zamandır tanırım o da detoksu önermez normal seyirde devam et kilo vermene.. belki biraz takılırsın sonra yine kilo vermeye devam edersin

Eşim buralı. Aynı zamanda da burda çalışıyorum. Firik çıktı ah üzülürüm şimdi. Başka yerde bulunamayıp can çekecek yegane şey firik. Korona da olsa güvenilir yerden alıyoruz. Bende memleketime gidemedim. Şu dönem bitseydi hayırlısı ile.

Nasıl bişey bu fırik hemen google amcama sorayım

Hmm gelince yiyebilirim o zaman Ah o firik yok muu yiyecek olarak en çok onu özledim, şimdi bile ağzım sulandı. Tarhana ıslıyorum ama firiğin yerini tutmuyor... umarım verdiğim kiloları memleketimde geri almam..
Ben de oğlumun LGS sınavını bekliyorum, sınavdan hemen sonra ordayım inşallah..
İnşallah sen de gidersin memleketine,.Salgın da hortlamaz inşallah

Şuanda bedel diye bi kitap okuyorum tarihle ilgili rast gele almıştım ama akıcı hoşuma gitti roman gibi yazılmış Yavuz dönemini

Ya gerçekten sanki biz abartıyoruz da onlar normal gibi :)
Gelmeye çalışıcam :)

1 Kilo olsun işte bu hafta

Hoşgeldin.. Hatay duyunca için ısınıyor

Kız bende hatayli sayılırım.. Hatayli olmayıp benim gibi bu kadar seven başka biri daha varmıdır bilmiyorum merkez Antakyaliyim
Valla haftanın ortasından o özeni göstersem 1 kg veremem heralde haftaya hedefim olsun unutturma sen bana malum hiç motivasyonum kalmadı unutuyprum ben o heyecanları. Biraz hareketimi artırsam kendimi üzmeden veririm de ayaklarım çok acıyor ya napıcam ayaklarımı ben böle

Evet çok güzel hele de bizle pek ilgisi olmayan bi akrabadan duymakk.... :))) ay kıskanacak kuzenler çatlasın ayoooool
Peki okumayacağom ama bi kitap okumak istiyorum artık kızım da elimde kitap görsün o da öğrensin. Şimdi okumaya çalışınca hemen kapattırıyor kendi kitaplarını. Sadece resimlere bakıp ne olduklarını söylemek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…