Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh misss sefaniz olsun
Evet menulerimizle birlikte günlük okuduğumuz sayfa sayısını da ekliyoruz canim.. hergun azda olsa kitap okumaya teşvik etmek için böyle bir karar almıştık.. yeni başlamıştık uygulamaya ama bu hafta genel olarak herkes bı unuttu paylaşmayı..

Çok güzel bir karar olmuş. Bende paylaşırım bundan sonra. Bazen bir günde kitap bitirdiğimde olabiliyor.

Çarşamba menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 siyah zeytin
Dom -sal
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 13.00
şekersiz türk kahvesi

Akşam 17.00
2 fırın tavuk but
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

2 yeşil çay
1 litre su +1 litre tarçınlı su + 1 litre nane salata limonlu su
30 dk Leslie

Menüden ve içtiklerimden anlaşılmıştır herhalde.
Acil eylem planına geçildi.
Bakalım cumaya ne olacak.

İşlerim yoğun kızlar evde temizlikle uğraşıyorum. Cumartesi de sınav var onun stresi sıkıntısı var. Cuma günü okula çağırmışlar çocukları sınava girecekleri yerlere bakacaklar. Uğrayamıyorum bu aralar. Geçmişi de tam okuyamadım. Akşama gelmeye çalışırım merak etmeyin

Iyi aksamlar kizlar.Bugunki menüm.
Kahvaltı 09.30
Mantarlı kırmızı biberli omlet
1dilim peynir 2zeytin
1cay kaşığı pekmez
saltalik marul maydanoz
1dilim tb ekmek

13.30
1kase soğuk buğdaylı nohutlu çorba
15.00
Şekersiz türk kahvesi

18.30Aksam
Bir küçük tabak peynirli cevizli salata
1bardak ayran
4tane mercimek köftesi

2 5lt su
30dak leslie.

Ben bugün yazmasam mı
11.00
Çeyreğin yarısı ekmek
1 tavada yumurta
Domates salatalık marul çemen
Reçelin içindeki yarım kayısı

14.00
Sayısız kiraz ve dut
Az çilek

17.00
20-25 tane yaprak sarması
(bulgur pirinç karışık)

3 litre su, yürüyüş şimdilik yok, akşam yapabilirmiyim bilmiyorum

Sağlık olsun ex ortağım dengelersin sen zaten her koşulda mezun oluyorsun önemli olan o:) annene gitmeden önce son kayınvalide faslı çok da takılma:)
Sağol canım, inşallah dengelerin
Sağolun kızlar alerjik astımım var arada tıkanıyorum nefes alamıyorum, dünde öyleydim yattım durdum o yüzden şuan iyiyim şükür
Geçmiş olsun canım
Ayşegülüm abartmamışsındır sen.
Sana öğle geliyordur.
Sıkma yarın dengelerin.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim rahatlattın

İyi akşamlar kızlar ben de paylaşayım menümü
10.00
Sucuklu omlet,3 kiraz domates,3 küçük zeytin,maydanoz,dereotu,nane,salatalık,1 wasa
13.30
3 kaşık yulaf,1 çay bardağı süt,çeyrek muz,1 hurma
18.30
1 tabak nohut yemeği,5 kaşık bulgur pilavı,salata
Su şimdilik 3 lt,3 mil leslie yapıldı. Birazdan yürüyüşe çıkacağız

Kaptanım çok normal.
Allah kolaylık versin kızına.
İnşallah herşey gönlüne göre olur kızının.
Aman stres yapmasın. Bol bol telkin verin.

Kaptanım kızına Allah zihin açıklığı versin inş. Telkinleriniz sınavın hayatımızın bir rutini olduğu ve girip çıktığında da her şeyin kaldığı yerden devam edeceği şeklinde olabilir. Stres yapma demek yerine sakin olmanın önemi ve kendini gergin hissettiğinde sakinleşmenin yollarını paylaşmak şeklinde olabilir. Zaten bunları biliyorsun kaptanım siz de normalden farklı davranmayın ve yakın çevrenizden sınavdan önce çok arayıp da stres yaptırmamalarını isteyebilirsiniz. Hepimiz geçtik ya o yollardan sürekli görüşmediğimiz akrabalar bile arayıp başarılar dilemek isterler ince bir davranış ama gerçekte sınava girecek kişide daha fazla gerginliğe sebep olurlar. Umarım sınavı çok güzel geçer de sınavdan sonra oturup gülersiniz yaşadıklarınıza:) sen ne kadar çok çalışması gerektiğiyle ilgili gerildiğine o da senin gerginliğinle gerilmesine:)

Allah zihin açıklığı versin.. Yardımcısı olsun.. Sizlerinde tabiki❤
Ne güzel anlatmışsın
"Stres yapma yerine sakin olmanın yollarını paylasmak" çok hoş aklımın bir yerine yazdım.. paylaşacağım bunu cevremdekilerle de❤
Birgün hayallerime kavuşup atanirsam sizlerden öğreneceğim cok şey olduğuna inanıyorum.. Şuanda da öğreniyorum, sürekli öğreniyorum fakat mesleki anlamda da sizlerden öğreneceğim çok şeyin olduğunu biliyorum. İyiki varsiniz❤

Benim sevgili ortağım berceste_ neredesin ???
Millet eylem planları kurdu gerçekleştiriyor.. yarın bunun için son günümüz..
Nee edücükkkkk bilmarın... Asla kaçamak yapmadım.. sporumu aksatmadim... Menulerim kontrolluydu.. bugün + çıktım.. regle 1 hafta var gözüküyor.. yarın son gün tüm kozlarımı kullanicam sende durum nee???

Menüm..
9.30 3 yk yoğurt içine yulaf, 1 yk keten tohumu, 1 gün kurusu, 1 ceviz, 2 ince dilim armut kurusu

13.30 patatesli omlet 4-5 yk, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin, az roka

18.30 1 kase çorba, 3 yk domates soslu makarna

3 lt.su

Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 18. gün (90 squat, 50 mekik, 100 iç bacak, 40 göğüs, 75 sn. görünmez sandalye)

Kitabımı henüz okumadım ama okumadan uyumayacagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…