Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun + çıktım derken düne göre mi + çıktın, cuma ya göre mi ?
Nooldu bebeğim, kupayı koymamışsın emojin eksik kalmış
Bercestenin misafiri dünmüydü, bugunmüydü? Baklava ve lahmacunların arasında nefis terbiyesi yapıyordur
Kendimi nerelere vuram psikolojik baskı altına girdim aha şimdiden ama yoookk diren polokey birz önce 1 avuçtan fazla çekirdek yemiş olsan bile diren
Aman ortim canım ortim, görüyorsun 7 düvelle savaştayız, yarın da sık dişini, yediklerimize dikkat edelim, akşamı erken kapatalım, bol suya spora devambu kupa bizim olacak, göreceksin

cansın sen ya vallaaa
Dağ bayır yürüyorum bol su içiyorum sadece bu gün biraz canım çekirdek istedi yoksa dikkat ediyodum ya

Kızlar, bugunki çılgın menümden sonra köyden dönünce akşam 1,5 saat yürüyüş bandında hızlı tempoda yürüyüş yaptım. 9 km olmuş 630 kalori yakmışım. Bugunki yediklerim 1300 kalori civarındaydı, yarısını yaktım en azından. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı..

Açıkçası kendimi yorgun hissediyordum, erken uyuyacaktım, yürüyüş yapacak halim yoktu, ama sizlerin " sen telafi edersin" sözleriyle gaza geldim,
Sizce telafi edebilmiş miyim?

cansın sen ya vallaaa
Dağ bayır yürüyorum bol su içiyorum sadece bu gün biraz canım çekirdek istedi yoksa dikkat ediyodum ya
Bugün ben de köyde kaynanamgilde biraz fazla yedim, ama az önce telafi ettim sayılır arada oluyo öyle, cuma tartıdan sonra ye çekirdeği ödül olsun
Kupa ödülü

Canım ben sana demiştim sen telafi edersin diye.
Harika olmuş bence.
En azından rahat rahat uyursun bu akşam.
Gitmiş sarmalar hepsi.

akşam ne yürüyüş yapabildim ne de yoğurt yiyebildim.Ablamla 2,5 sa konuşunca kafa gitti :) Açım ahaliii..1 bardak sütlü şekersiz nescafe ve birkaç kiraz yiyip uyuyacağım .Artık sabaha kurabiye canavarı gibi olurum

24 sayfa Karanlığın Son Günleri-Graham Moore, devam.

Bak sen Ayşegül'eeee....
Dündü bence.. Cumaya göre + çıktım
Dur koyayım eksik kalmasın... Arkamda dağ gibi berceste_ var gümbür gümbür geliyor naberr

Günlük sporlarım 750-800 kalori civarı yediklerim desen olsun 1000 olsun... 1500 olsun hadi.. su desen öylesine ama ben + çıktım bugün ödem olamaz

Günaydın kızlar
Ben çok yoğunum
Cumartesi gidiyorum Türkiye ve köyde tartı falan yok bu sebepten izine ayrılacağım belki tartı falan alırsam köye o şekilde devam edebilirim çok zor bir ihtimal ama bakalım ve sık sık da gelemem inşallah dönüştü kilo vermiş olarak dönerim gerçekten dikkat edeceğim. Ama yemekleri has bi has tereyağında yapıyorlar başka yağ kullanmıyorlar ve tabi ki beyaz ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…