Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh sarma haftası bu hafta anlaşılan menün çok güzel canım

Geçen sendin dimi kaslarım belirginleşti diye hit kardio yağ yaktirmaz canım proteini kasa çevirir yağ yakımı için en ideali yürüyüş
Hit kardio yüzde 20 yağ yakar yürüyüş yüzde 70 kilo artışı olursa üzülme kas oranın artmıştır ben kası çok seviyorum yaa

Evet cnm bendim bende zaten sıkılaşmak birazda karın bölgesindeki kaslarımı iyice belirginleştirmek istiyorum, hedefime son 3 kilom kaldı zaten onuda sıkılaşarak veriyim diyorum

Evet cnm bendim bende zaten sıkılaşmak birazda karın bölgesindeki kaslarımı iyice belirginleştirmek istiyorum, hedefime son 3 kilom kaldı zaten onuda sıkılaşarak veriyim diyorum
Yani vermeyebilirsin yağ kas kutle oranı verirbunu da normal tartı yanlış olur demek istiyorum

Yani vermeyebilirsin yağ kas kutle oranı verirbunu da normal tartı yanlış olur demek istiyorum
Anladım cnm, zaten tartıdan çok vucudumu takip ediyorum artık ölçülerimi falan aldım geçen hafta hatta, bi süre böyle devam ederim baktım tartıda oynamıyor mezun olup kilomu koruma aşamasına geçerim diye düşünüyorum illa 50 kiloya düşcem diye bişey yok vucudum iyi görünsün yeter ☺

İyi akşamlar kızlar, geçmişin birazınıparça parça okudum , maşallahınız var

11.00
8 yaprak sarması( bulgurlu)
2 kaşık yumurtasız menemen
Çeyreğin çeyreği kadar ekmek
3 yeşil zeytin

14.00
Yarım dilim pasta ( afyon kaymağı)

18.30
10 yaprak sarması
1 tabak salata

3 litre su, 1 saat yürüyüş

Tadı çok güzel oldu ama çok akışkan olmadı cnm markette satılanlar gibi pürüzsüzde olmadı ama doğal en azından
Baya uzun tutmak gerekiyor canım biraz daha tutsan akışkan hale gelir muhtemelen:) evde sağlıklı bir yiyecek hazırlamışsın eline sağlık:)

Kahvaltı 7 gibi
1 yumurta
1 dilim eksi mayalı tb ekmek (kızarmış)
2 çatal süzme peynir
Kahve

Ara 9.30
Sade türk kahvesi
1 avuç çiğ badem
1 kupa yeşilçay

Öğle 12.00
110 gr hindi füme
200 Gr yoğurt
Yarım göbek marul dan salata

Ara 15.30
1 kase kiraz

Akşam 19.00
100-150 gr kadar kavrulmuş kıyma
Yeşil salata

Spor yapamadım yatmadan bölgesel egzersiz yapicam inşallah 11-12 dk sürüyor
Su 2800 inşallah 400 ml daha içerim

Ay nedense üstüme alınmadım haaaa hiç Salon kadını çizgimden kayamayacağım

Bizde etli yapılır sarma.Bi de bulgur pirinç karışık olur.Oyy özlemişim ya. kop gel diyince yemege kostuk oraya.Bayrama kadar yemem artik doydum sarmaya.
Bizde de etli yapılır sarma atmıştım eski sayfalarda güveçte
Yarında yine sarma pisirecem çünkü misafirim var ben hiç yemeyecem Allahım nolir kacamaksiz atlatabileyim yarın nolur nolur

Yarında yine sarma pisirecem çünkü misafirim var ben hiç yemeyecem Allahım nolir kacamaksiz atlatabileyim yarın nolur nolur
Çok zor oluyo dayanmak.Ama bugün çok yedim.Yarın telafi etmem gerek.En kötü tadına bak sende.

Yok ya ayıp olur misafire. Sen yiyeceksin ki onlarda yesin. Ye ye bol bol ye. Onlar bir yiyorsa sen iki yemelisin. Çünküüü biz kazanacağız

Neden ki bence güzel olmuş patates miktarı azmış zaten afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…