harika bir görüntü afiyet olsun ba-yıl-ddımEki Görüntüle 2649772 Kiraz aşkına ☺ Bugün de bağdayız. Doğanın gözünü seveyim
çok değişik bir kozalak ne güzel ilk kez duydum bende reçelini çok merak ettim nasıl birşey acabaEki Görüntüle 2649774 Eki Görüntüle 2649775
Kızlar fikir olsun kozalak şurubu ve reçeli yapıyoruz. Şifa niyetine. Kışın birer çay kaşığı yenirse bağışıklık sistemine iyiymiş.
2 türlü yaptıkAaa ilk defa duydum, nasıl yapılıyor, biraz anlatır mısın
Tadı biraz keklemsi derler ya onun gibi ama kokusu ve tadı güzel. Çocuklara 1 çay kaşığı veriliyor. Şifa niyetine . Bağışıklık sistemi ve solunuma faydası çokmuş.harika bir görüntü afiyet olsun ba-yıl-ddım
çok değişik bir kozalak ne güzel ilk kez duydum bende reçelini çok merak ettim nasıl birşey acaba
Oh oh maşallah. Bakıma girdim deseneKızlar şuan kuafördeyim çocuklara babası bakıyor
Kirpiklerime liftinge yaptırdım saçlarımı boyatıyorum kaşları da hallettireceğim :)
Medikal estetikle ilgilenen var mı aranızda botoks dolgu falan filan :)
Kozalaklar da çok değişikmiş cevizli sucuğa benziyorEki Görüntüle 2649774 Eki Görüntüle 2649775
Kızlar fikir olsun kozalak şurubu ve reçeli yapıyoruz. Şifa niyetine. Kışın birer çay kaşığı yenirse bağışıklık sistemine iyiymiş.
Teşekkür ederim canım2 türlü yaptık
1. Si taze kozalaklara biraz şeker koyup kavanozda her gün sallıyoruz , iyice suyunu bırakıyor. Bu şekilde 15 gün kadar işleme devam ediyoruz.Pişirmek yok
2. Kozalakları kaynatıp , süzüyoruz özü kalıyor. İster böyle biraz acımsı oluyor ister de suyuna şeker katıp uzun bir süre kaynatıyoruz. Reçel oluyor.
Tartildin herhaldeYarışı biraz kızıştıralım
Heeeyt, var mı bana yan bakan, tüm takıma sesleniyoruuuum
Aynı şeyi bende düşündüm tartilayimda acil eylem plani yapmak gerekebilir
Kızlar geçen bahsetmiştim, dayanamadım gittim kendime göre yine büyük beden aldım diye
Bugün gittim değiştirdim, ben bile kendime inanamıyorum 13 yıl aradan sonra ilk defa M beden aldım kendime
40 beden pantolon da oldu aslında ama biraz sıkınca rahat giymek için 42 aldım, o da normal oldu.
48 -50 bedenlerden bu bedene düşmek inanılmaz bi duygu, hepinizin daha fazlasını yaşamanızı yürekten diliyorum..
Yaşasın 13. Takım
Ayşegül benim nal topksyscağom kesin.Göreceğiz şekerim cuma günü kimler nal topluyor
Seval menü yıkılıyor bu gün.Ben de menümü paylaşayım girmişken
Kahvaltı 5.30 (çok açtım bekleyemedim)
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim süzme peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara 10.00
Sade türk kahvesi 1 pors kadar meyve
Öğle 13.00
120 Gr tavuk fileto
1.5 porsiyon meyve (¹ yeşil elma 4 çilek 7-8 tane kiraz)
200 gr yoğurt
Ara 15.30
10-15 tane leblebi
Siyah çay şekersiz
1 kare bim stevialı çikolata
Akşam 18.30
Karnabahar brokoli mantısı
Ara yapamam herhalde
Spor: 40+25 dk hafif tempo yürüyüş topl 8000 adım
Su saymadımunuttum gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?