Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su kaybediyorsun. Sonra da o kaybedilen su yerine yeniden geliyor. Gerek var mı?

Amin Maalouf okudun mu hiç? Semerkant diye bir kitabı var. Şiddetle tavsiye ederim eğer okumadıysan.

Takıma karşı mahçup olmamak için kaçamak yaparken takımı aklımıza getirmemiz lazım. Bak bana artık kaçamak yapmıyorum mahçup da olmuyorum. Senin de denemen lazım

Hoşgeldin canım aramıza

Zaten şu yaşta öyle yapar canım çok normal. Sen resimlerine baktır sadece. Okuyormuş gibi anlat. Konuş yani ama o nasıl isterse öyle oynasın kitapla. Ama her akşam yatmadan önce mutlaka yanına yat kitap oku. Dikkatleri çok çabuk dağılıyor ama olsun. 5 dk bile yeterli her akşam. Ben onun keyfini sürüyorum şimdi çünkü kızım çok seviyor okumayı.

Menüm

Kahvaltı (10:30)
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine tereyağ, beyaz peynir
(Tost makinesinde kızarttım ekmekleri çıtır çıtır çok güzel oldu)

14:00
1 bardak sütle 7-8 çileği smothie makinasında karıştırıp içtim.

17:00 2 tane gün kurusu

Akşam (18:30)
5 servis kaşığı kabak yemeği biraz yoğurtla
2,5 dilim tam buğday ekmeği

2,5 lt su 1 kupa yeşil çay spor yok

Biraz canım sıkkındı canım , o yüzden gelemedim... bu hafta kötü bir performans sergiliyorum.. birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacağız 1 saat yürüyeceğiz temiz hava iyi gelir inşallah
Hayrola adacım.
Umarım önemli birşey değildir canını sıkan.
Biz cıvıl cıvıl bir adaya alışığız ona göre.

Hoşgeldiniz. Bol eksili kadınlar kulübü günlerin olsun inşallah.

Canım detoks hiç önermem kaptanımızıda uzun zamandır tanırım o da detoksu önermez normal seyirde devam et kilo vermene.. belki biraz takılırsın sonra yine kilo vermeye devam edersin
Adacım zaten yapamayacağım.
Çünkü tek türlü beslenmek beni tiksindiriyor.
Sonra yoğurttan tiksinirim valla.

Ebru menü harika.
Afiyet olsun

Tek kelime ile hayır kaptanım.
Vazgeçtim zaten
Ama diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum.
Bu şekilde çok düzensiz menüler oluyor.
Kararsız kaldım.

Eğer imkanın varsa iyi bir diyetisyen bulman muhteşem olur. Hem diyetisyen hem biz karşımızda hiçbir kilonun duramayacağına eminim. Ama sağlıklı beslenirsen diyetisyene de gerek yok. Çünkü ben diyetisyensiz 25 kilo vermiş insanım 6 ayda. Bence yapabilirsin. Sadece hayır demeyi öğrenmelisin kendine

Benim deli kız benle yatmıyor maalesef babasını istiyor babası da pek okumaz ama bi söleyeyim kızın için yap diyeyim :) umarım ilerde babası gibi okumayı sevmeyen biri olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…