Ohh misss sefaniz olsunEki Görüntüle 2650162
Bugün de oğlumla kahve keyfi olsunKahve severler bekleniyor
Bu arada ben kitap paylaşımı yapıldığını bilmiyordum geçen gün tesadüfen paylaşmış oldum. Kitap okumayı bende çok severim. Hepberaber paylaşmak ne güzel. Kitap önerileri de alıp kütüphanelerimizi zenginleştiririz.
Çok güzel bir karar olmuş. Bende paylaşırım bundan sonra. Bazen bir günde kitap bitirdiğimde olabiliyor.Ohh misss sefaniz olsun
Evet menulerimizle birlikte günlük okuduğumuz sayfa sayısını da ekliyoruz canim.. hergun azda olsa kitap okumaya teşvik etmek için böyle bir karar almıştık.. yeni başlamıştık uygulamaya ama bu hafta genel olarak herkes bı unuttu paylaşmayı..
Abarttım zatenAbart abartAbartmak iyidir. Ayıp olur kayınvalideye ☺
Ayşegülüm abartmamışsındır sen.Abarttım zaten
Sağol canım, inşallah dengelerinSağlık olsun ex ortağım dengelersin sen zaten her koşulda mezun oluyorsun önemli olan o:) annene gitmeden önce son kayınvalide faslı çok da takılma:)
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar alerjik astımım var arada tıkanıyorum nefes alamıyorum, dünde öyleydim yattım durdum o yüzden şuan iyiyim şükür
İnşallah canım, çok teşekkür ederim rahatlattınAyşegülüm abartmamışsındır sen.
Sana öğle geliyordur.
Sıkma yarın dengelerin.
Kaptanım çok normal.İşlerim yoğun kızlar evde temizlikle uğraşıyorum. Cumartesi de sınav var onun stresi sıkıntısı var. Cuma günü okula çağırmışlar çocukları sınava girecekleri yerlere bakacaklar. Uğrayamıyorum bu aralar. Geçmişi de tam okuyamadım. Akşama gelmeye çalışırım merak etmeyin
Kaptanım kızına Allah zihin açıklığı versin inş. Telkinleriniz sınavın hayatımızın bir rutini olduğu ve girip çıktığında da her şeyin kaldığı yerden devam edeceği şeklinde olabilir. Stres yapma demek yerine sakin olmanın önemi ve kendini gergin hissettiğinde sakinleşmenin yollarını paylaşmak şeklinde olabilir. Zaten bunları biliyorsun kaptanım siz de normalden farklı davranmayın ve yakın çevrenizden sınavdan önce çok arayıp da stres yaptırmamalarını isteyebilirsiniz. Hepimiz geçtik ya o yollardan sürekli görüşmediğimiz akrabalar bile arayıp başarılar dilemek isterler ince bir davranış ama gerçekte sınava girecek kişide daha fazla gerginliğe sebep olurlar. Umarım sınavı çok güzel geçer de sınavdan sonra oturup gülersiniz yaşadıklarınıza:) sen ne kadar çok çalışması gerektiğiyle ilgili gerildiğine o da senin gerginliğinle gerilmesine:)İşlerim yoğun kızlar evde temizlikle uğraşıyorum. Cumartesi de sınav var onun stresi sıkıntısı var. Cuma günü okula çağırmışlar çocukları sınava girecekleri yerlere bakacaklar. Uğrayamıyorum bu aralar. Geçmişi de tam okuyamadım. Akşama gelmeye çalışırım merak etmeyin
Allah zihin açıklığı versin.. Yardımcısı olsun.. Sizlerinde tabiki❤İşlerim yoğun kızlar evde temizlikle uğraşıyorum. Cumartesi de sınav var onun stresi sıkıntısı var. Cuma günü okula çağırmışlar çocukları sınava girecekleri yerlere bakacaklar. Uğrayamıyorum bu aralar. Geçmişi de tam okuyamadım. Akşama gelmeye çalışırım merak etmeyin
Ne güzel anlatmışsınKaptanım kızına Allah zihin açıklığı versin inş. Telkinleriniz sınavın hayatımızın bir rutini olduğu ve girip çıktığında da her şeyin kaldığı yerden devam edeceği şeklinde olabilir. Stres yapma demek yerine sakin olmanın önemi ve kendini gergin hissettiğinde sakinleşmenin yollarını paylaşmak şeklinde olabilir. Zaten bunları biliyorsun kaptanım siz de normalden farklı davranmayın ve yakın çevrenizden sınavdan önce çok arayıp da stres yaptırmamalarını isteyebilirsiniz. Hepimiz geçtik ya o yollardan sürekli görüşmediğimiz akrabalar bile arayıp başarılar dilemek isterler ince bir davranış ama gerçekte sınava girecek kişide daha fazla gerginliğe sebep olurlar. Umarım sınavı çok güzel geçer de sınavdan sonra oturup gülersiniz yaşadıklarınıza:) sen ne kadar çok çalışması gerektiğiyle ilgili gerildiğine o da senin gerginliğinle gerilmesine:)
Kendimi nerelere vuram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?