- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Bugun + çıktım derken düne göre mi + çıktın, cuma ya göre mi ?Benim sevgili ortağımberceste_ neredesin ???
Millet eylem planları kurdu gerçekleştiriyor.. yarın bunun için son günümüz..
Nee edücükkkkk bilmarın... Asla kaçamak yapmadım.. sporumu aksatmadim... Menulerim kontrolluydu.. bugün + çıktım.. regle 1 hafta var gözüküyor.. yarın son gün tüm kozlarımı kullanicam sende durum nee???
Aman ortim canım ortim, görüyorsun 7 düvelle savaştayız, yarın da sık dişini, yediklerimize dikkat edelim, akşamı erken kapatalım, bol suya spora devamKendimi nerelere vurampsikolojik baskı altına girdim aha şimdiden ama yoookk diren polokey birz önce 1 avuçtan fazla çekirdek yemiş olsan bile diren
Bugun + çıktım derken düne göre mi + çıktın, cuma ya göre mi ?
Nooldu bebeğim, kupayı koymamışsın emojin eksik kalmış
Bercestenin misafiri dünmüydü, bugunmüydü? Baklava ve lahmacunların arasında nefis terbiyesi yapıyordur
Aman ortim canım ortim, görüyorsun 7 düvelle savaştayız, yarın da sık dişini, yediklerimize dikkat edelim, akşamı erken kapatalım, bol suya spora devambu kupa bizim olacak, göreceksin
Bugün ben de köyde kaynanamgilde biraz fazla yedim, ama az önce telafi ettim sayılırcansın sen ya vallaaa
Dağ bayır yürüyorum bol su içiyorum sadece bu gün biraz canım çekirdek istedi yoksa dikkat ediyodum ya
Canım ben sana demiştim sen telafi edersin diye.Kızlar, bugunki çılgın menümden sonra köyden dönünce akşam 1,5 saat yürüyüş bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım. 9 km olmuş 630 kalori yakmışım. Bugunki yediklerim 1300 kalori civarındaydı, yarısını yaktım en azından. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı..
Açıkçası kendimi yorgun hissediyordum, erken uyuyacaktım, yürüyüş yapacak halim yoktu, ama sizlerin " sen telafi edersin" sözleriyle gaza geldim,
Sizce telafi edebilmiş miyim?
akşam ne yürüyüş yapabildim ne de yoğurt yiyebildim.Ablamla 2,5 sa konuşunca kafa gitti :) Açım ahaliii..1 bardak sütlü şekersiz nescafe ve birkaç kiraz yiyip uyuyacağım .Artık sabaha kurabiye canavarı gibi olurumHerkese günaydın
17/06/2020 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 dilim peynir,10 yeşil zeytin, limonlu çay, 2 peksimet,hindi füme
Öğle:
Az mercimek çorbası ve 2-3 kaşık makarna,salata
Kaçamak:
yok -iki küçük bardak filtre kahve
Ara:
tarçınlı,yeşil çay ve limonlu su (750 ml)
Akşam:
Yoğurt+içine kıyılmış ceviz ve badem ile az yulaf
Spor:
10.000 adım
Su:
2 lt
Takviyeler: C vitamini, Biotin
sen ne ettin ortak;bana onu de bi hele?!Canım ben sana demiştim sen telafi edersin diye.
Harika olmuş bence.
En azından rahat rahat uyursun bu akşam.
Gitmiş sarmalar hepsi.
Sen veCanım ben sana demiştim sen telafi edersin diye.
Harika olmuş bence.
En azından rahat rahat uyursun bu akşam.
Gitmiş sarmalar hepsi.
24 sayfa Karanlığın Son Günleri-Graham Moore, devam.Menüm..
9.30 3 yk yoğurt içine yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 gün kurusu, 1 ceviz, 2 ince dilim armut kurusu
13.30 patatesli omlet 4-5 yk, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin, az roka
18.30 1 kase çorba, 3 yk domates soslu makarna
3 lt.su
Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 18. gün (90 squat, 50 mekik, 100 iç bacak, 40 göğüs, 75 sn. görünmez sandalye)
Kitabımı henüz okumadım ama okumadan uyumayacagim..
Bak sen Ayşegül'eeee....Bugun + çıktım derken düne göre mi + çıktın, cuma ya göre mi ?
Nooldu bebeğim, kupayı koymamışsın emojin eksik kalmış
Bercestenin misafiri dünmüydü, bugunmüydü? Baklava ve lahmacunların arasında nefis terbiyesi yapıyordur
Aman ortim canım ortim, görüyorsun 7 düvelle savaştayız, yarın da sık dişini, yediklerimize dikkat edelim, akşamı erken kapatalım, bol suya spora devambu kupa bizim olacak, göreceksin
Bak sen Ayşegül'eeee....
Dündü bence.. Cumaya göre + çıktım
Dur koyayım eksik kalmasın... Arkamda dağ gibiberceste_ var gümbür gümbür geliyor naberr
Günlük sporlarım 750-800 kalori civarı yediklerim desen olsun 1000 olsun... 1500 olsun hadi.. su desen öylesine ama ben + çıktım bugün ödem olamazKızlar, bugunki çılgın menümden sonra köyden dönünce akşam 1,5 saat yürüyüş bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım. 9 km olmuş 630 kalori yakmışım. Bugunki yediklerim 1300 kalori civarındaydı, yarısını yaktım en azından. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı..
Açıkçası kendimi yorgun hissediyordum, erken uyuyacaktım, yürüyüş yapacak halim yoktu, ama sizlerin " sen telafi edersin" sözleriyle gaza geldim,
Sizce telafi edebilmiş miyim?
Ben de ilk defa kullandığımı farkettimEn sevdigim
Bugüne kadar arada hiç tartılmanın mıGünlük sporlarım 750-800 kalori civarı yediklerim desen olsun 1000 olsun... 1500 olsun hadi.. su desen öylesine ama ben + çıktım bugün ödem olamaz
Bide sen geçen hafta çok iyi vermiştin, bende de öyle oluyor, iyi verdikten sonraki hafta genellikle +. çıkıyorumGünlük sporlarım 750-800 kalori civarı yediklerim desen olsun 1000 olsun... 1500 olsun hadi.. su desen öylesine ama ben + çıktım bugün ödem olamaz
Tartıldım ama ödem falan diye birde hafta başı diye önemsemedim.. bugün tartıldım şok.. verdim de ne verdim sanki bana 1.2 sen verdiğinde anacim 2-2.5 veriyodun.. vücut korumaya almasında kendini ne yapsinBugüne kadar arada hiç tartılmanın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?