Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım... Suyu ve ogun saaatlerini yazarsan daha iyi olur. Birde börek, hamur isini en çok yiyen biri olarak yorum yapmayim arkadaşlar yaparlar eminim.. nice kalıcı -700 ler olsun inşallah❤
ben de düzgün kahvaltı yapmak istıyorum ama olmuyor evden zor çıkıyorum kızımla ekmek arası bir sandviç yapmak bile imkansız o yüzden hep işte simit poğaça
saatlerim sabit sabah 8.30 öğlen 12.30 akşam 18.00
su 2 litre spora da bugün başlıyorum

O çayı zaferin verdiği gururla içerim
Beni düşünün hiç aklınızdan çıkarmayın. Yav nasıl da kazandı , bizi yerle bir etti diyeceksiniz

Yaparsin bence.. burada zaten kendimizi aşmaya çalışıyoruz.. Hep birşeyler için zorluyoruz sende bı zorla istersen bı yarım saat-15 dk programını geriye çekmeye.. ha şimdi konusmasi kolay tabi kimse kimsenin şartlarını bilemez ha olmuyosa sporla tolere edersin canim

Ben iddialı bile olamıyorum birbirimize destek çıkabileceğimiz bir ortağım yok şu an köye gitti perşembeden önce de gelemeyecekmiş kendim çalıp kendim oynayacağım maalesef
Ben burdayım ortiiim eski dost düşman olmaz, yine orti sayılırız seninle
Naptın temizlik işlerini halledebildin mi?

Sorun sarma değil baklava isladim misafire birde lahmacun sözüm vardı
Alaa
Alaa
Söz verdiysen tutman gerek, bi kaç tanede yemen gerek
Hakkaten, bi daha o kadar kilo veremedim, aa yok senden sonra kaptanla da yarışmıştık 2300 de o hafta vermiştim. Bu hafta da kapanışa özel bi çıkış yakalamak istiyorum bakalım
Esprilere açığım çünkü kafayı dağıtıyoruz burda bu sayede
Afiyet olsun, öğlenki lavaş lar biraz fazla gibi, ama toplamda hafif bi gün olmuş suyu da çok içmeyi unutma, spor yok mu?

Şükür azalttım canım bugün bitireceğim inş. Ya bir şeyleri yanlış yapıyorum ama çözemedim bugün yulafla başladım güne ve erken yaptım kahvaltı öğünleri biraz değiştireceğim. Kendimi daha hafif hissetmeme rağmen tartıda + çıkıyorum. Bakalım ne olacak

Canım akşamdan hazırlayabilirsin.
Ben okul zamanı öyle yapıyordum.
İyi oluyordu. Sabah sıkışmıyordum.
Tam buğday ekmeğiyle sandviç yapıyordum.

Allah kolaylık versin canım, bazen bende de sebepsiz + lar çıkıyor, ödemdir diye düşünüyorum seninkini de . Bu arada uzun zamandır ilk defa rezene çayı içtim, tartıda hemen farketti, ödem attırıcı metabolizma hızlandırıcı özelliği varmış, tavsiye ederim

öneri istersen bir çok öneri verebilirim bu arada kızın kaç yaşında kreşe mi bırakıyorsun?

Canım akşamdan hazırlayabilirsin.
Ben okul zamanı öyle yapıyordum.
İyi oluyordu. Sabah sıkışmıyordum.
Tam buğday ekmeğiyle sandviç yapıyordum.

önerilerimden biri buydu akşamdan sandviçini hazırlayıp (içine marul ve peynir koy domates falan koyma) sabah çantana atabilirsin unonun güzel sandviç ekmekleri var pahalı gibi dursa da simitten ucuza geliyor bir tanesi

öneri istersen bir çok öneri verebilirim bu arada kızın kaç yaşında kreşe mi bırakıyorsun?
kızım gelecek ay 2 yaşına girecek arkadaşım bakıyor kahvaltıyı kilo vermeme göre düzene sokacam eğer kilo vermede sıkıntım olmazsa sabah bari hamur işi olsun gözüm doysun zaten ekmek yemiyorum

kızım gelecek ay 2 yaşına girecek arkadaşım bakıyor kahvaltıyı kilo vermeme göre düzene sokacam eğer kilo vermede sıkıntım olmazsa sabah bari hamur işi olsun gözüm doysun zaten ekmek yemiyorum
Başlarda belki kilo veriyor görünebilirsiniz ama her gün hamur işiyle maalesef uzun vadede istediğiniz kiloları veremeyebilirsiniz. Eğer kilolarınızı kalıcı olarak vermek istiyorsanız hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerek yoksa giden sadece ödem olur sonrasında moraliniz bozulabilir

evet haklısın ben 1 ayda çok iyi kilo veriyorum sonra 1 sene içinde bırakınca yine 75 i buluyorum düzen şart

o zaman şöyle yap valla insanın diyet sürecinden keyif alması da önemli yaa mesela ben de neskafemden taviz veremiyorum arkadaş

sende kahvaltını yani simidini poğaçanı falan biraz sağlıklı doyurucu şeylerle destekle. iş yerinde buzdolabın varsa koy peynirini zeytinini salatalık domates bile koyabilirsin kendine bir tabak hazırla.. bunu yapabilir misin imkanın elveriyor mu? yoksa yanında ayran tüket mesela ya da süt ama süt rahatsız edebilir biraz ayran benim tercihim. ayran da uykumu getiriyor diyebilirsin ama deme ayran uyku getirmez ama bir rahatlık bir gevşeme yaptığı kesin

haftasonu poğaçanı kendin tam buğday unu ile yap buzluğa at her sabah at çantana 1-2 tane işe gidene kadar erir yada akşamdan at çantana. poğaçayı hiç önermiyorum simit gene bi nebze gün içinde ekmek yemezsen benim gözümde masumdur

iş yerinde buzdolabım yok bende çaycıyımdır çaydan vazgeçemem haftaya düzene sokacam söz

Mesela eşim de iş yerinde kahvaltı yapıyordu yüksek kalorili besleniyoruz diye evden götürmeye başladı geceden peynir zeytin domates salatalık ceviz incir iki dilim tam buğday ekmeğini bazen yeşilliklerle destekleyerek hazırlıyorum sabah kalkınca haşlanması için yumurta koyuyor ocağa o hazırlanana kadar yumurta oluyor onu da alıp gidiyor. Bence I idol1 sen de hazırlayabilirsib arkadaşın söylediği gibi çok zamanını almaz.

doğru aslında zorlasam yaparım simiti sevdiğimden mazeret üretip kendimi rahatlatıyorum

doğru aslında zorlasam yaparım simiti sevdiğimden mazeret üretip kendimi rahatlatıyorum
Ben de çok severim zaman zaman da yerim ama her gün yiyince olmuyor maalesef. Kendine ödül günlerinde simit koyabilirsin ya da çoğumuzun yaptığı gibi cuma günleri:) diğer günler evde hazırlarsın olmaz mı öyle? Simitten de bıkmamış olursun daha lezzetli gelir. İnan ki dura kalka bugünlere geldik kilo konusunda ve bazen kendimizi kandırdığımız bazen çabalayıp sonuç alamadığımız bazen de çok güzel sonuçlar aldığımız dönemler oluyor oldu olacak. Sen de gözlemleyeceksin zaten:)

inşallah canım, sen ne kadar zamanda verdin kiloları 12 kilo çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…