Aslinda güzel ama aralara benim yemedigim aslında çok sevdiğim yiyecekler sokmussun o rahatsız ettimenülerimi de yazayım da öyle uçayım geçmişe
cuma günü (bu günü kaçamaksız haftadan saymayalım lütfen)
kahvaltı 8.30
1,5 simit
şekersiz çay
ara 11.00
şekersiz kahve
öğle 12.30
1 kase kiraz dolu dolu ama
yarım paket haşhaşlı doritos
ara 16.00
kalan doritos
şekersiz çay
akşam 20.30
5-6 biberden biber kavurması
sarımsaklı yoğurt
kaloriye dikkat ederek ufak kaçamaklarım oldu.. haftanın 1 günü kahvaltımda simit yemek istiyorumLAydLiNe kaptanım ne düşünüyorsun bu konuda sence cuma sabahları kahvaltıyı simitle yapsam (böyle değil ama domates salatalık peynir zenginleştiririm) hafta boyu kaçamaksız geçirirsem tartıda güzel sonuç alırsam ne dersin
cumartesi
sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe
öğle 12.00
ıspanaklı yumurta
domates salatalık
peynir (iki çatal falan)
Ara
beyaz çay
Akşam 18.00
mantarlı et sote
yeşil salata
ayran
pazar
sabah 10.00
şekersiz sütlü neskafe
öğle 12.00
3 tane aç bitir hindi sosis ile sosisli yumurta
domates-salatalık
5 tane zeytin
ara
ananaslı yeşilçay
3-5 adet badem
akşam 18.00
1,5 tabak kabak yemeği
semizotlu cacık
o ne çayı?Canım teşekkür ederim cevap yazdığn için. Ben geç gördüm yazını kahvaltımı domates salatalık peynir ve peynirli yumurta ile yaptım yarım fincan da ginkgo çayı içtim :)
Günaydın canım.. bende 4 te uyudum ama 6 saat uyumaya programladim kendimi 10.00 da uyandım. Bende sporumu yapayım şimdi madem akşama birakmayayim. Uyumadan öncede yoga esneme hareketleri yapayim.Günaydın saatimi kurdum kalktım ben de simdi spor saatim dün çok hoştu gittim ya erkenden gün benimditüm işlerim bitti birde şeyi fark ettim arkadaşlar
Sabah sporla başladığında günün enerjik geçiyor ama akşama bırakırsan sporu aksam yorgun oluyorsun
Akşamda yemek sonrası mekik türü biraz hareket yap ohh misss
Sanaaa güzel bir haber verelim mii?? Diyecektim ki almışsın canım haberi tartı yasagi yoksevgili ortağım haftasonu çok giremiyorum bu konuyu da çözücem ama sıfır kaçamak bir haftasonu geçirdim bugün kendimi acayip hafif hissediyorum. tartılma yasağından dolayı tartılmadım (tartıyı kaldırmasaydım kesin tartılırdım hatta baya bi gidip geldim tartıya pilini taksam mı diye
ben muazzam bi tartı hastasıyım gider gelir tartılırdım bu konuda da her konu gibi bende irade yoko yüzden tartıyı bi uca pilini evin diğer ucunakaldırdım
merak etme sevgili ortağım biz kazanacağız
O kadarr...Valla ben sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltı ederim evdeki işlerimi bitirip akşam da sporumu yaparım eğer siz aç kalarak sırf tartıda az çıkmak adına yemek yemezseniz bilemembir hafta uzun ve haciii bence dayanamazsiniz biz kazanacaz marbling
Bu günün menüsü olacak bu galiba.Herkese günaydın iyi haftalar
15/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,hindi füme
Öğle:
kakaolu Müsli + süt
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
yeşil çay 1 bardak ve kiraz
Akşam:
yoğurt+yulaf+ rondodan geçirilmiş badem ve cevizlerle. Birkaç tane erik.
