Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslinda güzel ama aralara benim yemedigim aslında çok sevdiğim yiyecekler sokmussun o rahatsız etti hindi sosis severim ama yemem cips en bı sevdiğim ama yemem gibi ödem yapan yiyecekler bunlar

Günaydın canım.. bende 4 te uyudum ama 6 saat uyumaya programladim kendimi 10.00 da uyandım. Bende sporumu yapayım şimdi madem akşama birakmayayim. Uyumadan öncede yoga esneme hareketleri yapayim.

Sanaaa güzel bir haber verelim mii?? Diyecektim ki almışsın canım haberi tartı yasagi yok

O kadarr...

Son düzenleme:
Bu günün menüsü olacak bu galiba.
Genel anlamda güzel.
Akşam normal yemek yeme şansın yok mu canım.

Yok kız aç kalır mıyım, dünyaları yiyorum bazen, ben de bu hafta hafif yiyerek ve sporumu artırarak yetişmeye çalışacağım size
Bu ne mübarek, psikolojik savaşla yenecek siniz bu gidişle bizi

canım ekmek yemiyorum ben eve almıyoruz ama ben biraz alıp depolamıştım buzluğa sabah yedim bi dilim bugün
su 2 lt bitiyor ama saymaya alışamadım canım ama 2 net bitiyor
doritos da canım istedi ya öğle yemeği ne yiyeceğimi bilemedim ben de doritosla kiraz aldım marketten bir de doritos fırınlanmış mısır cipsi ya ne bileyim hafif geliyor aslında yenmemesi gerek ve ben çok uzun zamandır ilk defa ağzıma cips aldım sanırım 3 ay kesin daha da uzun olabilir

Aslinda güzel ama aralara benim yemedigim aslında çok sevdiğim yiyecekler sokmussun o rahatsız etti hindi sosis severim ama yemem cips en bı sevdiğim ama yemem gibi ödem yapan yiyecekler bunlar

evet aslında tuz fazla ama normalde hiç tuz kullanmıyorum yani kaya tuzu kullanıyorum kendi yemeklerimde o yüzden çok sıkıntı yapmadım onu

Kesinlikle biz kazanacağız

Kırıkkalede nerelerde yürüyorsunuz

Genelde çevre illere gidiyoruz canım. Şu an Kırıkkale içi rota oluşturmaya çalışıyoruz çünkü burası çok ormanlık bir alan değil. Ya da trekking için yeterli yürüyüş rotası yok. Ankara, Bolu, Karabük taraflarını yürüdük şimdiye kadar. Güzel yürüyüşlerimiz oldu.

Canım teşekkür ederim cevap yazdığn için. Ben geç gördüm yazını kahvaltımı domates salatalık peynir ve peynirli yumurta ile yaptım yarım fincan da ginkgo çayı içtim :)
Afiyet olsun canım.Bende oğlum öğlen uyursa sporumu yapicam.Bugun temizlik bekler beni bi de.

Şu asla beceremediğim lafını artık kendi kendine söylemesen de becereceğine inansan nasıl olur? Pandemiden önce genelde erken uyanırdım ama şu yaz saati uygulamasını kaldırdıklarından beridir hep geç uyanır oldum. Beden saatim şaştı onların yüzünden. Pandemide iyice ipin ucunu kaçırdım en erken 09:00 da uyanıyorum işe gideceğim zamanlarda bile hep geç kalıyordum. Dün yürüyüş için saat 06:00 da kalkmam gerekiyordu o kadar korktum ki uyanamam diye. Bir sürü alarm kurdum. Yatarken de sürekli unutma erken kalkacaksın dedim kendi kendime ve erken yattım. Sonuç sabah saat 06:00 da uyanmıştım. Bence aklından şu olumsuz başaramayacağım düşüncesini at. Kendine bir sabah rutini oluştur. Ve normal uyanma saatinden her gün 5 dk erken uyan. Birden bire olmaz bu erken uyanma işi. Alıştıra alıştıra yapacaksın. 5-10 dk erkene çek her gün.

Gönül yaaaaaaa çok tatlısın

İnşallah ortiim okeye dönelim miiiii

Selam ben geldim LAydLiNe
Kullanıcı Adı : İdol1
İsim (İsteğe Bağlı ):....
Mesleginiz: şef
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bayburt
Boyunuz :170
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :63
Kilo alma hikayeniz :doğum + dikkatsizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlık +güzellik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…