Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümüzü bu sayfadan paylaşıyoruz canım başka yerden değil
Kurallara uyarım kahretsin
Bütün paylaşımlarımız bu sayfada canım
ilk sayfada link vardı menu icin kurallara sonsuz saygı duyarım
Orada paylaşmamız lazım aslında canım da zor oluyordu bazı arkadaşlara buraya geçmiştik. Şimdi seninle birlikte aslında oradan devam edebiliriz. Ne dersiniz kızlar? Sadece menüleri oraya yazar mısınız?
ben öyle yaptım uyarım çoğunluğa
Teşekkür ederim kaptanım, 1.liğimi sana ve 13. Takıma ithaf ediyorum
Tebrikler kaçamak olursa da yürü ya kim tutar seni akışına bırak yorma canını dikkat edeceğine eminim. İyi tatiller tadını çıkar

Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim, inşallah

İnşallah canım, elinden geleni yapacağım, hatırlarsın, senle ve gönülle yarıştığım haftalarda 2300 gram vermiştim ve sonraki hafta kalori hesabı ve yürüyüşle + çıkmıştım, 2-3 hafta da olduğum yerde çakılmıştım
İlginç bi bünyem var yani, o yüzden korkuyorum açıkçası..
Ama napalım, bindik bir alamete, gidiyok kıyamete

Günaydın... Allahım çocuklarımıza zihin açıklığı versin, yardımcıları olsun..
dünku menü

12.00 3 dilim fırında peynirli yumurtalı sucuklu çavdar ekmeği, zeytin, tere

1dilim, cevizli incirli muhallebili pasta

19.00 3 adet kıymalı purincli biber dolmasi, 1 kase cacık
3 lt. Su

spor. Dinlenme günü fakat sabah ve akşam toplamda 13.800 adım.
kitap yok.

Tamam canisi her zaman olmaz zaten
Merhaba arkadaşlar. Değişen birseyler var mı bilmiyorum. İlk sayfada menüleri paylaşmak için bir linkten bahsediliyor. Genel anlamda kaçırdığım noktalar var mı varsa bi aydinlatirmisiniz. Teşekkürler
Hoşgeldin

Orada paylaşmamız lazım aslında canım da zor oluyordu bazı arkadaşlara buraya geçmiştik. Şimdi seninle birlikte aslında oradan devam edebiliriz. Ne dersiniz kızlar? Sadece menüleri oraya yazar mısınız?
Ben no diyorum, nein diyorum.. lütfen bölümeyelim diyorum.. kopmalar olur.. güzeliz burada.. oraya menü yazacaz gelecez burada onlara yorum mu yapacaz? Yada orada? Ne gerek var ki?? Her şeyimiz burada işte iyisiyle kötüsüyle.. Bölümeyelim derim.. Aile sirlarimizi ifşa etmeyelim derim

Günaydınlar...mutlu haftasonları. Sınava girenler varmış Allah ım yardımcıları olsun.
Hoşbuldum canım

Bende menüler buraya yazılsın istiyorum çünkü burada görüp hemen yorum yapıyoruz... ama orada yorumlamayı atlayabiliriz.. tabii çoğunluk ne derse uyarım ama gönlüm sadece takıma yazılması

Ben de aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…