Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım, sen ne kadar zamanda verdin kiloları 12 kilo çok iyi
Ben ağustos sonunda vermiştim canım hızlı gitmedi ama şükür gitti diyorum. Benim de 20 aylık oğlum var doğum kilolarım gitti şükür buraya geldikten sonra hatta doğuma gitmeden 19.5 kilo almıştım 23.5 kilo gitti şimdiye kadar. Ben dönem dönem duraklayıp dönem dönem veriyorum ondan böyle:)

doğru aslında zorlasam yaparım simiti sevdiğimden mazeret üretip kendimi rahatlatıyorum
Simit güzel ama az yersen
Diyetisyenler sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yazıyor. Ve bunu çeyrek simitle değiştirebilirsin diyor. O da hetgün değil haftada 3 gün.
O yüzden simit çok kalorili canım.
Birde ekmek tüketiyorum dedin ama tam buğday çavdar gibi ekmekler bağırsakları çok çalıştırıyor.
Ben bunu bir kaç kere denedim gerçekten doğru.
Yemediği zaman tuvalet problemim oluyor.
Ve bunu gityiğim 2 diyetisyene de söyledi.

Ayşegüüll canisi her günüm spor :))) köy işleri koşuşturmalı geçiyor üst kata alt kata arada da evin yanındaki dağa meyve toplama bahanesiyle çıkıyorum maksat yürüyüş olsun:))

16/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:

1 yumurta ,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,hindi füme
Öğle:
kakaolu Müsli + süt
Kaçamak:
yok -iki küçük bardak filtre kahve
Ara:
yeşil çay 1 bardak ve kiraz
Akşam:
2 yumurtadan menemen. Birkaç tane erik.
Spor:
yok
Su:
2 lt

Hala açlık krizleri geçmedi ve açıkcası biraz da yorgun hissediyorum ama bunu şeker direncine bağlıyorum ben çünkü ne zaman çay içsem bir şeker atıyordum ;şekersiz içsem bile yanında çikolata,kek vs oluyordu yada gece 9'dan sonra makarna yiyordum. Vücut haliyle 1 haftada alışmıyor;en az bir ay bu düzene ayak uydurmam lazım. Bu arada içtiğim sudan yada az yediğimden midir bilmiyorum daha rahat tuvalete çıkıyorum ve karnımdaki şişlik azaldı (baya hamile gibi karnım ,göbeğim çıkıyordu).
Haftasonu karbonhidrat kaçamağı için dolma yapmayı düşünüyorum.Bunun dışında öğle yemeklerinde müsli yemeye ara vereceğim çünkü sıkılmak istemiyorum. Evde yapılmış hamburger için ne düşünüyorsunuz ? Öğle yemeğini yemekhanede yemeye ara verdim ve işe getirmek için birşeyler hazırlamam gerek;önerilere açığım....

Ayşegüüll canisi her günüm spor :))) köy işleri koşuşturmalı geçiyor üst kata alt kata arada da evin yanındaki dağa meyve toplama bahanesiyle çıkıyorum maksat yürüyüş olsun:))
Ooo, süpersin canım, bilirim köy işlerini yorucu ama zevklidir
Suyunu bol içip, akşamları erken kapatmayı umutma,
Cuma günü, dosta düşmana kim olduğumuzu gösterelim

Canım alışman zaman alacak.
Yeter ki bırakma.
Öğlen ile zeytinyağlı bir yemek ve yoğurt götürebilirsin.
Ben okula giderken çok götürdüm.
Saklama kaplarına koyuyordum. Akşamdan hazırlamak da pratik oluyor.
Deneyebilirsin.
Tam buğday unundan yapılmış hamburger ekmeği hazırlayabilirsin. İçine peynir marul ve salatalık koyabilirsin.

1 simit 4 dilim ekmeğe eş değer diye biliyorum ben

ekmek yerine de çiğ kuruyemiş tüketirsen eskisinden de iyi bağırsak faaliyetlerin olur exortim hem yağ hem lif açısından ekmeğe 5 basıyor çünkü kuruyemiş

meltemcim açıkçası ben senin menülerini beğeniyorum şeker direnciyle de iyi başgeliyorsun açlık için yine çiğ kuruyemiş önericem kabak çekirdeği ay çekirdeği evde, fındık badem ceviz iş yerinde tüketebilirsin.

ev yapımı hamburger ekmeği ile ilgili çekincem var. yemekhanede ne çıkıyor? neden ara verdin?

çıkan yemekten ziyade yemeğin yapıldığı yağ ile bir sıkıntım var. Çorba bile içsem sanki midem yanıyor. Azıcık makarna yesem uykum geliyor. Tüm sebze yemekleri genelde önceden kızartılmış oluyor.Günlük kalori miktarını tutturmak için sanırım yağ basıyorlar içine. Evden çalışma sırasında ara ara işletmeye geliyordum kontrol için.Bir gün yemekhanede yedikten sonra ne kadar rahatsız ettiğini iyice farkettim. En azından şu diyet süresince evden yemek yapıp getirmek istiyorum. Onun için kendime liste yapacağım ayrıca

anladım canım ben de işyerinin yemekhanesinde yemiyorum uzun zamandır hem diyetisyenim istememişti hem de hergün pilav çıkıyor diğer yemekler az porsiyon ben de pilav yemiyorum hiç doymuyordum

Yarışı biraz kızıştıralım

Heeeyt, var mı bana yan bakan, tüm takıma sesleniyoruuuum

nal toplatıcam size nal

bu arada hala tartılmadım ben ya yarın sabah tartılayım da böyle yüksekten atıyorum ama

ne bileyim ama ince hissediyorum geceleri çok hafif yatıyorum bakalım sabah görecez anyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…