Spor:
30 dk pilates (çoğunlukla esneme)
Su:
2 lt
Yok kız aç kalır mıyım, dünyaları yiyorum bazen, ben de bu hafta hafif yiyerek ve sporumu artırarak yetişmeye çalışacağım sizeValla ben sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltı ederim evdeki işlerimi bitirip akşam da sporumu yaparım eğer siz aç kalarak sırf tartıda az çıkmak adına yemek yemezseniz bilemembir hafta uzun ve haciii bence dayanamazsiniz biz kazanacaz marbling
canım ekmek yemiyorum ben eve almıyoruz ama ben biraz alıp depolamıştım buzluğa sabah yedim bi dilim bugünCanım merhaba,
Maşallah menülerin güzel, Doritos dışında ben beğendim
Suyunu yazmamıştım en az 3 içiyorsundur umarım. Bide bu menülere spor eklesen, yürüyüş mesela çok daha süper olur.
Ekmek hiç yemedin mi, yazmayı mı unuttun?
Kalori hesabı yaptıysan kaç kalorilik yedin, gözüme baya az gözüktü de?
Aslinda güzel ama aralara benim yemedigim aslında çok sevdiğim yiyecekler sokmussun o rahatsız ettihindi sosis severim ama yemem cips en bı sevdiğim ama yemem gibi ödem yapan yiyecekler bunlar
Kesinlikle biz kazanacağızsevgili ortağım haftasonu çok giremiyorum bu konuyu da çözücem ama sıfır kaçamak bir haftasonu geçirdim bugün kendimi acayip hafif hissediyorum. tartılma yasağından dolayı tartılmadım (tartıyı kaldırmasaydım kesin tartılırdım hatta baya bi gidip geldim tartıya pilini taksam mı diye
ben muazzam bi tartı hastasıyım gider gelir tartılırdım bu konuda da her konu gibi bende irade yoko yüzden tartıyı bi uca pilini evin diğer ucunakaldırdım
merak etme sevgili ortağım biz kazanacağız
Günaydın kızlar
Dün gelemedim. Umarım çok geçmiş birikmemiştir
Kırıkkalede nerelerde yürüyorsunuz
3 güne 35 sayfa bendeokuyorum geriden geriden yan sekmede de günceli takip
Afiyet olsun canım.Bende oğlum öğlen uyursa sporumu yapicam.Bugun temizlik bekler beni bi de.Canım teşekkür ederim cevap yazdığn için. Ben geç gördüm yazını kahvaltımı domates salatalık peynir ve peynirli yumurta ile yaptım yarım fincan da ginkgo çayı içtim :)
İyi geceler canlar
Yarın için erken uyanmaya niyet edip uyucam.. yine bir hedef koydum kendime.. son zamanlarda yine asla beceremedigim ve hedef koymaktan yilmadigim erken uyanma ve digerleri
İstemek başarmanın yarisi kesinlikle değil bundan eminim.. su hedeflerimi basarmayi istediğim kadar hiç birşey istemedim ama başarılı olamıyorum bı turlu.. Allah içime bi azim vermiş çok şükür.. milyon kez baslayabiliyorum en azından. belli ki bir gün başaracağım...
Günaydın kızlar, bende bugün ablama gidiyorum kahvaltıya en az hasarla atlatmak olcak bütün çabam
Günaydın kızlar
Bende bütün gece kaptanı gördüm rüyamdaLAydLiNe onlarınn evine gidiyorum kızı gülce annesi var tabi ki yemek yiyoruz :) sonra ebrucuğumla dışarı çıkıyoruz. Birbirimizin göbeğine bakıp benimki senden daha azmış ya diyorum hahahha sonra evlerini süpürüyorum ama o kadar güçlü bir süpürge ki inanılmaz evi komple içine alacak sanki daha varda var sonu biraz kötü bitiyor anlatmıyım orasını
Çok sağlıklı olmadı ama aşırıda abartmadım ortak ya hem çok güzel sporda yaptımUmarım güzel bir kahvaltı geçirmişsindir yoksa sopalarım seni haberin olsunUnutma bu hafta birlikte yarışıyoruz
İnşallah ortiim okeye dönelim miiiiiGünaydın canım.. bende 4 te uyudum ama 6 saat uyumaya programladim kendimi 10.00 da uyandım. Bende sporumu yapayım şimdi madem akşama birakmayayim. Uyumadan öncede yoga esneme hareketleri yapayim.
Sanaaa güzel bir haber verelim mii?? Diyecektim ki almışsın canım haberi tartı yasagi yok
O kadarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?